Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..

Yorum

• İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..
      - Ey aklıevvellerin lordu nerdeydin bugüne kadar sadece buraya tünüyorsunuz...

- 300 trilyonmu...ne zaman hesapladın..tam 300 mü , küsüratlımı...
      En son SEDAT tarafından düzenlendi; 24.03.2010, 13:08.
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Gerçekten resime dikkatli bakın ..birini anımsatıyor...ben birine benzettim ama özelden cevap vereceğim

o benzerlik benimde dikkatimi cekti kavruk tenli olmasi disindaki hersey neredeyse ayni hatta makamlar bile

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o benzerlik benimde dikkatimi cekti kavruk tenli olmasi disindaki hersey neredeyse ayni hatta makamlar bile
          - Yok makam olarak benim benzettiğim bizde bir kademe altta olanı yüz hatları felan
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Yok makam olarak benim benzettiğim bizde bir kademe altta olanı yüz hatları felan

aa ben resimdekini uganda basbakani sanmistim ok ok , demek ki ayni kisiymis

Yorum

• Tayyip Erdoğan'a benziyor.
              Özkan SÜMER

Yorum

• konu nereden nereye gelmiş,

izliyoruz, sonu nereye varacak ..

sevgili yöneticilerimizden, gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum

Yorum

• Yine geyik başlığı olmuş burası..
                  Naber?

Yorum

• Bursa'nın yeni stadı 43.000 kişilik olacakmış yakında başlanıyor projeye bizim bakan müsvettesi de 33 binlik stadyumdan bahsediyor ve hala daha lafta kalıyor bu proje.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      konu nereden nereye gelmiş,

izliyoruz, sonu nereye varacak ..

sevgili yöneticilerimizden, gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum

hatta baslik kapatilsin zira , ortada ne stad var ne de projesi..

bu uganda muhabbetleri de Trabzonluya ve Trabzonsporluya avar verip nemalanmaya calisan ucuzcu ve populist zihniyete duyulan guven ve saygiyi gosteriyor.. yani ha uganda baskani ha onlar.. hatta belki delikanli adamdir uganda baskani kim bilir, belki sozunun eridir ona da haksizlik etmeyelim adamin isimi sozlerinin kalitesi bes para etmezlerle ay ortamda zikrederek

Yorum

• Bian için hikayeye inanmıştım
                        FIRTINA

Yorum

• Doğuya tayini çıkan öğretmenler olmayan okula atanırlardı ve sadece tabelası olan boş araziye kendi okullarını köylüyle toplanıp yaparlardı şimdide bizim stad aynı öyle olacak gibi taraftarlarımız sadece tabelası olan stada gider maçtan önce stadı akyazıda inşaa ederler )
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..
                            Bazı Abuzittin'lerin de enseye şaplağa, göze parmağa bu kadar meyilli olmasını ben bir türlü anlayamıyorum.

Yorum

• Biz yapamıyorsak Bursa yapsın çok ggüldüm
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bian için hikayeye inanmıştım
                                hangimiz inanmadık ki o hikayelere

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X