bazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..
- 300 trilyonmu...ne zaman hesapladın..tam 300 mü , küsüratlımı...En son SEDAT tarafından düzenlendi; 24.03.2010, 13:08.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Gerçekten resime dikkatli bakın ..birini anımsatıyor...ben birine benzettim ama özelden cevap vereceğim
o benzerlik benimde dikkatimi cektikavruk tenli olmasi disindaki hersey neredeyse ayni
hatta makamlar bile
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo benzerlik benimde dikkatimi cektikavruk tenli olmasi disindaki hersey neredeyse ayni
hatta makamlar bile
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yok makam olarak benim benzettiğim bizde bir kademe altta olanı yüz hatları felan
aa ben resimdekini uganda basbakani sanmistimok ok , demek ki ayni kisiymis
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu nereden nereye gelmiş,
izliyoruz, sonu nereye varacak ..
sevgili yöneticilerimizden, gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum
hatta baslik kapatilsinzira , ortada ne stad var ne de projesi..
bu uganda muhabbetleri de Trabzonluya ve Trabzonsporluya avar verip nemalanmaya calisan ucuzcu ve populist zihniyete duyulan guven ve saygiyi gosteriyor.. yani ha uganda baskani ha onlar.. hatta belki delikanli adamdir uganda baskani kim bilir, belki sozunun eridirona da haksizlik etmeyelim adamin isimi sozlerinin kalitesi bes para etmezlerle ay ortamda zikrederek
Yorum
-
Doğuya tayini çıkan öğretmenler olmayan okula atanırlardı ve sadece tabelası olan boş araziye kendi okullarını köylüyle toplanıp yaparlardı şimdide bizim stad aynı öyle olacak gibitaraftarlarımız sadece tabelası olan stada gider maçtan önce stadı akyazıda inşaa ederler
)
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı aklıevvellerin 300 trilyonluk satadın yapımını, oğlum bakkaldan peynir al yere tükürüyorum kurumadan burda ol demeyle bir tutmasını anlamak mümkün değil..
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBian için hikayeye inanmıştım
Yorum
Yorum