Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah aşkına mete arata direk ulaşacak biri yokmu almanyada ki taraftarlardan.. kesin olarak öğrenelim şu stat projesininin hangisi olduğunu.....

Yorum

• Kale arkası diye ben buna derim

Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah aşkına mete arata direk ulaşacak biri yokmu almanyada ki taraftarlardan.. kesin olarak öğrenelim şu stat projesininin hangisi olduğunu.....
        Ağasarlı kardeş,,Nuri Albayrak'a ulaşamıyoruzki Mete Arat'a ulaşalım..klavye başında sallamak kolay herkesi yerin dibine sokuyoruz ama iş konuşmaya gelince kimse yerinden kalkmıyor...bu hepimiz için geçerli...mesela bizim yerel basın Ne Spor Bakanına ne Erdoğan Bayraktar'a nede dolguyu sürüncemede bırakan Nuri Albayrak'a ulaşıp dolgunun akibetini sormuyor.. ancak kendileri biryerlere konuşursa duyuyoruz ve arkasından yazıyoruz..ne yazıkki yaptığımız bu.
        En son pascalli tarafından düzenlendi; 24.11.2012, 17:09.

Yorum

• söyleye söyleye dilimde tüy bitti.. bu proje ile ilgili taraftar olarak tribünde pankart açılsın diye.. ancak bu şeklide sesimiz duyulur...

Yorum

• Ben yönetici olsam kombine alan taraftar gruplarının hepsine aynı yerden bilet satarım. İster alsınlar ister almasınlar, paşa gönülleri bilir. Birbirlerini yiye yiye beraber hareket etmeyi öğrenirler...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Bence projeler arasında atmosfer olarak Bursaspor'un stadyumunun yanına bile yaklaşan stadyum yok. Umarım koltukların dizimide Kadir Has gibi olmazda tam baskılı bir stadyum olur.

Büyük bir hevesle bekliyorum stadın bitmesini. Bizimkinin yapılacağı yok,tenimiz yeni stadyuma değsin burada.

Ayrıca ak parti iletişim kısmından tc kimlik no ile şike ve stadyum hakkında net sorularla bilgi istedim zamanında, bana utanmadan yurtlardaki yatak sayılarını anlattılar.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 24.11.2012, 19:07.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence projeler arasında atmosfer olarak Bursaspor'un stadyumunun yanına bile yaklaşan stadyum yok. Umarım koltukların dizimide Kadir Has gibi olmazda tam baskılı bir stadyum olur.

Büyük bir hevesle bekliyorum stadın bitmesini. Bizimkinin yapılacağı yok,tenimiz yeni stadyuma değsin burada.

Ayrıca ak parti iletişim kısmından tc kimlik no ile şike ve stadyum hakkında net sorularla bilgi istedim zamanında, bana utanmadan yurtlardaki yatak sayılarını anlattılar.
                Komedi.

resmi bir proje ciksin artik biraz fikir yürütürüz.etrafta dolasan projelerini hicbirini begenmedim.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ne Saraçoğlu ne TT Arena, Timsah Arena harika.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Stad dışında yapılacaklar listesine hem çok sayıda otel hemde fuar alanı eklenmiş...bakın şu sözler Erdoğan Bayraktar'a ait.

“Akyazı Projesi Trabzon’un çehresini değiştirecek. Trabzon’u marka kent yapacak. Bu proje bizim için çok önemli. Avrupa’nın en modern spor tesisi olacak. Doğu Karadeniz’in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak”

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad dışında yapılacaklar listesine hem çok sayıda otel hemde fuar alanı eklenmiş...bakın şu sözler Erdoğan Bayraktar'a ait.

“Akyazı Projesi Trabzon’un çehresini değiştirecek. Trabzon’u marka kent yapacak. Bu proje bizim için çok önemli. Avrupa’nın en modern spor tesisi olacak. Doğu Karadeniz’in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak”
                      O cümlenin her harfine tek tek o kadar küfrüm var ki anlatamam bunu sizlere.Halâ gelmiş buraya onun söylediklerini koyuyorsun vallahi yazıklar olsun.
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bursanın statı gibi bizimkinin de yükseldiğini görebilecekmiyiz acaba.Hiç olmazsa bir temel atılsaydı da biraz umutlansaydık.

Yorum

• Şu projeyi bir göremedik gitti son rötuşlar yapılıyor sanırım gazetelerde internette gösterilen çizimin olmayacağını düşünüyorum temsili bir resim,adını anmak istemediğim şikecinin dostu sözde spor bakanı bu ayın başlarında Mete Arat'ın projeyi bitirdiğini söyledi yani uzun süredir üzerinde çalışılıyordu demek ki zaten temsili olarak gösterilen proje eski ve Mete Arat'a ait değil.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu projeyi bir göremedik gitti son rötuşlar yapılıyor sanırım gazetelerde internette gösterilen çizimin olmayacağını düşünüyorum temsili bir resim,adını anmak istemediğim şikecinin dostu sözde spor bakanı bu ayın başlarında Mete Arat'ın projeyi bitirdiğini söyledi yani uzun süredir üzerinde çalışılıyordu demek ki zaten temsili olarak gösterilen proje eski ve Mete Arat'a ait değil.

Hekimoğlu haklısın..bize gösterilen resim bayağı eski..eğer çizim hala devam ediyorsa demekki başka bir stadyum yapılacak.

Yorum

• Ciddi söylüyorum Bursaspor'un Timsah Arenası sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en güzel stadyumlarından biri..Mimarları kimse tebrik etmek gerekir. Resimleri bile insanı heyecanlandırıyor.

Artık herkesin hemfikir olduğu konu mevcut yapılacağı söylenen projenin bir ucube olduğu gerçeği. Umarım "yapın ula 2 katlı bi beton yığını, ağlasalarda bize oy veriyorlar zaten.." düşüncesiyle bu ucubeyi oraya dikmezler.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• olacakmı be olacakmı inanası gelmiyor insanın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X