Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• " bizden ne zaman randevu istemiste vermemisiz " dedi.. sadri senerin hala cevabi bekleniyor

ben kimseyi bilmeden suclamam ve benim gelecekte ne soyleyecegim hakkinda da pesin hukumlu olma istersen

o saydigin butun isimlerle kurulmus bir temas var mi sence? yapmis mi bir calisma..ne yapmis bu projeyle alakali, topu saga sola paslamak ve populizm yapmak disinda.. ortada hicbir altyapisi olmayan stadyum fotolariyla taraftari gidiklamis ( gozluk altindan pek alakali bir sekilde fotolari incelerkenki resmi siteden yayinlanan pozlar )

yani samimiyetsizlik ariyorsak once bu samimiyetsizlik uzerinden prim yapanlara bakmak lazim..

baskanin isi insaat olsun, kardesi Turkiyenin onde gelen hatta dunya capinda buyuk projeler yapan firmalarindan birinin ortagi ve ceosu olsun biz baskalarinin Trabzonsporlulugunu tartisalim,. madem bu iste bir samimiyetsizlik var bunu ahmetde mehmetde aramamak lazim..

bu kadar samimiyetsizlikler ve binbir turlu fiyasko ortadayken baskani elestireni hain baskani efsane kabul eden dusuncenin sebebini de ogrenmek isterim..
    En son ESER tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 18:14.

Yorum

• - Yukarıdaki Mesajımı tekrar oku diyorum sadece..Aziz Yıldırım Klübe ucuz villa sattı hala tartışılıyo senin anlattıklarına bak..

- Sadri şener Toki başkanı Bizimle görüşmüyor derken zaten orda herşeyin cevabını verdi , ama sen nedense Toki Başkanına İnanmak istiyorsun , neden acaba !!

- Başkanı ne efsane , nede eleştirenleri hain ilan ettim , sen sapla samanıda ayıramıyorsun gördüğüm kadarıyla..

- O işadamlarını savunmanda tamamen başkana olan duygularından kaynaklanıyor..Başkan Kimle kötü olursa sen ona sıcak bakarsın ki normaldir zaten..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Yukarıdaki Mesajımı tekrar oku diyorum sadece..Aziz Yıldırım Klübe ucuz villa sattı hala tartışılıyo senin anlattıklarına bak..

- Sadri şener Toki başkanı Bizimle görüşmüyor derken zaten orda herşeyin cevabını verdi , ama sen nedense Toki Başkanına İnanmak istiyorsun , neden acaba !!

- Başkanı ne efsane , nede eleştirenleri hain ilan ettim , sen sapla samanıda ayıramıyorsun gördüğüm kadarıyla..

- O işadamlarını savunmanda tamamen başkana olan duygularından kaynaklanıyor..Başkan Kimle kötü olursa sen ona sıcak bakarsın ki normaldir zaten..

ben kimseyi savunmuyorum , sadece durumu elestiriyorum.
        simdi de kullandigin uslubu elestiriyorum mesela.., sap saman falan,,..,
        hakaretane uslup kullanip fikirlerinin dogrulugu dikte edemezsin,
        ben senin sahsina karsi kucumseyici bir uslup kullanmiyor sadece fikirlerimi soyluyorsam sende bu yolu dene.. yok siz boyle yaparsiniz , yok sap yok saman,, yakismiyor pek .. dusmanca kavga etmiyoruz sadece bir konu uzerinde tartisiyoruz

ayrica ben kimseyi savunmuyorum , sadece ahmet mehmeti suclayip baskana dokundurmamani elestirdim . bana ne milletden.

toki baskani kendisi ne zaman randevu istemiste vermemisiz demis ve baskan buna verecek cevap bulamamis ve cevaplayamamissa evet toki baskanina inanirim.. onune gelene trip atip kustum sovlarla , goygoyla olmuyor bu isler

