hangi firmalar ihaleye girdi? nuri albayraktan baska trabzonlu olupta ihaleye giren var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ismi akyazı stadı felan olursa zor olur benimsenmesi..çoğu insan avni aker demeye devam bile eder...stad ismi benimsenmesinde çok önemli bence..ya avni aker diye devam etsin. yada kazım koyuncu stadyumu felan olabilir..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
- Eğer Bu Stad Yapılırsa İsim Hakkını Pazarlamalıyız Ki Bence Büyük ve Kalıcı bi gelirimiz Olur..
- Ağaoğlu Yada Varyap Arena OlabilirAlın Size Memleketinize Katkıda Bulunma Fırsatı Ağalar..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Trabzonspor'a 40.000 altında olursa boşuna yapılmasın diyen arkadaşlar var bence bu gerçekçi bir yaklaşım değil.
40.000 olacağına 30.000 olsun ama daha da modern olsun.Boş tribünlere oynayacak bir takım istemeyiz heralde.
Bizde stat dolar evet ama bence en gerçekçi hedef 35.000 civarı.45.000 falan gibi kapasiteler gereğinden fazla olacaktır diye düşünüyorum.
Ama yapılacaksa da hayır demem tabiki.Benim asıl istediğim modern ve gerçek anlamda bir futbol stadyumu.
Galatasaray'ın stadyumuna adeta hayran kaldım.Tribünler dik ve en ufak boşluk yok tam bir cehennem olur orası.
Bugün temel atılsa minimum 2 yıl sürecek.Çok geç kaldık diyebiliriz.
İhale yapıldı sonuç Ekim ayında açıklanacak..Umarım bu işi hallederiz.
Stat çizimleri başlığına yazmıştım bu mesajı.
Sadece Ereğli-Akçakoca değil Zonguldak-Akçakoca arası yıllardır devam ediyor.Sadece dolgu yok o yolda dinamitleme,viyadük vs her türlü terane var.Ben 21 yaşındayım doğduğumdan beri devam eder.Babam da 54 yaşında o da aynısını söylüyor.Düşünün siz vehameti."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedava Sami Yen'e bedava stad..oh ne güzel İstanbul..
Kime ne söyleyeceğiz..hiç kimseye..hele biz hiç ağzımızı açmayalım..arsayı veren de stadı yapan da yaptıran da Trabzon'lu Rize'li..İlk olarak Robbie Fowler 9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevlet bu stadı Galatasaray'a yapmasa mecidiyeköy arazisini alamazdı ordan ciddi gelir kazanacaklar.. İş merkezi dikilecek bir bölümüde yeşil alan olarak kalacak.. Likör fabrikasınıda alan firmaya devredecekler.. En son 416 milyon lirayı geri çevirmişlerdi o arazi için..
İstanbul'da oturup da 3. Köprünün nerden geçeceğini bilmeyen yoktur.
Buyrun,
“Projede 200 bin metrekarelik bir ormandan söz ediyoruz. Olduğu gibi kalacak burası…” diyen Işın Çelebi, 840 ünitelik bu projeden ikinci köprü vasıtasıyla Levent’e ulaşmanın 15 dakika olacağını ifade etti. Çelebi, üçüncü köprü hizmete açıldığında bu sürenin 7-8 dakikaya kadar kısalacağını belirterek, şöyle konuştu:
“Projede, sosyal tesisler ve diğer rekreasyon aktivite yapılarının yanı sıra bir de tenis kulübü kuracağız. 312 A tipi konut, 248 B tipi ikiz konut, 208 C tipi dubleks konut, 40 D tipi konut ve 32 üniteli bir rezidans yapılması planlanıyor. Kemer Country’nin 10 katı kalitesinde bir iş olacak. Zaten, Galatasaray Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme şirketini de kurduk. Bu ay Genel Kurul’da açıklanacak. Kurumsallaşmaya paralel olarak, iş modelinde bütün bir değişiklikten söz ediyoruz.”Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Tribünler yakın olur diyorsunuz ama bir ara olimpiyat stadı olacağı söyleniyordu. Bu karardan vaz mı geçildi? Eğer vazgeçilmediyse olimpiyat stadlarında sahanın yanında koşu parkuru olur, özellikle kale arkası epey bi uzak olur futbol sahasına ve futbol izlemek zulüm gibi olur.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
evet bencede en az 40.000 ve engeç 2 yılda olmalıdır. dahada önemlisi bu stada geçene kadar avni akerin çatısı yapılmalıdır traftara büyük eziyet tv den izleyğince bile kötübir görüntüsü var çatısı olmayan eve benziyor lütfen artık bu çatııyı yapsınlar.
olimpiat stadı gibimi valla arkadaşlar eğer öyle olucaksa allah aşkına stad falan yapmasınlar.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 17:41.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalimin tribün mesafesi
[IMG][/IMG]Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Yorum
-
İlk olarak Robbie Fowler 9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski tip ingiliz stadı oldugu için bu kadar yakın.. Bu zamanda bu kadar yakından tribün yapamazsın yasak.. Örnek Emirates.. Yanlar 6 kale arkaları 8.5 metre Uefa tarafından verilen izin.. Ama bu rakam bile çok çok yakın pek fark etmiyor yani..
İlginç geliyor bana.Bu arada Türkiye liginde ki maçlarda tribün mesafesine UEFA karışamaz.Kendi organizasyonlarındadır o kural.
Yorum
-
- Valla Rize Stadının Biraz Büyüğü Tam İdeal..
- 25.000 Kişilik Yapılmasıda Uygun Olurdu Bence..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum