Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı Stadı'nın Ağustos'ta dolgu ihalesinin yapılacağını bildiğini söyleyen Şener, ''TOKİ devlet kuruluşu. Galatasaray'ın muazzam bir stadı ortaya çıkıyor. İyi bir müteahhide verilirse 2 yılda stat tamamlanır. Benim tahminin minimum 2 yıl daha Hüseyin Avni Aker'de maçları oynarız. Stat yapıldıktan sonra Hüseyin Avni Aker'i yıkmayın da deriz belki...'' dedi.

hadi baklaım 2 sene sonra diyor inş. dogrudur baskanın acıklamaları

kaynak:fotomac
    Oraya o makinalar gelsin temel atılsın ona da razıyız
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Başlandıktan sonra 2 yılda biter diyor. Sorun ne zaman başlayacağı.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başlandıktan sonra 2 yılda biter diyor. Sorun ne zaman başlayacağı.
        agustost ayında dolgu ihalesi var diyor işte ondan sonra proje cıkar dolgu uzun surmez sonrada toki yapacaksa ztn ihale olmaz ama baska firmalarıda sokacakalrsa proje ile birde ihale olur en gec kasım ayı ortalarında dolgu biter.yavs yavas temel atılır ama iklim şartlarını unutmamamk gerek yahmur cok yagıyor bu nedenle geç yapılcaktır stad

Yorum

• - O Kadar İnsanla Konuştum Oraya O stadın Yapılacağına Yürekten İnanan Kimse Yok ..İnşallah Biz Yanılırız..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - O Kadar İnsanla Konuştum Oraya O stadın Yapılacağına Yürekten İnanan Kimse Yok ..İnşallah Biz Yanılırız..
            Sedat abi, Hotel Bestin arkasini doldurup, oraya Stad yapsak olurmu?
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sedat abi, Hotel Bestin arkasini doldurup, oraya Stad yapsak olurmu?
              - Valla Bestin Arkası Dolu Zaten Yolu Geçirdiler Ordan

- En Mantıklı Görünen Avni Akerin Yıkılıp Stadın Yine Oraya Yapılmasıdır..

- Baskıyı İyiden İyiye Hissettirirsin..

- Yok Hayır Biz Trabzona Yeni Stad İstiyoruz Diyenlerin İşine Gelmektedir O stadın Şehir Dışına Yapılması , Çünkü Şehrin Dışında Ne Olursa Olsun Yinede O Ambiansın Olmayacağını Düşünüyorum..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bizim Pelitli Spor Salonundan resimler yokmu? Trabzonspor Medical Parkin oynayacagi stad..
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• Faruk ÖZAK'ın sadri Şener'den çok haz almadığını Varlıbaşları başkanlık için ikna etmeye çalıştığını biryerlerden duymuştum..

İnşallah öyle olmaz..Varlıbaşların başkan olarak değilde başka bir şekilde Trabzonspora faydalı olmasını temenni ederim.

Trabzonspor başkanlığı öyle bir yerki dünyanın en saygın adamıda olsan 2 yılda darmadığın olmuş bir şekilde kenara atılıyorsun

Yorum

• pelitli ne oldu?
                    Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• BU yonetim,Bu Belediye başkanı varken,birsey olacağına inanmıyorum...
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BU yonetim,Bu Belediye başkanı varken,birsey olacağına inanmıyorum...
                        bu Yönetim iyi.. daha iyisi varsa ciksin ortaya..
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim Pelitli Spor Salonundan resimler yokmu? Trabzonspor Medical Parkin oynayacagi stad..
                          basketbol basliklarinda var

Yorum

• bu stadyum olmayacak sadece orayı doldurmak cok fazla para imiş tutmasıda kesin değilmiş mühendis birisinden duydum
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu stadyum olmayacak sadece orayı doldurmak cok fazla para imiş tutmasıda kesin değilmiş mühendis birisinden duydum
                              - Aslında Olanı Görmek İçin Mühendis Olmayada Gerek Yok Ama Gelde Anlat

Yorum

• Ağustosta ihale yapılacakMIŞ.

2004 ten beri ihale yapılmasını bekliyoruz Bence Ağustosta da yapılmayacak. Umarım yanılırım.
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X