Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anladım budur sanırım.Bunu biliyorum berbat bir gürültü ile çalışıyor bu alet

"Bildiğim kadarıyla" zemin kaymalarını engellemek için de kullanılıyor bu metod..

Sonuç olarak bu işin bir çıkar yolu vardır..

Mühendisin işi problem çözmektir
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anladım budur sanırım.Bunu biliyorum berbat bir gürültü ile çalışıyor bu alet

"Bildiğim kadarıyla"
      şuana kadar çalışırken hiç görmemiş olsamda tahmin edebiliyorum =)
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Palmiye adalarını yaparken dolgu işlemi bittikten sonra bir makine ile toprağı sıkılaştırma çalışması yapmışlardı..Aynı sondaj makinası gibi toprağı delip yaydığı titreşimle zemini sağlamlaştırıyordu..Şirket bu yaptıkları çalışma ile adanın en az 5.5 şiddetindeki depreme dayanıklı hale geldiğini söylüyordu..Bilmiyorum bizde de bu tür çalışmalar yapılabilir mi..Ama ülkemizin fay hatları üzerinde olduğunu düşünürsek kesinlikle yapılması lazım..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şuana kadar çalışırken hiç görmemiş olsamda tahmin edebiliyorum =)
          O mesajı yazarken yanlışlıkla göndermiştim yarım kalmış

Güzel bir bölümdesin kıymetini bil keyif almaya bak..

Kolay gelsin, başarılar.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O mesajı yazarken yanlışlıkla göndermiştim yarım kalmış

Güzel bir bölümdesin kıymetini bil keyif almaya bak..

Kolay gelsin, başarılar.
            teşekkür ederim

Yorum

• icinde kosu pisti bulunduran hic bir stad isterse akyazi projesinin 10 kati olsun beni heyecanlandirmio...
              ben dis gorunus istemiorum FUTBOL STAD i istioyorum... Rakip takimi bogacak bir stad istiorum.. esi benzeri gorulmemis bi atmosfer saglayacak derinlere kurulu bi stad istiyorum

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                icinde kosu pisti bulunduran hic bir stad isterse akyazi projesinin 10 kati olsun beni heyecanlandirmio...
                ben dis gorunus istemiorum FUTBOL STAD i istioyorum... Rakip takimi bogacak bir stad istiorum.. esi benzeri gorulmemis bi atmosfer saglayacak derinlere kurulu bi stad istiyorum
                koşu pisti olmayacakki..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  koşu pisti olmayacakki..
                  Bu kesinleşti mi ?

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Palmiye adalarını yaparken dolgu işlemi bittikten sonra bir makine ile toprağı sıkılaştırma çalışması yapmışlardı..Aynı sondaj makinası gibi toprağı delip yaydığı titreşimle zemini sağlamlaştırıyordu..Şirket bu yaptıkları çalışma ile adanın en az 5.5 şiddetindeki depreme dayanıklı hale geldiğini söylüyordu..Bilmiyorum bizde de bu tür çalışmalar yapılabilir mi..Ama ülkemizin fay hatları üzerinde olduğunu düşünürsek kesinlikle yapılması lazım..
                    Deprem için değil de kayma sorunu için yaparlar belki.
                    Trabzon 4. derecede deprem bölgesi.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      REsimdeki proje yapılmayacak...

Yeni proje hazırlanacak orası için...

Proje için adaylar var ama kesinleşmiş bir proje yok.. Stad 40.000 kişilik olacak ve atletizm pisti olmayacak.. Kesinleşen sadece bunlar,şimdilik..

Dolgu alanının %30'u Trabzonspor'a verilecek.. %70'in de Toki başka bir proje gerçekleştirecek.. Bu spor kompleksi de olabilir, konut da olabilir.. Ne olacağı belli değil..

Bu proje karşılığı ayrıca Avni Aker Stadı, Fatih Stadı ve otogar başka projeler gerçekleştirilmesi için TOKİ'ye devredilecek..
                      ..............................

Yorum

• Teşekkürler, faydalı bilgiler.

Özkan Sümer

Yorum

• doldurursunda önemli olan o proje belli olur doldurulduktan sonra zaten bence iyi olur çünkü son zamanlarda yapılan statlar güzel olur. ama ben gs ve kayseri statlarını beğenmiyorum neyi beğeneceğim şaşırıyorum acaba bende mi biraz tuaflık var sizler ne düşünüyorsunuz

Yorum

• bence yapımı mumkun gözükmeyen bir proje doğadan bişeyler koparmaya çalişiyoruz ben isterdim ki avni akeri bölüm bölüm yıkılıp yapılmasi aziz yıldırımın yaptırttığı gibi bunlar 10 sene doldurmyala uğrascaklar karadenizin hırcın dalgalarina kapılıp gitmesinde...
                            aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• Dolgu zeminlerde kazık çakma işi sonucunda ortaya çıkan zeminin normal taş zeminden daha dirençli ve güvenli olduğunu söylemişti yüksek mühendis olan bir akrabam. Stadın zemininden endişe etmeye gerek yok ama beni esas düşündüren TOKİ nin tahmini bedelinin neredeyse yarı fiyatına bu dolgunun nasıl yapılacağıdır. Albayraklar bu konuda daha önce bir tecrübeye sahip olan bir şirket mi? Bu konuda tecrübeleri yoksa eğer, konunun uzmanları da ekip de yer alacak mı? Bu fiyata olabilecek bir iş için LİMAK neden 3 katı fazla para önerdi? Ucuz etin yahnisi meselesi olabilir mi?
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Stat işinde canımızı sıkacak bir gelişme olmasını hiç ietemiyorum. Bu projeyi destekliyorum ve diğer karşı olan arkadaşların da destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Trabzon tarihinin en önemli yatırımı olacaktır bu proje. Güzel şeyler olacak inşallah...
                                Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X