Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahili doldurarak stad yapma uçuk bir proje değil mi? Dünyada örneği var mı? Bu riske ne gerek var.

Takımın tarihinin yattığı Avni Aker'ni yıkılması fikrine sıcak bakamıyorum. Avni Aker'in üstünün kapatılması daha makul bir çözüm değil mi?
    Avni Aker'in bize yetmediği açık. Elbette herkesin içinden geçen tarihin yazıldığı bu stadın yıkılmaması, daha da büyümesi ve modernleşmesi. Öte yandan, Trabzon şehrinin altyapısı bunu kaldırır mı? Ömrümde Trabzon'u görmediğim için soruyorum.

Sahili doldurarak stadyum yapmak çok uçuk bir fikir değil, çünkü daha önce yapılmışı var.

Singapore Floating Bay Stadium

Singapur'da deniz dolgusu üzerine kurulmuş Floating Bay bölgesinde bence çok güzel bir mimarisi olan bir stadyum mevcut.

Dünyanın en yüksek 2. binası olan Taipei 101 bataklığın üzerine kurulmuştur. Dubai'de deniz dolgusu üzerine yapılan Buj al Arab ve yine Dubai'de denizin doldurulmasıyla elde edilen dünya haritası şeklindeki adalar üzerine inşa edilen "Dubai World Islands" gibi projelere bakıldığında inşaat mühendisliğinin ulaştığı nokta, statik ve dolgu gibi konularda ileri uzmanlık, bizim Akyazı projesinin de yapılmasının zor olmadığını düşündürmektedir.

Velev ki türünün ilk örneği olsun, Trabzonlular için imkansız diye birşey yoktur.
    En son Özkan tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 01:57.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• real madrid, santiago bernabeu stadını şehir içinde kaldı diye taşımayı düşünür, biz ömrü bitmiş avni akeri taşımaya gelince orda tarih yazıldı.

santiago bernabeunun kalitesini ve orada yazılan tarihi anlatmaya gerek yok.

avni akerin ordan çıkması farz oldu,akyazıya çıkar veya başka yere taşınır ayrı konu, kesin olan orada artık stad olmaz
      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Şimdi arkadaşlar trabzonspor şehir merkezinden çıkmalıdır olmuyor trafik çilesi filan.(bazı arkadaşlar sadece otobüs parası verecek taraftar kitlemiz yok gibi düşünenleri de biliyorum) Akyazı olsun istiyorum. Dolgu alanı olmayan il yok sahilde istanbul antalya izmir var her yerde ama ben olsam doldurma ile uğraşmak yerine yomra Kaşüstü bölgesine stadı yaparım tesislerle beraber. hem düzlük alanı baya fazla ama iyi analiz edilmeli trabzon bir an önce avni akerde kurtulmalı(birde söyle düşünelim yıllardır şampiyonluk görmedik bu stadda belki diğer statda uğurumuz açılır

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayır yok, hatta daha da küçülsün kümese dönsün
          O kadar da ileri gitmene gerek yok.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Soru cidden garip!

Durağan kalan herşey küçülmeye başlar.

Trabzon şehri dar bir alana sıkıştı kaldı, bunun da genişletilmesi tabii ki gerekli!

Erdoğdu, beşirli, havaalanı bölgesi gibi bölgeler genişlemenin getirdiği zaruriyetten kuruldukları zaman şehrin dışında kalan bölgelerdi.

Şimdi şehrin belli merkezleri haline geldiler.

Şehri büyütmezsek küçülür. Sabit kalmaz, kalamaz!

Fazla insan ve araç trafiği meydana çıkaran, alış-veriş merkezi, havaalanı, stadyum gibi yapıların şehrin dışına çıkarılması artık zarurî.

Yani bu birileri istiyor diye değil, mecburiyetten yapılmak zorunda!

Oraya yapılan sadece arsa mı?

Yani arsa ekleyip bırakacaklar mı?

Bin türlü tesis planlanıyor(inşaallah yapılırsa)

Şehri olduğu gibi bırakalım, hiçbirşey değişmesin.
          Demin saydığım bölgeler niye kuruldu?

20 sene öncesinde Fatih mahallesinde her yer tarla idi...

Şimdi binadan geçilmiyor..

Stadın dışarı taşınması arsa genişletmek değil.

