Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Ben şahsen zerre kadar inanmıyorum...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ben şahsen zerre kadar inanmıyorum...

yapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..

Yorum

• Bakalım...
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Bekliyoruz...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İnşallah bizleri utandırırlar eğer ki yapılırsa yüzüm kızarsın gam yemem.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Kaynağa bak çay demle.

Yorum

• Akyazı 180 Milyon $!
                28 Şubat 2010 / 18:14
                Trabzon’da büyük önem verilen dev Akyazı projesine Mayıs veya Haziran’da kazmanın resmen vurulacağı belirtildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı projesi konusunda TOKİ’ye ‘Sen yap” talimatı vermesinin ardından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Spor Bakanı Faruk Özak ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun üçlü bir zirve yaptığı belirtildi. Proje bedelinin 180 milyon $ olduğu, 80 milyon $’ın A.Aker’in verilmesi, Belediye’nin de garaj ile çeşitli bölgeleri vererek 20 milyon $’lık bir kaynak yarattığı belirtilirken, kalan 80 milyon $’ın devlet bütçesinden ve 2011 Olimpiyatları kaynağından yaratılmasının planlandığı belirtildi. Başbakan Erdoğan’ın kesin talimatı sonrasında Akyazı projenin yaz başında resmen başlanacağı ve 2011’de yapılacak seçimler öncesi projede önemli mesafe alınarak Başbakanın verdiği Akyazı sözünün gerçekleşmesiyle sandığa daha güçlü girilmesinin istendiği ifade edildi.

kaynak:medyatrabzon

Yorum

• kazmayı bi vursak öyle bir rahatlayacağız ki derbi kazanamamak ,fatih tekke , şampiyonluk , akyazı ,

Yorum

• Bekleyelim görelim...
                    Hayırlısı olur inşallah.

Hayırlısıyla biter İnşallah...
                    Hayırlı şampiyonluklar görürüz yeni stadımızda İnşallah....

Yorum

• ya-pı-la-cak ardakşlar 1-2 ay daha sabredelim ondan sonra görecegiz yapılmaz diyenleri

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - eğer bu dediğin tarihlerde olmazsa sana özelden yazacağım haberin olsun ..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tabi tabi.
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

akyazı yapılırsa gel suratıma tükür

Yorum

Keşke yapılsa da herkes utansa...Ama yapılsa...
                              FxY

Yorum

• Ya Cihan sende ya Günün eğlencesine koyulacak habere genelde başlık açmışsın
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X