Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    50 tane taraftar gurubunun olduğu bir statta isterseniz çatı altını seramikten döşeyin.. var olan kötü tezahuratları bir adımda ileriye götürmekten daha fazla bir işe yaramaz.. hatta rezil olmamıza katkıda bulunur....
    katılıyorum. hatta stad büyüyünce taraftar grubu sayısının iki katına çıkmasından endişe bile ediyorum
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Proje ortaya kondu. Bütün hepsi yapılacak dendi. Ek yapıların maliyeti de projeye dahildir endişelenmememiz lazım

Bu proje tam anlamıyla anlaşılıp hayata geçirilirse bölge ekonomisi için önemli katkı sağlayacaktır. Hatta komşu ülkelerin de ilgisini çekecektir. Ama projenin büyüklüğü sözüm meclisten dışarı Trabzon'da bazılarını korkutuyor çünkü cazibe merkezi artık orası olacak, maddi kayıplar yaşanacak. Onun için de engeller çıkartıyorlar
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Proje ortaya kondu. Bütün hepsi yapılacak dendi. Ek yapıların maliyeti de projeye dahildir endişelenmememiz lazım

Bu proje tam anlamıyla anlaşılıp hayata geçirilirse bölge ekonomisi için önemli katkı sağlayacaktır. Hatta komşu ülkelerin de ilgisini çekecektir. Ama projenin büyüklüğü sözüm meclisten dışarı Trabzon'da bazılarını korkutuyor çünkü cazibe merkezi artık orası olacak, maddi kayıplar yaşanacak. Onun için de engeller çıkartıyorlar
        Kazık Temel çok masraflı bir yöntemdir.

Şuanda yapılan dolgu ihalesiydi daha yapım ihaleleri belli değil.

Bence dediğiniz gibi olmayacak , statdyum ihale edilecek aradan 1-2 geçtikten sonrada diğer tesislerin ihalesi açılacak.

O 1-2 yıl içerisinde zati gerekli oturmanın bir kısmı sağlanacak
        En son bordo61 tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 10:25.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Evet ben de öyle düşünüyorum, stadyum ihalesi öncelikli, ama diğerleri de yapılacak
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet ben de öyle düşünüyorum, stadyum ihalesi öncelikli, ama diğerleri de yapılacak
            evet süreç önemli projenin tam anlamıyla hayata geçmesi 5-7 yılı bulur gibime geliyo (Not: stad 2 yıl içinde kalan diğer yapıları ve cevre düzenlenmesi kalan süre olarak düşünüyorumbahsediyorum. )

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sofucan bundan sonra ben stad isterken liverpool un stadından isterim diyeceğim,eğer isteğim yerine gelirde tariflerime uymuyorsa seni işaret ederim,
              sorumluluk sana ait,övgü bana kahır sana
              tamam abi
              öyle stadı yapsınlar ben bütün sorumluluğu alırım
              En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 13:30. Sebep: bu kadar bilgi içeren mesajdan sonra boş yorum yapmışım yahu :D
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bir dahaki seçimler gelmeden stad biter düşüncesindeyim.yazın dolgu biterde temel kışa doru başlatılırsa 2 seneye biter stad bence
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Ne dolguydu arkadaş.. Albayrak aklına daha akıllı bir şey gelmedi nerden buldun bu absürt işi..

Yorum

• sta dbır sekılde yapılacak bu kesın herseyey olumsuz tarafından bakmayalım dolgu basladı .....sıkıntı yok o kadar doldurduktan sonra ıptal mı edecekelr kı bence agustos ayında temel atılır...eh 2 sene surse stad sorun yok ...bence de böle olacak yanı 2014-2015 sezonu na orda oynarız.....

Yorum

• başlığın açıldığı tarih 29.01.2008

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne dolguydu arkadaş.. Albayrak aklına daha akıllı bir şey gelmedi nerden buldun bu absürt işi..
                        Vardir bir bildigi... Baskanlik döneminden beri Akyazi diyor baska bir sey demiyor bu zat-i muhterem.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nerden nereye gelmişiz

Yorum

• Tirbünler isitmali olabilirse iyi olacak. zemin alti isitma sistemi varsa oda yapilmasi lazim bence , kisin da rahat olur hic olmasa
                            Orasini sonra düsünürüz ... hele su dolgu bitse
                            http://www.facebook.com/profile.php?id=100002836925909

Yorum

• Dolgudan foto yok mu yeni ?
                              FIRTINA

Yorum

• eveeeet..foto günü geldi
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X