Yorum

• Yukarıda sayılan tüm Karadeniz kökenli patronları ve şirketlerini mesleğim gereği iyi bilirim, bayağı iyi hem de.
          Bence bu adamların ne düşündükleri çok net;
          - Para kolay kazanılmıyor
          - Paramla rezil olmak istemiyorum, hele hele küfürü bu yaştan sonra hiç kaldıramam
          - Ben başkan olunca kulübü her yönetimde olduğu gibi Trabzon kanadından, oy potansiyeli olan, kan emici bir asbaşkan yönetecek
          En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 18:43.
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• - Ben Kimseye hakaret ettiğimi düşünmüyorum , eğerki birisi bilip bilmeden hakkımda eleştiri yaparsa , başkana yönetime yaptığım eleştirileri görmezden gelirse ve beni zaten herkesin başkana kızgın olduğu bu dönemde , başkana çok ama çok kızgın olan insanların önüne atarsa , ben o atasözünü söylerim..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stad işini toki başkanına sorun

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıda sayılan tüm Karadeniz kökenli patronları ve şirketlerini mesleğim gereği iyi bilirim, bayağı iyi hem de.
                Bence bu adamların ne düşündükleri çok net;
                - Para kolay kazanılmıyor
                - Paramla rezil olmak istemiyorum, hele hele küfürü bu yaştan sonra hiç kaldıramam
                - Ben başkan olunca kulübü her yönetimde olduğu gibi Trabzon kanadından, oy potansiyeli olan, kan emici bir asbaşkan yönetecek
                - Lafa geldimi Trabzonsporu kimseye bırakmazlar ama..

- Tesadüf Doğan Hakyemezle aynı masaya denk geldim , kendisi Spor salonlarımızın halini anlatırken içim acıdı..

- Bende kendisine Ve İsmail Alkan abimize Neden Bu kadar İş adamımız , Mütahidimiz varken bi salon yapmazlar diye sorunca , bakışları ve yüz ifadeleri herşeyi anlatmaya yetti.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Ben Kimseye hakaret ettiğimi düşünmüyorum , eğerki birisi bilip bilmeden hakkımda eleştiri yaparsa , başkana yönetime yaptığım eleştirileri görmezden gelirse ve beni zaten herkesin başkana kızgın olduğu bu dönemde , başkana çok ama çok kızgın olan insanların önüne atarsa , ben o atasözünü söylerim..

insanlarin onune atmak mi? hergun gazete gazete dolasip taraftara palavra atan , hakaret eden, bir sozu otekini tutmayan ve karalamadigi bir kisi kalmayan baskani milletin onune atmak... insanlar herseyi goruyor kardes,, kimsenin kimseden hicazet almasina gerek yok. yapilanlar ve yapilmayanlar .. soylenen yalanlar ve tutarsizliklari insanlar zaten goruyor.. kimsenin kimseyi milletin onune atmasina gerek yok..

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stad işini toki başkanına sorun
                    - Başkanda hata , sen takımı Şampiyon Yapmamışsın stad istiyosun..

- Eğer Şampiyon yapsın Toki Başkanı " Ya Kardeşim Git uefayı al öyle gel bana " diyecek Bu işin Şampiyonlar ligine kadar Yolu Var

Yorum

• - Panteliçten , Makukuladan 100000 Kere daha Önemli Şu stad , Resmen Geleceğimiz , Ama Gel Görki Ses Seda Yok..

Yorum

• HALEN DAHA STAD YAPIMINDA Bİ GELİŞME YOK....hayret yha hayret.böyle bi kente,böyle bi taraftara yeni stad yapamıyolarya gerçekten şaşırıyorum .........

Yorum

• 20 Temmuz 2010.

Sözün üzerinden 1,5 ay geçti ama ihale ile ilgili hiçbir gelişme yok.

İnanmaya devam.
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• - Hala Bekliyoruz..Biri Bizi Yiyor Galiba

Yorum

• İnanmak başarmanın yarısıdır unutmayalım....
                              Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• İlk olarak mrt_tpc61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnanmak başarmanın yarısıdır unutmayalım....
                                - Unutmuyorum , Unutturmayacağım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X