Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su sayfaya umutla girip umutsuzlukla cikmiyomuyum iste bu beni yiyip bitiriyo.
    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su sayfaya umutla girip umutsuzlukla cikmiyomuyum iste bu beni yiyip bitiriyo.
      cok haklisin ben de o dertden muzdaripimgunde ara ara en az 10 kez giriyorum belki yeni bi haber vardir yada bi aciklama yapilmistir ama nerde..bizim kafa yordugumuz kadar kafa yorduklarini da pek sanmiyorum ama hayirlisi ..

Yorum

• bencede stadın tek katlı olması gerek tribünler sahaya yakın ve dik olmalı iduna park gibi yani çift katlı stad tribün bütünlüğünü bozuyor arkadaşlar bu açık ve net bizim kale arkalarına gelince teknik açıdan olmaz die bşi yok sen yeterki paradan haber ver çok kolay bi iş bid sahayı yakınlaştırmak olucak iş deil çünkü kale arkaları çok yakın üstte arkadaşın dedii gibi bu sfer kale arkaları baya yukarıda kalıcak olmaz ve eğer köşe boşluklarınada tribün yapmak istiosak bu zaten çok kötü olur bi tribün aşada biri yukarda arasını yapamasın yaparsında berbat durur olmaz yani bence en mantıklısı stadı parça parça tekrar yapmak kale arkaları böle ii şuan kapalıdan başlasınlar önce orayı yıkıp oraya maratnu tekrar yapsınlarki seyirci eksiğimiz olmasın sorada maratonu yıkıp orayada numaralıyı yaparlar en sonda kale arkalarını yaparlar düzgün bi biçimdeson olarakda hepsinin üstü kapanır komple shalke arena gibibence en mantıklısı bu gelio bana stadı yaarsak hem tribün gelirimz artar bence stad kendi kendini çok çabuk amorti eder gibi gelio bana

Yorum

• suan düsünülen yeni cati ve kale arkalrini büyütme isini ellden gecirdim
          sükrü sarac oglu stadina benzeyen catiyi degistirdim baska bi model yaptim
          yakinda koyarim buraya

Yorum

• benım aklıma bıse geldi ama sanırım bıraz cizgi filimlik ama karadenız zekasını ve iş bilirliğini dusununce olmazda olmaz hani ..!

strad aynen kalacak ve stadın etrafı acılıp buyuk stad calısmalarına baslanacak yanı buyuk stadın ıcınde duracak avnı aker butun calısmalar bıttıkden sonra avnıaker tribinü yıkılıp sahaya eklenecek orada acılan alana ıse butun olımpıyat oyunlarının aynanacagı akadar alan acılacak orası zaten her turlu kullanılır farkındayım cok komık bır fıkır ama mumkun degıl demekde sanırım zor olur sonucta hem stad bıtene kadar yerımız degısmemıs olur hemde stadımızın yerı hemde o calısmalar esnasında stadta olusacak yankıyı sız dusunun butun dunya bır araya gelse o desibel rekorunu kıramaz hemde butun dunyanın dıkkatını cekmıs oluruz bu proje ıle türk muhendıslerımızde ıyı sukse yapar hani
            En son demir tarafından düzenlendi; 16.05.2009, 05:10.
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Avni Aker mi yenilenecek,yoksa sezon başındaki Akyazı hayali mi gündemde arkadaşlar
              gelişmelerden uzak kaldık,son durum ney acaba.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Aker'e makyaj kimden?

Son günlerde camiada sıkça konuşulan konulardan biri de Avni Aker Stadı´nın restorasyon çalışmaları ile ilgili...

Şampiyonlar Ligi’ne kalınması halinde stada bakım şart. Ancak yönetim kısa bir süre önce konuya son tavrını koydu, “Sezon başında çok para harcadık bu işe. Ayrıca statlar devletin, bundan sonrası onların işi” dedi. Şimdi GSGM’den gelecek yanıt merakla bekleniyor.

www.fanatik.com.tr
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Belediyeden tek istedigim....

Stadın dibindeki binaları istimlak edip yıkması...

