Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaliteli konforlu şık bir stad yaparsan 40 binlik stad her maça dolar..
    Sen insanımıza o konforu o rahatlıgı ver dolmuyorsa sonra deki dolmaz 40 bin kişilik stad.
    Ama gidipde Fenerbahçe stadındaki gibi pazar koltuklarını sırf 50 bin kişilik olsun diye tıkış tıkış dizersen ben şahsen gitmem 1-2 maç sonra.
    Arkadan geçen adam kafanın üstünden geçiyormuş gibi oluyor..
    Yoksa Şükrü Saraçoglunun normal kapasitesi 40 bin'dir..

İnsan şu sıkıştırılmış dip dibe 5 TL'lik pazar koltuklarında maç izlemek için 50 lira verir mi ?

Ama bu konfordaki bir stada verilir ;

[/I]
    En son Robbie Fowler 9 tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 17:38.
    Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ben Söylüyorum İşte ..

- Ben Gayet Mantıklı Buluyorum Söylediklerimi İzahta Ediyorum Zaten , Ama Şunu Unutma ki ŞAHSİ düşüncelerim Bunlar..

- Ayrıca Burdaki Yorumlar Çok Boş vs.. Gibi Şeyleri Söyleme Cesareti Gösteriyorsan , Mesajı alıntılayıp Söyle , Ondan Sonra Mukayese edilsin Bakalım Kim Boş Kim Dolu Konuşuyor..
      sen iyimisin? stad yapılınca hangimiz haklı görürüz eğer sen hakllı çıkarsan hakkını teslim ederim ok. ama böle ikili münakaşalara girmek senın açından ve forum açısından zararlı bunu unutma herkez görüş belirtiyo rahatsızlığın varsa raporlarsın.

Yorum

• Şimdi prohe ne aşamada ben pek anlamam da bu işlerden ?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen iyimisin? stad yapılınca hangimiz haklı görürüz eğer sen hakllı çıkarsan hakkını teslim ederim ok. ama böle ikili münakaşalara girmek senın açından ve forum açısından zararlı bunu unutma herkez görüş belirtiyo rahatsızlığın varsa raporlarsın.
          - Senin Kadar İyiyim Merak etme..

- Münakaşa Herkes İçin Zararlıdır , Senin İçinde Mesela ..

- Ben Kimsenin Görüşü İçin Boş Konuşuyorlar Demedim , Eğer Öyle Düşünseydim Ben Raporlardım Zaten ..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stad kapasitesini 35-40 binden daha az yaparsak, sonra söyleniriz neden trabzon futbol şampiyonası adayları arasında yok diye.
            Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Fenerbahçe, stadı yenilemeden önce önemli maçlar dışında 22.000 kişilik stadı dolduramıyordu.
              Stad yenilendikten sonra sadece istanbuldan değil, çevre illerden dahi kombinelere ilgi arttı, maçlara çevre illerden gelen sayısı da azımsanamayacak kadar fazla idi.

Şu anda 55.000 kişilik stadı her maç dolduruyor mu ?
              Hayır.
              Ama iyi gittiğinde ve önemli maçlarında nerdeyse her maç minimum 45.000 kişiye oynadılar..

Mesele istanbul kalabalığı mıdır?
              Peki nerdeydi bu kalabalık stad yenilenmeden önce?

Bu iş müşteriyi ne kadar memnun ettiğinize bağlı!

Stad 40.000 kişi olsa da eğer modern ve insanların geldiğinde eğlenebildiği, GÜVENİLİR bir stad haline gelirse, 40 da dolar 50 de!

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Hala 30.000'de Israrcıyım Ben , Hatta Rize Stadına Bile Razıyım Ammada Dar Görüşlüyüm Yahu
                O zaman yeni stadın yapılmasının hiçbir anlamı yok.
                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• - Stad Yenilenirse Kentin de Havası Değişecektir Buna Eminim , Ama Yinede Kapasite Konusunda Kaygılarım Var Benim , İnşallah Yanılırım , Ama Sonuçta Kapasiteye Ben Karar Vermiyeceğim Buda Sevindirici
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzon'a son 5 yılda 5 kere ancak gelmiş insanların Trabzon şehri hakkında yorum yapması çok manidar..

Çok biliyorlar çoook..

Stad 42 bin kişilik bu söylendi üzerine konuşmanın mantığı ne?

Bence idealdir ne altını izah edebilirler ne üstünü isteriz..

Uluslararası bir stadyum olacak bu sayede de..

Ayrıca koltuklandırılmadan önceki stadyuma gelen seyirci sayısını araştırsın işkembeden sallayanlar..

Özellikle sadece maratonun 16 bin kişi aldığı dönemleri.. Fotoğraflara baksınlar..

Artık olmaz demesinler bu tip durumları tetikleyen başka nedenler olabiliyor..

Şu bir gerçek ki yeni stadyum açıldığında herkesi utandıracak derecede dolar..

Trabzon gerçeği bu.. İddiamdayım.. Ve bence bilmeyenler fazla iddialı konuşmasınlar üzülürler..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Fenerbahce'nin eski stadında 10bin kişi ortalamasıyla oynadığıda bilinir.

Yorum

• Avni Aker'de , 42 bin biletin satıldığını ve sadece 35 bin taraftarın girebildiği bir fb maçına şahit olmuştum..
                        Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Takımın başarılı olması hatta şampiyon olması ve şampiyonlar ligi gibi maçlar düşünüldüğünde 40.000 kişilik stad normal olur. Yeterki biz başarılı olalım. Karadeniz sahili Trabzona akar.

Ayrıca stadın modern oluşu ve giden kişinin rahat maç izleyerek keyif almasıda cabası olcaktır.

Evet evet!.. 40.000 olmalı bu stad.

Yorum

• Ama bir yönü daha var bu işin..

42 bin eyvallah tamamda..

En önemli yönü localar..

Locaları olan bir stadyum olmalı..!
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tamam kapasiteyi de aramızda çözüme kavuşturduk. Yeni tartışma konusu açıyorum. Tribünler tek katlı mı olsun çift katlı mı?
                              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• - Trabzonda Yaşamıyoruz Diye Yorum Yapamayacakmıyız ..

- 10 Senede 1 Defa Gidebildim evet Gerçek Bu , Ne Yani Şimdi Sadece Sizmi Biliyorsunuz Herşeyi , Eğer Gidemiyorsak Gidenlere Soruyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X