İlk olarak dedili tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
''Akyazı'da yapımı düşünülen stadyum için çeşitli projeler hazırlanırken...''
bu ''çeşitli projeler'' ne zaman önümüze gelecek acaba. sabırsızlanıyoruz artık. böyle başkan bakarken kaçamak çekilmiş fotoğraflar tatmin etmiyo.
projelerin hepsini bir arada adam gibi iç-dış görüntüleriyle görmek istiyoruz... ne kadar daha bekleyeceğiz, bilgisi olan var midur?
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Juventus farkındaysanız hep az seyirciye oynuyor.Bunun en büyük nedenide stadın dağın başında olması.Stadın merkezde yapılması daha akıllıca..
yanlış biliyorsam düzeltinNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildiğim juventusun stadyumu çok büyüktü 70-80 bin kişilikti,bi kaç sezon önce her maçını neredeyse boş tribünlere oynuyordu,ama şimdi akıllıca bir çözüm yaptılar ve stadyumun kapasitesini 40 bine düşürdüler,şimdi her maç tıklım tıklım oluyor
yanlış biliyorsam düzeltin
yok della alpiye gidş tam bir çile bizimö olimpiyat gibi yani ben birkez gittim yarı yoldan donmeyi düşündüm...Stadyumun buyuklu 50-60 bin kişilik olması lazım.
dolmamasının sebebi sunlar
1)çok uzak yani gidiş donusu problem
2)torino sehrinin yüzde yetmişi torinoludur juvents tarftarı torinoda ciddi anlamda azdır baskın olan taraf torindor,nede olsa eskilern en büyük kuluplerinden birisi.
3)dünyada en buyuk deplasman takımıdır,Torşno harici dünyanın heryerinde ciddi tarftarı vardır,1992 de yonetimi karar çıkarmıstı,avrupa maçları milanoda oynamıştı 83bin çakılı oynamışalrdıENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
ama sene sonuna da bişey kalmadı yani. 4.5 ay. şöyle bi projeler önümüze çıksa. hepsinin maketlerini bi görsek. sonra bi anket yapılsa... ancak yetişir 4.5 ayda. ama projeyi kendileri seçecekse sorun yok tabi. zaten o zaman projeleri görmemize de gerek yok.
Yorum
-
Yeni stad harika tek büyük trabzonsporBen; Orta Asya'dan türeyen,Karadenizde 'de büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen, Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i var eden, kralları, imparatorları kendisine yar eden, düşmanına dünyasını dar eden TRABZONSPORLU SALİHİMYa Siz Kimsiniz ?
ßiR GüN TitreyereK uYanırsaN ßiL Ki ResmiNi öPtüğüM GündüR.. aMa ßiR GüN SebebsiZ YeRe GözyaşlarıN aKarSa,ßiL Ki öLdüğüM GündüR.):
Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var...
Yorum
-
niye 35-40 bin kapasiteli stad istediğimizi,50-60 binlere uçmanın hayal olduğunu dünkü açılış maçımızda görmüşünüzdür,
hak vermişinizdir arkadaşlar.
Trabzonspor-Brugge açılış maçı başlığındaki resimlere bir bakın(sayfa 217)
30-35 bin taraftar olmasına rağmen sanki stad bom boş gibi duruyor buda moral bozuyor
bu maç İnönü de veya A.S.Yen'de olsaydı tam bir karnaval havasında geçerdi ve hiç olmazsa dolu trübünlerle açılış yapmış olurduk
ayrıca
sağolsun var olsun onca fedakarlıklarla açılışımıza katılan takımımıza destek olan şanlı taraftarımız ekstra mutlu olurdu.
uzun lafın biraz kısası
*35-40 bin kapasite(40 bine yakın)
*saha-trübün yakın
*akustik düşünülmüşYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
bence trabzonspora şöyle 40000 kişilik hertarafı kapalı içinde tüm modern sistemler olan tuvaletleri mescitleri bifeleri herşeyi modern oplan trübinletin en üsten bakıldığında en alttaki seyircilerin görülebildiği alttan bakılıncada üstekilerin görünebildiği bi şekilde olması gerekir olimpiyatta maç serettik trübinlerde birbirini göremedikleri için insanlar tezahüratlarda organize olamıyolardı biri bordo demeden biri mavi diyodu mesela avni akerdeki maraton trübini tek kat olduğu için bu konuda çok iyi bu tarz yada buna yakın olan yani iki katlıda olsa seyircinin birbirini iyi görebileceği iyi organize olabileceği tarzda bi stad olsa mükemmel olurduFutbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum