İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
- Burdan Sadri Şener ve Yönetimini Kınıyorum , Hala Dolguya BaşlamadılarTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Şu Stadyum İşi Geleceğimiz ama Kimsenin Umrunda Değil , Bi Stadla Herşey değişirmi demeyin , Değişir hemde Çok Şey Değişir..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Binbir gece masallarını bilir misin Sedat?
Hani Şehrazat kelle gövdeden ayrılmasın diye krala her gece bir hikaye anlatırmış...
Bizim Stad işi de öyle işte...
Her seçim öncesi başka bir hikaye dinleyeceğiz, birileri koltuğu kurtaracak...
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBinbir gece masallarını bilir misin Sedat?
Hani Şehrazat kelle gövdeden ayrılmasın diye krala her gece bir hikaye anlatırmış...
Bizim Stad işi de öyle işte...
Her seçim öncesi başka bir hikaye dinleyeceğiz, birileri koltuğu kurtaracak...Yarışma İsmi Gibi Oldu ama , Uydu Sanki..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasarayın stadını yapan varyap'ın sahipleri trabzonluydu galiba
öylemiydi?????Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
varyapın da uzunların da sahiplerinin Trabzonlu oldugunu duymuştum , hatta benim bildigim bir uzunlar inşaat var o buysa bizim köylü bunlarTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeliler. Tanırım.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
varyap--varlıbaş holding-süleyman varlıbaş-çaykaralı
ağaoğlu inşaat-ali ağaoğlu-oflu
tekart inşaat-mehmet ali yılmaz-oflu
aşçıoğlu inşaat-yaşar aşçıoglu-oflu
ofton inşaat-ismail hakkı altun-yusuf şimşek-oflu ve tonyalı
cevahir inşaat grubu-cevahir holding-ibrahim cevahir-çaykaralı
albayraklar grubu
ve daha niceleri,,,,,,
ali ağaoğlunu anlatmaya gerek yok herkes biliyor adamı.adam iştanbulu karıs karıs satın alıyor
varyap sahibi süleyman varlıbaş gerecnde bi roportajında elinde kullanılmaya hazır 1 milyon metre kare arazisinin oldugunu söyleDİ.adam arazi canavarı.elindeki arazilerin toplam degerini hesaplamaya matematik yetmez
mehmet ali yılmaz,isteyince yapamayacagı iş yoktur.ama istemeli! istemesi içinde gerekli şartlar olusmalı
aşçıoglu inşaat.yaşar aşçıoglu türkiyenin rezidance kralı,beşiktaşa yaptıgı fulyadaki rezidance projeleri ile meshur.alisamiyen stadı ve yanındaki likör fabrikasını ofton inşaat ile birlikte satın aldı.iki arsaya toplam 950 trilyon para verildi.seyrantepedeki stad bitince alisamiyen ve likör fabrikjası yıkılacak yerine selenium adaında dünyanın en büyük alısveriş merkezi ve rezidance - yapılacak
ofton inşaat,ismail hakkı altun ve yusuf şimsek.....yusuf şimsek atay aktuğ döneminde asbaşkanlık yaptı...ismail hakkı altunun ortagıdır...ofton insaat istanbulda ve kıbrısta bircok rezidance ve toplu konut projeleri hayata gecirmiştir...şirketin bu yıl icersinde hayata gecirecegi 4 tane rezidance ve 2 tanede otel projesi var...ayrıca alisamiyen stadının yerine yapılacak selenium alısveriş merkezinide unutmayalım
cevahir holding ibrahim cevahir..yıllardır sektör icersindeler ve deyim yerindeyse sektörün babası konumundalar
albayraklar grubu ise hükümet destegiyle aldı basını gidiyorlar
bu arada ufak bi not düşeyim.stad konusunda en büyük umudumuz olan devlet ve devletin kurumu toki....TOKİ başkanı erdogan bayraktar oflu....bunuda belirtmekte fayda var.
şimdi şu soruyu sormakta fayda var.bukadar adam varda neden stad olmuyor.veya olamıyor?????????√ OKAN™ 1987
Yorum
-
seyrantepe projesini varyap ile birlikte alan uzunlar inşaatın sahibi Trabzonlu diye duymuştum ama uzunlar inşaatın sahibi numan uzun rizeliymiş ...
ama nitekim inşaat sektöründe Trabzonlu olan bir çok dev firma var , yani kısa zaman da proje hazırlanıp ihaleye çıksa bu firmalardan gereken alakayı bekleriz ...Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum