Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada son mitingde stadyumla ilgili ne tür bir bilgi verildi.
    Takip edemedim ben?..
    Özel sektör ilgilenmemiş iş tokiye devredilmiş

Dozerler başladımı çalışmaya 3 yılda stad bitermiş

Ivır zıvır yani

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah allah, ne yaptim ben? Proje hakkinda biraz Fikir üretiyorum...

Bakin bu Amca buraya üyeyse ona Ceza verin, kendisi Trabzonsporla Siyaseti karistiriyor...

Sanirsam Belediyede calisiyor, Rizedeki Kupa maci icin Otobüs Koltuguna oturmustu...:

amacının trabzonspor üzerinden siyaset yapmak olduğunu belli eden bir evlat daha

Yorum

• Hizmet iste budur yahu:

Bize olasi Stad Projemizi göstermeye 16 Otobüs kaldirmis
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Siyasa dediğin evlat hele ki sizin orda milleti birbirine kırdırma sanatıdır.

Engin hep senin başının altından çıkıyor bunlar

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siyasa dediğin evlat hele ki sizin orda milleti birbirine kırdırma sanatıdır.

Engin hep senin başının altından çıkıyor bunlar
            Hiç sorma Cihan sigarayı bıraktım siyasete başladım

Yapmadan duramıyorum arkadaş

Yorum

• Belediye seçimleri sırasında bir iktidar partisi milletvekilinin, beşirli mahallesinde ki seçim gezisi sırasında vatandaşın sayın milletvekilim akyazı ne zaman yapılacak sorusuna verdiği cevap manidardır."Eğer oy verirseniz yaparız"
              Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• bu baslik yakinda kapanir...

yazik !
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• siyasetle sporu karıştırmamak lazım. siyasilerin banane muhatabı bn değilim demesi gerekir. nerede ne düzgün ki bu düzgün olsun
                  Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyasi içerikli ve karşılıklı atışmalarla dolu mesajları görünce inanın bu başlığa giresim hiç gelmiyor. Uğradığıma bin pişman oluyorum. Stadın yapılacağı kesinleştiğine göre stad nasıl olmalı, kapasitesi, içeriğini konuşmamız gerekirken hala yapılacak mı yapılmayacak mı, Hayatta stad falan yapmazlar diye konuşuyoruz. Yapılmasına yapılır da biz yinede eleştirecek bir şey buluruz. İnsan soğuyor bu tür taraflı eleştirileri görünce. Yapsalar da yapmasalar da eleştirecekler nasılsa. Bir türlü hazmademiyoruz yapılan hizmetleri. Tatminsizlik sorunmuz var sanırım. Konu siyasete doğru kaydıkca bu başlığın miadıda dolmaya yakındır, siyasi içerikli mesajlar yüzünden diğer başlıların kapatıldığı gibi..
                    Stat şimdiye kadar neden yapılmadı diye sorunca siyaset yapmış oluyoruz, ama sizler bu olayı savununca siyaset olmuyor.

Bu kadar yıl başkaları yapsın diye mi beklenildi ?

Samimi olan 1 sene bekler sonrasında kendi yapardı.

4-5 sene sonra değil.

Samimi olan tarih verirdi, dozerler girdikten sonra diye değil.

Hoş samimi olsalardı 2011e yetişecek sözünü tutarlardı.

Yapılan hizmetleri görmüyor değiliz, lafı başka taraflara çekme, yapılmayanları da görüyoruz kör sanma milleti.
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi
                      bu başlık kapanmaz ama; burada hükümete ağzına geleni diyerek,trabzonsporu siyasete alet eden evlatlara muhalefet parti teşkilatlarından teklif geldiği/geleceği kesin
                      Sana geldi sanırım hükümetten?

Bırakında herkes istediğini desin.Trabzonspor siyasete alet olmuş ki mitinglerde vaadler arasında.Sen daha neden bahsediyosun?

Bu proje bu zamana kadar sarktıysa bunun bir "CEZA" olduğunu ve şimdi yeniden neden alevlendiğini gören insanlara laf sallayacağına, sen de gerçekleri gör.
                      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                      K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi
                        bu başlık kapanmaz ama; burada hükümete ağzına geleni diyerek,trabzonsporu siyasete alet eden evlatlara muhalefet parti teşkilatlarından teklif geldiği/geleceği kesin
                        sana gelmedi mi encümenlik teklifi

Yorum

• Acaba yeni Sahada tel örgüler olacakmi, olacaksa bu tarzda olmasi lazim...
                          Simdiki Camlar Sesi cok kesiyor cünkü, bu Sekilde Maclardan sonra Oyuncularla Tokalama Sansimizda olur...
                          En son izzet tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 01:13.
                          Trabzonspor

Yorum

• Kaunas forum tarihinin bariz en sinir bozucu üyesisin.

Kadın kolları diye saçma sapan bir aşağılamayla da limitlerinin üzerine çıktın.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Trabzonspor , siyasetten büyüktür. Fenerbahçeli iken Trabzonspor atkısı takmak çakallıktır. Siyaset yapıyorsan siyaset tak millet trabzonsporlu damardan girelim anlayışına karşıyım. Hizmet yapıyorsan Trabzonspor adını kullanarak değil, Trabzon halkına bir hizmet yapın.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hayatta bir Muhtara oy vermedim. Pasaportum geregi verememde zaten. Ben Siyaset yapiyorum

Neyse herkese Iyi geceler.

Bazi seviyesizler bu Basligi "Yobaz-Dinsiz" Cekismesine cevirmek istiyor.

Onlara Bol Kömür ve Makarnali günler

Kalin Saglicakla...
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X