Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Madem muhatabı burda sorayım,

Varlıbaşlar aday olmayı düşünüyor mu ?

Yada bir ara duyduğumuz MAY altında bütün iş adamlarının birleşme işi doğru mu ?

Eğer hiçbiri doğru değilse, neden bir yönetim oluşurup girmiyor seçimlere ?

Böylece kimseyi beklemez, herşeyi kendisi yapabilir ...

Saygılar;

Yorum

• Hazır bizi boyle Bilgilendirebilcek birisi var,Gelişmler hakında arasıra yazarsanız sevınırım... En azından Olurmu olmazmı diye.Milet birbrini yiğiyor burda.
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• - Ucubergin Kendinizi Tanıtsanız Sorun Olmazsa , İsminizi Söyleseniz sizi Tanısak Stad için fikir alsak
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu proje ilk ortaya atıldığında yıl 2004 idi.bence artık buraya yazı yazmak camiaya hakarettir.urfanın bile stadı var.

Yorum

• Burası Trabzonsporumuzun forumudur arkadaşlar, konu başka yerlere dağılmasın. Başka bir bilgi gelirse kulağıma sizlerle paylaşacağım.

Bu arada adım Ergin.

Saygılar

Yorum

• 3-4 gün önce biriyle konuştum bana aynen şunu dedi: "Akyazı projesini Faruk Özak'ın onaylamamasının sebebi Karadeniz'den korkmasıdır. Denizin alttan dolguyu yemesinden korkuyorlar."
              Bunun üzerine "ilerisine dalga kıran yapsınlar" dedim. O da "O çok masraflı oluyor. Onu yapacak bütçeyi karşılayamazlar" dedi.

Stad için çimento fabrikasının orası düşünülüyor. Fakat orada da problem varmış. Çimento fabrikası hala daha bir firmada ve sözleşme mi ne öyle bir şey varmş o yüzden kaldıramıyorlar.

Özetle bize yapılacak stadı torunum belki görür.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak ucubergin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burası Trabzonsporumuzun forumudur arkadaşlar, konu başka yerlere dağılmasın. Başka bir bilgi gelirse kulağıma sizlerle paylaşacağım.

Bu arada adım Ergin.

Saygılar
                Ergin abi Israrla soruyorum Babanız aday olacak mı başkanlığa ya da May'ın ismi altında toplanmak gibi birşey var mı
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• En azindan Bir Isadamaimiz Trabzonspor icin bir Civi cakmis diyebilecegiz. Bilgi icin Sagolun.

Benim Sorum ise: Bu kadar Trabzonlu Insaatci var iken, hicbirinin Gücü bir Cati yapmaya yetmiyormu? Kimsede bunu yapacak Know-HoW yokmu?

Insanin ici acimazmi, o SStadi görünce yahu.
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ergin kaçamak cevaplardı, daha net cevaplar bekliyordum aslında

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ergin abi Israrla soruyorum Babanız aday olacak mı başkanlığa ya da May'ın ismi altında toplanmak gibi birşey var mı
                      Çaykaralı kardeşim yazını şimdi gördüm kusura bakma. Şu an için böyle bir düşüncesi yok. Şu an da Trabzonspor'un bir başkanı varken de bunları konuşmak bize yakışmaz.

Hoş görürsünüz ki TRABZONSPOR her ne kadar bizim için çok önemli isede yapılması gereken başka işlerimiz de var basını takip ediyorsanız biliyorsunuzdur. Malesef bütün odağımız Trabzonspor olamıyor haliyle

Yorum

• trabzona yakisan 61 bin kisilik stadtdir

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzona yakisan 61 bin kisilik stadtdir
                          yakismasina yakisir da dostum, doldurmak önemli, bizde de o güc yok, hele ki takimin su an ki görüntüsüyle
                          Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• ula Liege`ye gol atmayi birak, gol yiyoruz....
                            Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Ben Nerdeyim Sen Nerdesin Be Osman...
                              benim babamda varyapın taşarönlarından biridir o yuzden biliyorum senin ne demek istedini tam anlamaıdm

Yorum

• Çok yakında ihale yapılacak ama çok yakında, hemde çok, baya çok.

22 Temmuz 2010.
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X