- Ben şahsen zerre kadar inanmıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben şahsen zerre kadar inanmıyorum...
yapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..
Yorum
-
-
Bekliyoruz...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Akyazı 180 Milyon $!
28 Şubat 2010 / 18:14
Trabzon’da büyük önem verilen dev Akyazı projesine Mayıs veya Haziran’da kazmanın resmen vurulacağı belirtildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı projesi konusunda TOKİ’ye ‘Sen yap” talimatı vermesinin ardından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Spor Bakanı Faruk Özak ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun üçlü bir zirve yaptığı belirtildi. Proje bedelinin 180 milyon $ olduğu, 80 milyon $’ın A.Aker’in verilmesi, Belediye’nin de garaj ile çeşitli bölgeleri vererek 20 milyon $’lık bir kaynak yarattığı belirtilirken, kalan 80 milyon $’ın devlet bütçesinden ve 2011 Olimpiyatları kaynağından yaratılmasının planlandığı belirtildi. Başbakan Erdoğan’ın kesin talimatı sonrasında Akyazı projenin yaz başında resmen başlanacağı ve 2011’de yapılacak seçimler öncesi projede önemli mesafe alınarak Başbakanın verdiği Akyazı sözünün gerçekleşmesiyle sandığa daha güçlü girilmesinin istendiği ifade edildi.
kaynak:medyatrabzon
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..FxY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum