Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet yaklaşık 4 (Dört) yıldan beri.

Elimize ne var?

Dolgu ihalesi.

Çok yüzsüzüz çok...
    kesinlikle.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet yaklaşık 4 (Dört) yıldan beri.

Elimize ne var?

Dolgu ihalesi.

Çok yüzsüzüz çok...
      "Daha karpuz keseceğidik" geyiğini aklıma getirdi bu mesajın Cihan abi.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Albayrak bu işe kar amacıyla girmedi.

Demek istiyor ki , bu projeyi gündeme alan benim. Projesini hazırlayan benim. Bu proje tamamen benim eserim. Bu yüzden hiç kar etmeden bu işi yapmak istiyorum.

O yüzden çok agresif bir fiyat verdi.

Bence bu işi o fiyata zarar etse dahi yaapcak...

Sonra ,

Stad ihalesini de aynı şekilde agresif bir fiyaat alıp , stadı da yapacak..

Yani bu stad projesinin başından sonuna kadar bu işi kendi projesi olarak görüp yapmak istiyor.. Hatırlayın , akyazı projesi ilk çıktığından adamla herkes dalga geçmişti..
        Albayrak'ın bu işe kar amacı gütmeden girdiğine inanmak için ülke gerçeklerinden bihaber yaşıyor olmanız gerekir.

İşini doğru dürüst yapsın, kimsenin yapacağı karda gözü olmaz inanın bana.

Fakat burada inanılmaz bir şekilde, pembe bir tablo çiziliyor,onu anlamakta zorluk çekiyorum.

Hele şu kazık mıdır nedir onlar çakılmaya başlasın, proje biraz şekillensin daha sağlıklı yorumlarda bulunuruz.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay bee..
          sen bu sayfada baştan aşağı makara yap,
          ona buna laf at, dalganı geç,
          100-150 yılda yaparlar de,
          binbir abuk sabuk fotoğraflar altında eğlen,

şimdide de ki, yaparlarsa Allah razı olsun deriz..

Pes vallahi..
          - İyi Niyetle Yaklaşmakta Kabahat Oldu

- E Baktık eleştir eleştir Bişey Olduğu Yok Birde Böyle Yapalım Dedik Fenamı ettik..

- Senin Zoruna Gideni de Ben Biliyorumda , Neyse Oda Bana Kalsın ..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle.
            O kadar mutlu oldum ki.

Başkası değil.

Sırf siz yazdığınız için hem de bu mutluluk.

Tek yüzünüzle sizi başbaşa bırakıyorum.

Tek gözünüzle de.

Yorum

• Yaklaşık 2 yıl dolgu işlemlerinin süreceği düşünülürse, projenin onaylanması ve diğer işlerin ardından da geçecek 2 yıl süre sonra stat biter diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu

bence bu stad 10 sene bitse iyi olur her sene bişe cıkar uzar Türkiyede devletin yaptığı bişey ne zaman zamanında bitmişki bu inşaat zamanında bitsin
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Daha karpuz keseceğidik" geyiğini aklıma getirdi bu mesajın Cihan abi.
                İçin fesat kardeşim.

Yorum

• Bu stadyum projesi ilk açıklandığında benim de içinde bulunduğum büyük çoğunluk stadın olimpiyat stadı olmamasını istiyor, olimpiyat stadlarında tribünlerin sahaya çok uzak olmasından yakınıyordu ama buna gerek yokmuş çünkü proje proje olarak kalacakmış
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cok iyimser gordum sizi.. Daha once de bahsettim, Sahil yolu ve Tanjant yolunun yapim surecini bilenler ne demek istedigimi iyi anlarlar.. 3 yilda bitmesi planlanan Tanjant'in bitmesi 20 yil surdu. Sahil yolu deseniz hikayesi benim yasimdan eskidir, hala tam olarak bitmis degil.. O yuzden ben stad icin 10 yila bile raziyim.

Bu yillar boyunca tabi ihalelerde problem olacak, muteahitler degisecek, rant kavgalari olacak, Trabzonspor yonetimi, TOKI yonetimi belki iktidar degisecek, odenek cikmayacak, insaat duracak, fiziki problemler yasanacak, Karadeniz'de dalga cikacak dolgu malzemesi kayacak, stabilite problemi yasanacak.. vs vs.. Ustune bir de yillarca siyasi rant olarak kullanilacak bu proje.. O yuzden, bu baslik, forumun en uzun soluklu basligi olur, 2022 yili acilis icin makul bir beklenti olur kanimca..

Oysa hic gerek yoktu, mevcut stad yikilip, yenisi yapilabilirdi. Iki yilda biterdi ve cok daha ucuza mal olurdu.
                    Doğru Örnekler çok

Ereğli - Akçakoca yolu da 15 yıllık mazisi varmış , en az bir 5 yıl daha sürecekmiş.

İyimser olmak lazım bu saatten sonra yapacak bişey yok

Devlet nezdinde Rantı bol olan işler her zaman iyidir .

Ondandır ki her sene aynı yola asfalt dökülür , her sene parke taşları değişir
                    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 13:21.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğru Örnekler çok

Ereğli - Akçakoca yolu da 15 yıllık mazisi varmış , en az bir 5 yıl daha sürecekmiş.

İyimser olmak lazım bu saatten sonra yapacak bişey yok

Devlet nezdinde Rantı bol olan işler her zaman iyidir .

Ondandır ki her sene aynı yola asfalt dökülür , her sene parke taşları değişir
                      Kaç 15 yıl

Bildim bileli o yol yapılacak. Bu yolda olan kazaların haddi hesabı yok. Zaten Türkiye'de en fazla kaza olan 10 yoldan biri. Buna rağmen uzun bir süre çalışma olmadı!

Son 2 yıldır bu yola ağırlık verip epey gelişme sağlandı. Fakat hala daha yapılmadı.

Eğer bizim dolgu da bu yol gibi olacakda durum vahimdir...
                      En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 13:41.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayalimin tribün mesafesi

Vay be kenarda BEKO reklamı var. İnsan gururlanıyor.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaç 15 yıl

Bildim bileli o yol yapılacak. Bu yolda olan kazaların haddi hesabı yok. Zaten Türkiye'de en fazla kaza olan 10 yoldan biri. Buna rağmen uzun bir süre çalışma olmadı!

Son 2 yıldır bu yola ağırlık verip epey gelişme sağlandı. Fakat hala daha yapılmadı.

Eğer bizim dolgu da bu yol gibi olacakda durum vahimdir...
                          Tam süreyi bilmiyorum. Arkadaş orda staj yapmışta öyle dedi.

Evet 9 tünel fln açılacakmış sanırım

İnşallah o yola benzemez diyelim o zaman
                          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 14:01.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 4 yıl beklemeye gerek yok. Evvela stadyumun dolgu alanını doldursunlar 2-3 ayda. Bu arada stadyum ihalesi yapılsın. Vakit kaybetmeden stadyum inşaasına başlayalım. 2 senelik kaybımız olmasın.

4 senede değil, 2 senede bitirelim
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tribünler yakın olur..o resimdeki kadar olurmu bilmem ama saracoğlundaki uzaklık ideal...
                              40bin kişi olacağı söyleniyor ve sadece bu bile önümüzdeki 2-3-4 yılı heyecanla beklememe yetiyor..müthiş olacak müthiş..
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Yeni stadı nasıl benimseyeceğiz onu merak ediyorum.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X