Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyide varyap mütahitlini yapıo sanki para veripde mi yapıo adam işini yapıo
    - Ben Nerdeyim Sen Nerdesin Be Osman...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Burdan Sadri Şener ve Yönetimini Kınıyorum , Hala Dolguya Başlamadılar
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• stadı 35 bin yazıyolarya bazılarıda 35 istiyoya ozaman cıldırıyorum azım bozuluyor.

Yorum

• 15 Temmuz.

Japon misafirlerimiz hala gelecek !
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• - Şu Stadyum İşi Geleceğimiz ama Kimsenin Umrunda Değil , Bi Stadla Herşey değişirmi demeyin , Değişir hemde Çok Şey Değişir..

Yorum

• Binbir gece masallarını bilir misin Sedat?

Hani Şehrazat kelle gövdeden ayrılmasın diye krala her gece bir hikaye anlatırmış...

Bizim Stad işi de öyle işte...

Her seçim öncesi başka bir hikaye dinleyeceğiz, birileri koltuğu kurtaracak...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Binbir gece masallarını bilir misin Sedat?

Hani Şehrazat kelle gövdeden ayrılmasın diye krala her gece bir hikaye anlatırmış...

Bizim Stad işi de öyle işte...

Her seçim öncesi başka bir hikaye dinleyeceğiz, birileri koltuğu kurtaracak...
                - Biri Bizi Yiyor Galiba Yarışma İsmi Gibi Oldu ama , Uydu Sanki..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galatasarayın stadını yapan varyap'ın sahipleri trabzonluydu galiba

öylemiydi?????
                  Rizeliler. Tanırım.
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

• varyapın da uzunların da sahiplerinin Trabzonlu oldugunu duymuştum , hatta benim bildigim bir uzunlar inşaat var o buysa bizim köylü bunlar
                    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rizeliler. Tanırım.
                      Var-yap yönetim kurulu başkanı Süleyman Varlıbaş...Çaykaralıdır
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Varyap Trabzonlulardır.

Öyle çok mutahitimiz var ama

Bir ihale bir proje olmadığı müddetçe hiçbirinden yararlanamayız.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Hayatimda ilk defa trabzona geldim direk stadyumun yanina felan gittim inanilmaz kötü bir yerde...Stad oradan gitmeli...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• varyap--varlıbaş holding-süleyman varlıbaş-çaykaralı
                            ağaoğlu inşaat-ali ağaoğlu-oflu
                            tekart inşaat-mehmet ali yılmaz-oflu
                            aşçıoğlu inşaat-yaşar aşçıoglu-oflu
                            ofton inşaat-ismail hakkı altun-yusuf şimşek-oflu ve tonyalı
                            cevahir inşaat grubu-cevahir holding-ibrahim cevahir-çaykaralı
                            albayraklar grubu
                            ve daha niceleri,,,,,,

ali ağaoğlunu anlatmaya gerek yok herkes biliyor adamı.adam iştanbulu karıs karıs satın alıyor

varyap sahibi süleyman varlıbaş gerecnde bi roportajında elinde kullanılmaya hazır 1 milyon metre kare arazisinin oldugunu söyleDİ.adam arazi canavarı.elindeki arazilerin toplam degerini hesaplamaya matematik yetmez

mehmet ali yılmaz,isteyince yapamayacagı iş yoktur.ama istemeli! istemesi içinde gerekli şartlar olusmalı

aşçıoglu inşaat.yaşar aşçıoglu türkiyenin rezidance kralı,beşiktaşa yaptıgı fulyadaki rezidance projeleri ile meshur.alisamiyen stadı ve yanındaki likör fabrikasını ofton inşaat ile birlikte satın aldı.iki arsaya toplam 950 trilyon para verildi.seyrantepedeki stad bitince alisamiyen ve likör fabrikjası yıkılacak yerine selenium adaında dünyanın en büyük alısveriş merkezi ve rezidance - yapılacak

ofton inşaat,ismail hakkı altun ve yusuf şimsek.....yusuf şimsek atay aktuğ döneminde asbaşkanlık yaptı...ismail hakkı altunun ortagıdır...ofton insaat istanbulda ve kıbrısta bircok rezidance ve toplu konut projeleri hayata gecirmiştir...şirketin bu yıl icersinde hayata gecirecegi 4 tane rezidance ve 2 tanede otel projesi var...ayrıca alisamiyen stadının yerine yapılacak selenium alısveriş merkezinide unutmayalım

cevahir holding ibrahim cevahir..yıllardır sektör icersindeler ve deyim yerindeyse sektörün babası konumundalar

albayraklar grubu ise hükümet destegiyle aldı basını gidiyorlar

bu arada ufak bi not düşeyim.stad konusunda en büyük umudumuz olan devlet ve devletin kurumu toki....TOKİ başkanı erdogan bayraktar oflu....bunuda belirtmekte fayda var.

şimdi şu soruyu sormakta fayda var.bukadar adam varda neden stad olmuyor.veya olamıyor?????????
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• seyrantepe projesini varyap ile birlikte alan uzunlar inşaatın sahibi Trabzonlu diye duymuştum ama uzunlar inşaatın sahibi numan uzun rizeliymiş ...

ama nitekim inşaat sektöründe Trabzonlu olan bir çok dev firma var , yani kısa zaman da proje hazırlanıp ihaleye çıksa bu firmalardan gereken alakayı bekleriz ...
                              Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                              Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                              çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Şip şak.

Vallahi şip şak.

Hele bir Eylül gelsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X