- Benim Görüşüm 25.000 en Fazla 30.000 Çünkü Trabzonda Sıkkın Bi Seyirci Var artık ..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Büyük Bi Stad Olup Boş Gözükeceğine , Küçük Bi Stad Olsun ama Dolu Gözüksün
- Sakın Burdan Kimse " Ya Amma Dar Kafalısın , Sen Trabzonlusun Büyük Düşün " Demesin
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Ben galatasayın stadını nedense beğenmiyorum antipatik mi geliyor bilemem . ama stadımızın yerine yapamıyoruz arkadaslar 30bin kişilik stat sığmıyor oraya kuzey guney seklınde. Akyazıda yapılıyor artık 30/35 bın olması ıdeal cunku fazlasını dolduramayız. stadın ismi sponsora verilir. çünkü stadı yapma parası oradan gelir. eğer eğlence mekanları ve terminal oraya alınırsa trabzon rahatlar ayrıca cok kısıde gelır stada bu sayede. ben çift katlı daha hoşuma gidiyor nedendir bilemem. Ama stadın dışı modern olması yerine tarihi bina gibi durması taraftarıyım. Tam ortasında dev bir saat. benim fikrim bu
Ne farkı var ki yeni yapılanla eski yapılan stadyumlar arasında?
İlginç geliyor bana.Bu arada Türkiye liginde ki maçlarda tribün mesafesine UEFA karışamaz.Kendi organizasyonlarındadır o kural.
Ne degişiyor misal Chelsea stadı. 5 adım tribün mesafesi.. Bizzat kendim gördüm ölcdüm.. Ama Avrupa kupası maçlarında 3-4 adım geriye oturtuyorlar ön sıralar kapatılıyor.. Bu yanı kötü işte..
Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Bu stadın görüş acısı C90.. Yani Uefa' 2016 kriterlerine bile uygun derecede.. Ülkemizde böylesine bir stad görecegim aklıma bile gelmezdi.. Dünya'da Bu uygunlukda stad bir iki tane var..
Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Yorum