Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Harbi harbi seçim yatırımı olacak bu stad işi..Trabzon'da herkes bu stad haberlerini okumuş ve inanmış durumda..yapmazlar diyorum..olur mu yav diyorlar..
Daha çivi çakılmamış projeye..bu kafayla başlansa da ne zaman biter Allah bilir..stadı aynı yerinde yıkıp yapsınlar..
*
Bu arada Erdoğdu yolunun yapımı da askıya alınmış..ödeneksizlikten..
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ama bunlarda mum çok.20 gün sonra ihale olacak dendi daha zemin etüdü yapılmamış sonra bu hafta zemin etüdü yapılacak deniyor hafta bitti ses seda yok insanın biraz yüzü kızarır , bunların ar damarı çatlamış.
Abi o zaman üç boyutlu görüntüler olacak her tarafta. Molecular transportation bile o zaman dolmuşların yerini alacak. Ne fotoğrafı yahu
Fotoğraf astırıp "Ben teknolojiden hiç anlamıyorum, aslında çok iyi niyetliyim" mesajı verme bence.
ççççççççççççççç
Allah da sizi güldürsün...
Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Sivas maçına giderken( 3-0 lık maç) belediye başkanımız Sivas girişinde yanımıza gelmişti...Avni Aker'in yenilenmesi için 20 trilyon haftaya çıkıyor çocuklar demişti...Aklıma geldi, paylaşayım dedim...
Bizim başkan hangi takvime göre söyledi acaba.
Maya takvimine göre ise 2012 'e kadar yaptık yaptık
Yapamadık daha da olmaz bu stat
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Bizde ondan bahsediyoruz emirhan ama hala konuyu başka yerlerden kavramaya çalışanlar var..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Trabzon'un Akyazı beldesinde yapılması planlanan stadyum ile sosyal ve sportif tesisleri kapsayan ''Akyazı Projesi'' için TOKİ görevlilerince denizde sondaj çalışmaları yapılıyor. Bu arada jeofizikçiler ise Akyazı hakkında uyarıda bulundu...
Kentin Beşirli mevkisi ile Akçaabat'ın Yıldızlı beldesi arasındaki sahil kesiminde yer alan Akyazı beldesinde, denizin doldurulması suretiyle yapılması planlanan Akyazı Projesi'nde ilk adım atılarak, TOKİ tarafından görevlendirilen ekiplerce denizde sondaj çalışmaları başlatıldı.
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, projenin başlama adımının ilk safhasında sondaj işlemlerine devam edileceğini ve etütlerin sürdürüleceğini belirtti.
İncelemeler ve sondaj çalışmalarının ardından yapılacak etütlerle Akyazı Projesi'nin teknik altyapısının oluşturulacağına dikkati çeken Gümrükçüoğlu, ''Toplu Konut İdaresi ile birlikte sporun beşiği Trabzon'un, UEFA standartlarında bir stada kavuşturulması, sosyal tesislerin yer alması ve yaşam alanlarının geliştirilmesi sağlanmış olacak'' dedi.
Stadyumun yanı sıra sosyal ve sportif tesisler, konaklama mekanları ile yeni otogarın yer alacağı Akyazı Projesi'nin dolgu çalışmasının TOKİ tarafından ihale edileceği öğrenildi.
-JEOFİZİKÇİLERDEN AKYAZI UYARISI-
Bu arada, Jeofizik Mühendisleri Trabzon Şubesi Başkanı Rıdvan Yanık, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizden 1 kilometre açıkta jeofizik sismik çalışma yapıldığını, ancak bu çalışma sonuçlarının kamuoyuna açıklanmamasının kafalarda soru işareti bıraktığını savundu.
Yanık, projenin yapılacağı Akyazı'da gözle görülür bir şekilde arazinin aşırı eğimli olduğunu, bölgede her an ''heyelan oluşma riski'' bulunduğunun göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.
Akyazı konusunda Sıfır noktasındayız şimdi araştırılıyor zemin 4 senedir konuşulan konuya rağmen sondaj şimdi yapılıyor bir de uygun değil raporu çıkarsa o zaman şenlik olur.Akyazı'nın start aldığı felan yok.
Yorum