Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç seneye olur ki bilmem ki
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Her fırsatta birilerine bel altı vurmak için çalışanların bu kadar önemli bir konuda sus pus oturmasını anlamak mümkün değil.

Aslında anlamak mümkün.

Yorum

• hopaya stad yapılır bize yapılmaz...

Yorum

• Yönetime alkolik, aracı, komsiyoncu, ara gazcı, şikeci hatta bölücü ithamlarında rahat rahat bulunan beyinlerin - ki kalemlerinin açıklığı ortadadır- bu işin Bakanına rahatlıkla alçak, yetersiz, içten pazarlıklı, emir kulu, yeteneksiz, yetersiz, yalancı, oy avcısı ithamlarında da bulunması gerekir bence.

Onlar bulunmuyorsa da ben açık açık söylüyorum.

Uganda ironisinden bile bu kadar alınmalarını ise büyük bir keyif ile takip ediyorum.

Yorum

• O değil de rezil olduk.

Beni en çok üzen de her şeyi eleştiren kişilerin "belirsiz" sebeplerden ötürü bu konuya el atmaması.

Bazı şeyler Trabzonumuzun ve Trabzonsporumuzun önüne geçmiş de haberimiz yok.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yeni Havalimani Ordu-Giresun'da (Or-Gi) yapiliyorsa Stadyum icin gerisini siz düsünün...
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• - Yaşasın uganda cumhurbaşkanı .. en azından niyetlerinde ciddiler
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Yaşasın uganda cumhurbaşkanı .. en azından niyetlerinde ciddiler
                  önümüzdeki ay burnika fasonun başkenti Vagadugu (Ouagadougou) düzenlenen Afrika Birliği Örgütü (ABÖ) toplantısına katılmak üzere harekete geçen sadri şener toplantıda uganda cumhurbaşkanı yoweri-museveni ile görüşecekmiş. stadyum hakkındaki son gelişmeleri anlatacak olan sadri şener daha sonra utoki heytinide alarak trabzona gelerek çalışmalara başanacakmış

Yorum

• Düşüncenin bittiği yerde hakaret başlıyor , bu hataya çok sık düşüyoruz . İş , maksadını aşıp cadı avına dönse bile , avcılığın yürek isteyen bir meslek olduğunu hatırlamak gerek . Yüreksizce , kaçak olmaz .

Yorum

• - Hala kandırıyorlar insanları Akyazı diye ...orası ne zaman dolucakta olucak ne kadar sağlıklı olur..

- Bence Avni akerin yerine yapılmalı hem şehrin içine giren takımlar daha çok baskı hissederler...

- Bu ara talimatda gelmedi ama hadi hayırlısı..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ugundalılarla ne alakası var bizim stadın

Yorum

• - Ugandalılar yapıcaklar ya haberin yokmu geçmiş sayfaları oku az

Yorum

• bi ara japonya gidiyodu bizimkiler

şimdi ugandayamı döndük

Yorum

• O havalimanını kimse kullanmaz ve orası kapanır bunun örnekleri var bu ülkede boşuna bu devletin milletin paraları birilerinin cebine giriyor böyle boş hayali projelerle.Bu stadyumun yapılması için bu halkın tepkisini koyması lazım koyun sürüsü olmakla bu iş olmaz bi tokatı vurun bakın stad oluyormu olmuyor mu.
                              Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O havalimanını kimse kullanmaz ve orası kapanır bunun örnekleri var bu ülkede boşuna bu devletin milletin paraları birilerinin cebine giriyor böyle boş hayali projelerle.Bu stadyumun yapılması için bu halkın tepkisini koyması lazım koyun sürüsü olmakla bu iş olmaz bi tokatı vurun bakın stad oluyormu olmuyor mu.
                                Kayun sürüsüne benzetmek biraz agir olsada, dogruluk payi vardir gibime geliyor. Birkac sene öncesinde Tayatlilari linc etme girisimi vardi Trabzonda
                                o görüntüler beni cok etkilemisti. insanlarin duyarli olmasi cok güzel, güzel olmayan ise insanlarin kullanilmasidir, ve orada insanlar kullanildi bence.
                                "Odunu aday koysam kazanir" diyen eski bir rahmetli parti liderimiz o sözü bosuna söylemedi, bildigi birseyler vardi mutlaka.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X