Şehir planlaması böyle yapılır!!
          Trabzon bir metropol olmalı mıdır sence?

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu soru ciddimi şimdi?

Bunu yazan ne kadar ciddiye alınabilir ?

Stadyum konusunda pek inancı olmayan biriyim ancak..

Trabzon şehri sizin gözünüzde ne gibi duruyor hakikaten garipsiyorum..

Büyümesin ee böyle sezonluk ziyaret edip döneceğimiz taşra gibi kalıversin yahu..

Böyle mi diyorsunuz..

Gelmeyin be.. Küçük kalmasını istediğiniz şehre gelmeyin.. Biz burda yaşıyoruz size kalmıyor ordan yorum yapmak..

Fikir beyan etmek..
          İstediğin kadar beni ciddiye alma.Senin beni ciddiye almadığını ben ne kadar ciddiye alırım o da muamma tabi.

Ayrıca ben Trabzon'da yaşıyorum merak etme.
          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar da ileri gitmene gerek yok.

Trabzon bir metropol olmalı mıdır sence?

Neden olmasin? iyi bir Sehir yapsiyla, planlamasiyla neden olmasin?

Bir Akyaziyla Metropol olmaz korkma. Gelisen bir Türkiyede, Gelisen bir Trabzon icin bu Akyazi cok önemli.

Barca, yeni Stad yapacak , biz ise Avni akerde basarilari konusuyoruz.

Bu kadarda olmaz be, adamla Avrupanin en büyükleri, biz ise 3.turdan öteye gidemeyen bir takim, ve konustugumaza bakin ??

Sadece bizde olur böyle seyler. Barcalilar dua ediyorki yeni stad yapilsin biz ise , Sehir metropol olur diye korkuyoruz.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oraya yapılan sadece arsa mı?

Yani arsa ekleyip bırakacaklar mı?

Bin türlü tesis planlanıyor(inşaallah yapılırsa)

Şehri olduğu gibi bırakalım, hiçbirşey değişmesin.
              Demin saydığım bölgeler niye kuruldu?

20 sene öncesinde Fatih mahallesinde her yer tarla idi...

Şimdi binadan geçilmiyor..

Stadın dışarı taşınması arsa genişletmek değil.

Şehir planlaması böyle yapılır!!
              - Şehir Kendi İçinde Güzel Bi Planlamayla Büyüyebilir..

- Ben Şehir Büyümesin Demiyorum ama Akyazıya Karşıyım ki Yapılacağınada İhtimal Vermiyorum..

- Şehir Planlama İşlerinde Usta Olduğunu Bilmiyordum
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Şehir Kendi İçinde Güzel Bi Planlamayla Büyüyebilir..

- Ben Şehir Büyümesin Demiyorum ama Akyazıya Karşıyım ki Yapılacağınada İhtimal Vermiyorum..

- Şehir Planlama İşlerinde Usta Olduğunu Bilmiyordum
                Şehrin içinde güzel planlama ile büyüteceğin ne kaldı?
                Tokinin doğrayıp doğrayıp şehrin dış bölgelerine taşıması ile alan açılmaya çalışılıyor!

"Şehir büyümesin demiyorum ama akyazıya karşıyım."
                Büyümesin diyorsun!
                Ya da başka türden sıkıntıların var. Onları da burada ben yazacak değilim. Ki öyle olduğunu az çok yazdıklarından biliyorum.

Sonuncusuna da gelince, biraz öğrenmeyi öğrenmiş, yani mürekkep yalamış, biraz da okuyup araştırmaya merakı olan bu işin nasıl yapılacağını görür!

Bir işin nasıl yapıldığını bilmek ile onu yapmak aynı şey değildir!

Yemeğin her türlüsünden anlarım, nasıl yapıldıklarını da bilirim.
                Ama asla iyi bir aşçı değilimdir.

Ha tabi sizin orada aristonun düz mantığı geçerli olduğu için bir işi bilen aynı anda onun ustası oluyor!
                İşte ne zamandı o?
                M.Ö. bilmem kaç yılı!

Oralarda kalmışsın işte...

Yorum

• - Zaten Yazıları Bide Şöyle aristolu Felan Noktaladınmı Görkemli Oluyor Gerçekten..

- Bu Sadece Benim Fikrim , seni neden Bu Kadar Daraltıyor Onu anlamadım ..

