Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz senelerdir yazıyoruz buralardan bu yapıyla stad yapılmaz yapılamaz.başkan daha yeni görüyor:ahanda yorumu...........

Sizlerin ifadesine göre Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışıyoruz. Hafta sonu Adnan Polat ile beraberdik. 3 yıllık locasını 70 milyon dolara satmış. Benin satacağım loca yok. Aziz Yıldırım, (Transfer yapmasam borucumu sıfır ederim. 60 milyon dolar stat gelirim var) diyor. Bizimkiler (Panteliç'i alırsan kombine alacağız, yoksa almayacağız) diyor. Hangisi doğru'' dedi.

Yorum

• Hepsi Dayaklık
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Adam gibi stadın ve locan olsun satarsın Sadri başkan ağlamayı bırak 3 senedir forveti Umut Bulut olan takımı seyretmeye de kimse gitmez.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu forumu bayadır takip ediyorum, fazla yazı yazmam ama birşeyi açığa çıkarma gereği düşünüyorum.

VARYAP adına konuşuyorum.

Bazı arkadaşlar ''Galatasarayın stad'ını yapanlar Trabzonlu, neden bizim stadımızı yapmıyorlar'' diye bazı ithamlarda bulunmuş. Bunun nedeni yapmak istememiz değil, böyle projenin olmaması. Eğer TOKi böyle bir proje hazırlarsa ihaleye en önce girenlerden olucagımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yani iş öyle düşündüğümüz gibi kolay değil malesef. Gönül isterdi ki en güzel stad bizimki olsun.

Aynı şekilde diğer şirketlerin de stad yapmama sebebi budur (belki bazıları dışında).

O yüzden suçlamalarımızı ya da isyanlarımızı lütfen bunları göz önüne alarak yapalım

En büyük Trabzon, başka büyük YOK

Saygılar

Yorum

• İlk olarak ucubergin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu forumu bayadır takip ediyorum, fazla yazı yazmam ama birşeyi açığa çıkarma gereği düşünüyorum.

VARYAP adına konuşuyorum.

Bazı arkadaşlar ''Galatasarayın stad'ını yapanlar Trabzonlu, neden bizim stadımızı yapmıyorlar'' diye bazı ithamlarda bulunmuş. Bunun nedeni yapmak istememiz değil, böyle projenin olmaması. Eğer TOKi böyle bir proje hazırlarsa ihaleye en önce girenlerden olucagımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yani iş öyle düşündüğümüz gibi kolay değil malesef. Gönül isterdi ki en güzel stad bizimki olsun.

Aynı şekilde diğer şirketlerin de stad yapmama sebebi budur (belki bazıları dışında).

O yüzden suçlamalarımızı ya da isyanlarımızı lütfen bunları göz önüne alarak yapalım

En büyük Trabzon, başka büyük YOK

Saygılar
            - Sizin Tam Olarak Göreviniz Nedir..

- Diğer Bir Sorum Varyap Trabzonspor yada Trabzon İçin Kalıcı Bi Eser Yapmışmıdır..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Süleyman Varlıbaş benim babam oluyor.

Trabzonsporda alışveriş merkezi yapıyoruz şu an. Ücretsiz olarak bir mağaza verdik TRABZONSPOR'umuza.

Daha fazlasını söylemek reklama kaçar

Saygılar

Yorum

Süleyman Varlıbaş benim babam oluyor.

Trabzonsporda alışveriş merkezi yapıyoruz şu an. Ücretsiz olarak bir mağaza verdik TRABZONSPOR'umuza.

Daha fazlasını söylemek reklama kaçar

Saygılar
                - Teşekkürler..

- Peki Sizce Akyazının Olma Olasılığı Nedir İnşaat Firması Olarak..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Teşekkürler..

- Peki Sizce Akyazının Olma Olasılığı Nedir İnşaat Firması Olarak..

İnşallah olur ama benim fikrimce şu an için zor gözüküyor.

Öğrendiğim yeni birşey olursa söylerim burda

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam gibi stadın ve locan olsun satarsın Sadri başkan ağlamayı bırak 3 senedir forveti Umut Bulut olan takımı seyretmeye de kimse gitmez.
                    millet kale arkasına 5 tl yi çok buluyor adam gibi stad yapsın yıllık locaya 60-70 bin dolar verecek Trabzonda kaç tane adam çıkar.

Yorum

• peki abi babanız Trabzonspor'a başkanlık konusunda ne düşünüyor..bu arada hemşeriyiz çaykaralıyım bende
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

İnşallah olur ama benim fikrimce şu an için zor gözüküyor.

Öğrendiğim yeni birşey olursa söylerim burda
                        - Teşekkürler..

- Ama Şunuda Bilin İşadamlarımızın İlgisizliği Çok Üzüyor Bizi..

- Babanıza Selam..Stad Sözü İstiyoruz Sizden Sizi Tanıyabilirmiyiz.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Teşekkürler..

- Ama Şunuda Bilin İşadamlarımızın İlgisizliği Çok Üzüyor Bizi..

- Babanıza Selam..Stad Sözü İstiyoruz Sizden Sizi Tanıyabilirmiyiz.

Demin anlatmak istediğim şey buydu. İşadamlarımızın ilgisizliği diye birşey yok. Gayet fazla bir ilgisi bile var(özellikle babamın)

İstanbulda yaşamamıza rağmen ve bende burda doğmuş olmama rağmen, Trabzon sevdası inanılmaz derecede fazladır. Yurtdışında okurken, Trabzonun bir maçını izlemek için yapmadıgım şey kalmamıştı

Stad projesi olsun söz ilk biz gireceğiz

Saygılar

Yorum

• Stadyum yapacakları yok,Avni Akeri yıkın yeniden yapın kimsenın işine gelmıyor.

Hiç olmadı,Üzerini kapatın,Vatandaş Islanmasın,Bukadardamı Saygınız yok.
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Demin anlatmak istediğim şey buydu. İşadamlarımızın ilgisizliği diye birşey yok. Gayet fazla bir ilgisi bile var(özellikle babamın)

İstanbulda yaşamamıza rağmen ve bende burda doğmuş olmama rağmen, Trabzon sevdası inanılmaz derecede fazladır. Yurtdışında okurken, Trabzonun bir maçını izlemek için yapmadıgım şey kalmamıştı

Stad projesi olsun söz ilk biz gireceğiz

Saygılar
                              - Sizi Tanıyabilirmiyiz Peki sakıncası Yoksa..

Yorum

• Aynı şeyleri bende söyledim ucubergin kardeşim.

Daha ortada proje bile yokken , ihale bile yokken çıkıp birileri niye İşadamlarımız sahip çıkmıyor diyorlar.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X