Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Uganda cumhurbaşkanı deniz görmediyse imza atabilir dolgunun ne kadar süreceğini tahmin etmiyordur , haliyle yapılan yolun kaç senede bittiği gözümün önüne gelince..
    Olayı derinlemesine inceledim.

Belgeleri taradım, uzmanlarla görüştüm. Tarihi kitaplardan eski yazıları araştırdım, bugüne çevirdim.

Görülen o ki Uganda'da deniz yok. Hemen sevinmeyin ama.

Deniz yok ama Göl var.

Şimdi soru bu adam imzayı geç mi atar, erken mi?

Erken atarsa şipşak stad hazır.

Acaba Uganda'nın diplomasisinde sözlü anlatım tekniği var mıdır?

Varsa yandı gülüm keten helva.

Yorum

• Ahanda belge.

Uganda Haritası. Hey yavrum hey....

Yorum

• Mevzuyu anlamamak çok kötü
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu da stadımız için en kritik adam.

Mail adresi falan var mı ki acep?

Yorum

• İlk olarak ölümüne61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aldığm son bilgilere göre konu avrupa birliği komisyonunada taşınmış ve ödenekte çıkmış şimdi geriye uganda cumhurbaşkanın imzası kaldı onuda aldıkmı tamamdır
            İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Uganda cumhurbaşkanı deniz görmediyse imza atabilir dolgunun ne kadar süreceğini tahmin etmiyordur , haliyle yapılan yolun kaç senede bittiği gözümün önüne gelince..
            İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olayı derinlemesine inceledim.

Belgeleri taradım, uzmanlarla görüştüm. Tarihi kitaplardan eski yazıları araştırdım, bugüne çevirdim.

Görülen o ki Uganda'da deniz yok. Hemen sevinmeyin ama.

Deniz yok ama Göl var.

Şimdi soru bu adam imzayı geç mi atar, erken mi?

Erken atarsa şipşak stad hazır.

Acaba Uganda'nın diplomasisinde sözlü anlatım tekniği var mıdır?

Varsa yandı gülüm keten helva.
            Ahanda belge.

Uganda Haritası. Hey yavrum hey....

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mevzuyu anlamamak çok kötü

Bu da stadımız için en kritik adam.

Erdal abi,

Üşenmedim mevzuyu içeren tüm mesajları alıntıladım.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Uganda haritasındaki "Lira" şehrinin adı da enteresan geldi bana..
            Var bir bağlantı, var...
            Bakalım devletlümüz Lira'ları bize tahsis edecek mi...

Ekleme:Haritayı tekrar inceleyince Uganda'daki gölün Victoria gölü olduğunu gördüm. Burası oldukça büyük bir göl, "Uganda'da deniz yoktur diyemeyiz" bence bu durumda.
            En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 24.03.2010, 03:14. Sebep: Ekleme
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da stadımız için en kritik adam.

- Bu mu uganda cumhurbaşkanı valla bu iş olmaz..nedenmi..

- Ya şöyle dikkatli baktımda bana tanıdık birini hatırlattı
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bizim Tjikuzu'ya benziyor.

Yorum

• - Gerçekten resime dikkatli bakın ..birini anımsatıyor...ben birine benzettim ama özelden cevap vereceğim
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Uganda haritası vede başkanı cuk oturmuş başlığa..!!

Bunu ulusal basına kadar taşımak lazım

Birde haritada Trabzon ne tarafta kalıyor..??

Arkadaşlar uganda konusuna devam...!!
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ]

- " UTOKİ Başkanına Cepten mesaj attım , Trabzona stad yapacağız , Ordakiler yapamıyorsa Biz yapalım "

Not: UTOKİ ( Uganda Toplu Konut İdaresi )

Yorum

• Biz yapamıyorsak Bursaspor yapsın mı?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Uganda da seyyar satıcılık yapan bir arkadaşımızdan öğrendiğimiz kadarıyla bizim stad dosyası şu anda bu Perlemento'da.

UTOKİ (Uganda Toplu Konut İdaresi ) Başkanı Acil kodlu bir mesajla derhal meclise çağrılmış.

Olacak bu iş olacak. Millete kapak olsun.

Bu arada üşenmedim UTOKİ'nin bundan önceki projelerine baktım. Harikulade projeler var.

Bir kaç proje resmi. Hep delilli bunlar ha

Anladığım kadarıyla UTOKİ'nin paint bilen gelişmiş elemanları bile var. Ahanda kanıtı.

Ben heyecanlanmaya başladım şimdiden. Yaz aylarına kadar yeni stadımız tamam olur.

Bu arada biraz magazinsel olacak ama Uganda Cumhurbaşkanı, Faruk Özak ile de özel olarak konuşmuş.
                          Detayları sır gibi saklansada Cumhurbaşkanı'nın "Yahu Faruk alem adamsın ha, şu saçları direk jilete vurdur, daha rahat olursun, bana baksana mis gibi, ohh" dediği Fauk Özak'ın da durumu SMS yoluyla Başbakana bildirdiği konuşuluyor.

Trabzon kenti stad için şimdiden sabırsızlanmaya başladı bile.

Yorum

• - Süper ya , şu an inanmazsınız ağlıyorum o derece duygulandım yani...

Yorum

• tüylerim tigen tigen oldu

Yorum

• - İşte yeni stadımız...

- Ugandalı yetkililer Kampaladaki 40000 kişilik ulusal stadlarının tıpkısının aynısını Trabzona yapıcaklarını ifade ettiler...

- Utoki başkanı olembe onyewukachi " Toki yapamıyorsa Biz yaparız dedik...dolguyu kafanıza takmayın 50 sene sürer ama bitiricez inşallah dedi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X