Ya Cihan sende ya Günün eğlencesine koyulacak habere genelde başlık açmışsın
- Bak bu iyiydi...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Ha birde 2011 hikayesi vardı değilmi en sevdiğim edebi eserlerdendir kırmızı başlıklı kız , bremen mızıkacıları , 2011 gençlik olimpiyatları , batman ve robin en sevdiklerimdendir...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bizim stadyum 80 milyon dolar etmez kesinlikle, ayrıca otogar da 20 milyon dolar yapmaz.Rakamların hepi abartma ayrıca Akyazı da 180 milyon dolara yapılmaz.Sadece dolgusu mmilyonlarca dolar yapar.
Çok şükrü bizler edep, haya ve utanma duygularından henüz mahrum kalanlardan değiliz.
Lakin, stad projesini çorba sanıp her dönem bir şekilde önümüze sunan ve şu ana kadar tek bir şey yapmayanların haya duygularının ne seviyede olduğu hepimizin malumudur.
Rezaletleri, dışlanmışlığı ben unutmayacağım mesela.
Çok şükrü bizler edep, haya ve utanma duygularından henüz mahrum kalanlardan değiliz.
Lakin, stad projesini çorba sanıp her dönem bir şekilde önümüze sunan ve şu ana kadar tek bir şey yapmayanların haya duygularının ne seviyede olduğu hepimizin malumudur.
Rezaletleri, dışlanmışlığı ben unutmayacağım mesela.
- Cihan arkadaşımız kibarmış en azından , aynı haberi yapıştırıp buda size kapak olsun diyende olmuştu..
Yorum