Tabiki hak sahiplerini magdur etmeden...

İnsanlar bu binalar yüzünden stadyumdan çıkamıyorlar...

Birde işin görselligi varki onu hiç sormayın...

sevgilerimle...
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• sivasa bursaaya yaparlar bize sira gelmez
                    ahanda buraya yaziyyorum
                    [T][S]

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aker'e makyaj kimden?
                      Ancak yönetim kısa bir süre önce konuya son tavrını koydu, “Sezon başında çok para harcadık bu işe. Ayrıca statlar devletin, bundan sonrası onların işi” dedi. Şimdi GSGM’den gelecek yanıt merakla bekleniyor.
                      Trabzonspor yönetiminin istediği şey makyaj değil, estetik ameliyat. UEFA çatı, loca, tribün ilavesi şartı koymaz, ki UEFA'nın istedikleri şunlar: Tıklat! Sadri Başkan stadı adam etmeyi istiyor, ama devletin parasıyla... "Akyazı'yı yapamıyorsanız, bu tadilatı yapacaksınız!" demeye getiriyor kısacası... Ama ne hükümetin yaptığı ne de Sadri Başkan'ın yaptığı doğru değil.

Kimse kusura bakmasın ama Trabzon'da işin boku çıkmış durumda... Yeni stada muhalefet eden yok ama destekleyen de yok. Başka bir alıntıyla devam etmek istiyorum konuya...

İlk olarak 8unmo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sivasa bursaaya yaparlar bize sira gelmez
                      Sivas'ta belediye, valilik, kulüp ortak hareket ediyor, TOKİ'yle işi bağlıyorlar. Bursa'da seçim döneminde hükümet partisi adayına baskı uygulandı, "Stadı taşımak istiyorsun ama biz yerinde inşa edilmesini istiyoruz. Fikrini değiştirmezsen sonuçlarına katlanırsın." denilerek gözdağı verildi. Sonuç? Stat yerinde kalıyor, gerçek bir stat projesine göre yerinde bölüm bölüm inşa edilecek.

Gerçek bir stat projesi nedir? Şöyle ifade edeyim: Diyelim ki Allianz Arena benzeri bir proje çizdirilir, sonrasında bölüm bölüm inşa edilir yerinde...

Peki Avni Aker'de sorun ne? Bir kere arazi kuzey-güney doğrultusunda kısa kalıyor. İstimlak gerekiyor. Aslında mutabakata varılsa istimlak kolay iş. Ya da başka bir toprak arazi üzerinde inşa edilebilir stat. Ama... Ama... Ama... Sorun bu değil ki, asıl sorun kimse bir araya gelip ortak bir fikir üretmiyor. Belediye Başkanı Akyazı diyor, Trabzonspor Başkanı modernizasyon... Laz inadı dedikleri bu olsa gerek.

Çözüm basit ama herkes ayrı telden çalıyor. Gelin bir araya, oturun konuşun. Sonra şu taraftara 3 sene-5 sene artık ne kadar süre sonraysa "modern bir stat, sıfırdan şu arazide hazır olacak" deyin. Ama nerde?

Ben de şu dakkadan sonra artık, uzlaşma olana kadar bu sayfaya bir şey yazmıyorum.

Yorum

• böle olmıcak bu stad işi.numaralının üstüne dizecez iskemleleri maratonun önünede iskemle kale arkalarıda kucağa adam alırherkesede şemsiye ohhh ödeneğede grek yok
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Estetik ameliyat ister tabi baktılar laf oyunlarıyla 2 seçimdir kandırıyorlar milleti bare olanı güzelleştirsinler bu stat zati devletin biz kiracıyız
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• allah rızası için stadımızı onarın
                            yalvartmayın bizi yeter artık

Yorum

• stadı büyüteceklermiş bakanlık bu hafta imzalıyormuş projeyi kapesite 28 bin oluyormuş demin okudum haberi ne derece doğru bilmiyorum ama
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Doğruluğu veya yanlışlığı, haberin kaynağına bağlı bence.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X