- MÖ'ye Gelirsek Emin Ol Sen benden Daha İlerdesin O Konuda..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Zaten Yazıları Bide Şöyle aristolu Felan Noktaladınmı Görkemli Oluyor Gerçekten..

- Bu Sadece Benim Fikrim , seni neden Bu Kadar Daraltıyor Onu anlamadım ..

- MÖ'ye Gelirsek Emin Ol Sen benden Daha İlerdesin O Konuda..
                    Beni daraltan birşey yok!!
                    Benim yazdığım seni ne kadar daralttı ise seninki de beni o kadar daralttı..

Senden ilerde olduğumu biliyorum, söyleyip de övmene gerek yok!

Yazının sonuna istersem dondurma koyarım... Seni niye gerdi?

Bu arada fikrim deyip kenara kaçacak isen önceki de benim fikrimdi!!

Germeyi bırak, kasmış zannedersem!

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden olmasin? iyi bir Sehir yapsiyla, planlamasiyla neden olmasin?

Bir Akyaziyla Metropol olmaz korkma. Gelisen bir Türkiyede, Gelisen bir Trabzon icin bu Akyazi cok önemli.

Barca, yeni Stad yapacak , biz ise Avni akerde basarilari konusuyoruz.

Bu kadarda olmaz be, adamla Avrupanin en büyükleri, biz ise 3.turdan öteye gidemeyen bir takim, ve konustugumaza bakin ??

Sadece bizde olur böyle seyler. Barcalilar dua ediyorki yeni stad yapilsin biz ise , Sehir metropol olur diye korkuyoruz.
                      Ben Trabzon şehrinin metropol olmasına karşıyım.Eğer Akyazı projesi yapılırsa Akçaabat ile Trabzon tamamıyla birleşecek.Zaten yapılaşması kötü olan Trabzon'u geliştirmek yerine mevcut sınırlar içinde yaşanabilir bir şehir haline getirmek daha makul olmaz mı?Çimento fabrikasının olduğu yeri stadyum olarak değerlendirebiliriz mesela.

Trabzon iyice göç alan bir şehir olmaya başladı,bu bizim kültürümüzü de dejenere etmesin.
                      En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 16:15.
                      keyif adamı ..

Yorum

• trabzonun büyük şehir olması kaçınılmaz bi durum. olmasıda gerekir eğerki şehrin çehresinin değişmesini istiyosanız

Yorum

• edittttttttt
                          En son Zafer BİLGİN tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 22:19.
                          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ergen yaşlarını yeni bitirmiş arkadaşların,burada hala kimlik ve kişilik arayışında olmasına hasta oluyorum ya.

Muhatap alınmışsın,sana cevap verilmiş.

Tamam işte daa.

Salakça bir fikir savunuyorum.Haklsınız deyinde çekilin kenara.

Ama olurmu.O zaman derlerki,tükürdüğünü yalıyor.Bu ergen yaşlarda hiç tükürülen yalanırmı.

O yüzden durmak yok,tam gaz yola devam.

Hadi bakalım aslan parçaları
                            keyif adamı ..

Yorum

• hala daha avni akeri savunanlar stadın şehrin içinde olması gerektiğini savunanları ben trabzonspor düşmanı ilan ediyorum.. yada trabzon düşmanı arada pek fark yok zaten. fener maçından sonra 2 saatte çıkamadık stat çevresinden alın size sehir merkezindeki trafik !!!
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Trabzon şehrinin metropol olmasına karşıyım.Eğer Akyazı projesi yapılırsa Akçaabat ile Trabzon tamamıyla birleşecek.Zaten yapılaşması kötü olan Trabzon'u geliştirmek yerine mevcut sınırlar içinde yaşanabilir bir şehir haline getirmek daha makul olmaz mı?Çimento fabrikasının olduğu yeri stadyum olarak değerlendirebiliriz mesela.

Trabzon iyice göç alan bir şehir olmaya başladı,bu bizim kültürümüzü de dejenere etmesin.

Fabrika 2014'te çıkacak oradan,fabrika ile birlikte sanayi de ordan çıkmalı.

Ekmeğini yıllarca dışarda kazanan insanımızın şehirlerine geri dönmesi kültürümüzü deşenere etmez aksine güçlendirir.
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X