Stadyum yapılırsa, burada sürekli olumsuz yönde görüş bildirme rekorları kıran aynı zihniyetin ürünü yorumcular çok üzülecek.bunu bilmek yani Trabzonspor'u kendi çirkin siyasi düşünceleriyle çamura batırmak isteyenlerin varlığını görmek son derece üzücü.Stadyum yapılmasın isteyip, aynı klişe sözleri her gün tekrar tekrar yazma amacı güden zavallılara Allah akıl fikir versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Stad yapılsında varsın biz üzülelim sorun değil..
- Ayrıca dinime küfreden müslüman olsaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli açık olması gereken başlıkları saymazsak belki de BMN tarihinin en uzun soluklu başlığı budurİlk başlık 2004 ya da 2005 yılında açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bir gun stad kesin olacakta bu tarih 10 senemi 100 senemi o belli degil..ama ilk 5 sene olmuyacagi asikartut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum yapılırsa, burada sürekli olumsuz yönde görüş bildirme rekorları kıran aynı zihniyetin ürünü yorumcular çok üzülecek.bunu bilmek yani Trabzonspor'u kendi çirkin siyasi düşünceleriyle çamura batırmak isteyenlerin varlığını görmek son derece üzücü.Stadyum yapılmasın isteyip, aynı klişe sözleri her gün tekrar tekrar yazma amacı güden zavallılara Allah akıl fikir versin
Stad yapılacak sevgili kardeşim eninde sonunda ama realist bak biraz polyannacılığı bırakmalısın bence.
Burdaki insanların isyanı seçim zamanı stad yapıcaz bunu yapıcaz onu yapıcaz deyip kıçı kırık raporlarla insanı uyutmasıdır.
Seçim öncesi kravatlıların idman sahasına gelipki ne işi var siyasinin idman sahasında ,şirin gözükmelerini ,stad yapıcaz şunu yapıcaz bunu yapıcaz demelerini sende unutma hangi partiden olursa olsun..
Burdaki insanların zavallılığı sana kalmaz kardeşim ki nitelemen de hiç hoş olmamış,şurda bir tane adam yoktur şu şehre stad yapılmamasını isteyen zaten yapıldığı zaman seni görmek isterim şahsımca herhalde kendin yapmış gibi gurur duyarsın ki hakkın ...
Yorum
-
İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum yapılırsa, burada sürekli olumsuz yönde görüş bildirme rekorları kıran aynı zihniyetin ürünü yorumcular çok üzülecek.bunu bilmek yani Trabzonspor'u kendi çirkin siyasi düşünceleriyle çamura batırmak isteyenlerin varlığını görmek son derece üzücü.Stadyum yapılmasın isteyip, aynı klişe sözleri her gün tekrar tekrar yazma amacı güden zavallılara Allah akıl fikir versin
Senelerdir hep laf var ama icraat yok. Kayığı alan Akyazı'da inceleme yapıyor. Peki sonuç?; Koskoca bir hiç. İstemediğimizi mi zannediyorsunuz yada yönetime, devlete muhalif olduğumuzu mu? Ama dedim ya icraat yok. Ayda bir haftabaşı haberlerine konu oluyor o kadar. Karnım tok artık benim Akyazı'daki balıkçı teknelerini görünce ''Aha başladı'' masallarına
İnanmıyorum anlıyormusunuz, inanmıyorum. Haa yapılsın tükürdüğümü yalamaya razıyım bu başlıkta, mors olmaktan gurur duyacağım.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkat ediyorum, yazılan çizilenlere... Kimse Profesör'ün konusmaları hakkında yorum yapmamış...
Bence önemli bir referans ve haber... Bazalt kaya olması muhtemelen zeminin saglamlıgı hakkında.
Doğuş-Polat şantiyesinde çalıştıgım zaman Araklı'nın girişindeki tünel çıkışı viyadükleri ve köprünün kazıklarını çaktıklarında dikkat etmiştim. Bu iş baya sağlam oluyor arkadaşlar. Altta kaya varsa kazıklar ona çakılarak üstte kalan filizlerine (Demirbağı Uclarına) temel atılıyor. Yani şöyle düşünün Önce kazık sonra kazığın üstüne Temel, onun üstüne direkler şeklinde köprü inşaatları.
Bu sondajlarla belirlenen kayanın biografisi zaten ellerinde mevcut. Dolgu yapılmasına bir tek engel gaz problemi... Ama ben onunda cok fazla sıkıntı çıkaracağını tahmin etmiyorum. Malum baya açıktaymış. Fakat Trabzon kaçıncı deprem kuşağında ve olası deprem göz önüne alınarak yapılacak olan yapıyı sağlam yapmak lazım ki bunuda kazıklı sistemle atlatabiliyorsunuz. Kazıklı sistemin üstüne dolgu zemini bir okadar daha sağlam kılacaktır. Yani deprem kuşağı felan diye Oraya stad yapılmaz diyorsalar, İstanbulda hiç bir yapıya izin verilmemesi gerekiyor. Bu bukadar açık ve nettir.
Ayrıca burdaki yorumlara bakınca, çoğu siyasi içerik taşıyor yada bana öyle geliyor... Siyasi düşüncelerini buraya yansıtmadan kişilerin makamlarına mevkilerine saygı göstererek yapıcı olmayı bir türlü öğrenemedik, sanıyorum bu bizim kanayan yaramız olmaya devam edecek.
Neyse ... 12 Haziran'ı bekleyelim. Japon arkadaşlar ve Toki Başkanı gelsin görüşmeler ne olur ne biter... Bakalım Sonuç ne olacak... Hayırlısı
1-avrupa şampiyonasına adaylığımıza şehrimizin adının geçmemesi
2-antalya,bursa g.antep konya vb.şehirlerde yapılacak olan stadlar
3-onca sene istememize rağmen(stad)her zaman ötelenen proje vs.vs.vs...
Yorum
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleewet hayırlısı inşll iyi bir sonuç çıkar.ama yorumların siyasileşmesi yorum sahiplerinin siyaset yapmak istemesinden değil iş dönüp dolaşıp siyasete geliyor mecburen.nasıl oluyor dersen buna birçok sebep sayabilirim;
1-avrupa şampiyonasına adaylığımıza şehrimizin adının geçmemesi
2-antalya,bursa g.antep konya vb.şehirlerde yapılacak olan stadlar
3-onca sene istememize rağmen(stad)her zaman ötelenen proje vs.vs.vs...
Bütün Klüpler siyaseti hallaç pamuğuna çevirip bir güç olarak kullanırken, Bizim Kulüp hep ajite edilerek yönetimlerinden kaynaklanan boşluklar nedeniyle siyaseten günümüze kadar kullanıldı, ve kullanılmayada devam ediyor...
Bunların karşısında duracak, dik tutum sergileyecek yönetim istiyorum ! Proje üretip hayata sokmaya çalışan ve bunu takip edebilen bir yönetim !
Bizim Saçma sapan Transferlere harcadığımız paralar, vizyon sahibi yöneticilerin eline geçmiş olsaydı eminimki şuan mükemmel bir stada sahip olabilirdik ...
Bizim yönetim'in iki sözünden birisi bizim Stad yapacak gücümüz yok diyip kestirip atması... Arkadaş bir Proje üret. Deki ben bunu yapacağım, devlette millette siyasette bana yardım edecek. Herkes taşın altına elini sokacak. Ama gel görki yok... Devlet baba yap bana bir stad ... Fesuphanallah...
Bilmem anlatabildim mi?En son Serhat tarafından düzenlendi; 09.06.2010, 00:03.İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum