burdan msj atabilrsiniz kendisine faruk ozak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk bakan buraya bakmazGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni stad yapacağımıza böyle bir düzenleme yaparsak daha iyi olurEn son kasila61 tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 03:09.GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
arkadaslar ne derseniz deyin.lakin bir gerçek var,o da şu ; bizim yarımız kadar olmayan kulüplere yeni stad yağılacak,bize ise yama ve tadilat.Hiç bir zaman eski stad modern bir stad gibi olmaz.bulundugumuz noktadan geri adım atıp tadilatı kabul etmek çok yanlış.
gerekirse bu stada bir çivi dahi çakmasınlar ama yeni stad projesini başlatsınlar.önemli olan şey budur.
sayın bakanı (sadece) bu akyazı konusundaki isteksizliği yüzünden protesto ediyorum.bu konuya en olumsuz bakan kişi kendisidir.oysa bakan Özak,başkan Şener ve Gümrükçüoğlu aynı noktada birleşseler olmaması mümkün değil.
ha akyazı olmayabilir ama baska bir yeni proje olabilir.ama nihayetinde yeni bir stad Trabzonspor için şarttır.
Bunun için bu idarecileri göreve davet edelim.İki yılı sadece demeç vermekle geçirdiler.Artık yeter !
Gerekirse Trabzon ve Istanbul'da büyük yürüyüşler organize edelim.Ama hedefimizi küçültmeyelim..
Ne dersiniz !?▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ne derseniz deyin.lakin bir gerçek var,o da şu ; bizim yarımız kadar olmayan kulüplere yeni stad yağılacak,bize ise yama ve tadilat.Hiç bir zaman eski stad modern bir stad gibi olmaz.bulundugumuz noktadan geri adım atıp tadilatı kabul etmek çok yanlış.
gerekirse bu stada bir çivi dahi çakmasınlar ama yeni stad projesini başlatsınlar.önemli olan şey budur.
sayın bakanı (sadece) bu akyazı konusundaki isteksizliği yüzünden protesto ediyorum.bu konuya en olumsuz bakan kişi kendisidir.oysa bakan Özak,başkan Şener ve Gümrükçüoğlu aynı noktada birleşseler olmaması mümkün değil.
ha akyazı olmayabilir ama baska bir yeni proje olabilir.ama nihayetinde yeni bir stad Trabzonspor için şarttır.
Bunun için bu idarecileri göreve davet edelim.İki yılı sadece demeç vermekle geçirdiler.Artık yeter !
Gerekirse Trabzon ve Istanbul'da büyük yürüyüşler organize edelim.Ama hedefimizi küçültmeyelim..
Ne dersiniz !?Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
serdar balinin gecekondusu hakkinda
arada bi kitap okuyun, 25 sene onceki futbolla bugunki futbol ayni degil, eskiden ben iyi oynadim demekle olmuyor,
gelistirin kendinizi, aralarindan bi tek senol günes gelistirdi kendini diyor.
eski futbolcu kardeslerimden cok istedim gidin kendinizi baska takimlarda gösterin kendinizi diye
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan stadyum için ne dedi kapasite arttırılacak mı??
Yeni sezon kombineleri neye göre satışa çıkarıldı acaba.
Maraton tribünde bir koltuk düzenlemesine gidileceğini umut ediyordum.Çok sıkışık yapılmış,merdivenler yetersiz.Daha ferah bir tribün düzeni bekliyordum.
Görünen o ki aynı yerler satılacak tekrardan.Herkese Merhaba
Yorum
-
ŞANLIURFA nın bile stadı olmuş sessiz sedasız ,,, işte linkler
( http://www.tribundergi.com/forum/vie...st=0&sk=t&sd=a )
( http://www.urfaspor.org/modules.php?...bnails&album=8 )
TÜRKİYE nin brezilyası sayılan trabzonspora bir stadı çok görenlere yazıklar olsun...!!!
...Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
İlk olarak Tsemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum