benım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
stad isinden fazla anlamayanlar icin dis görüntüsüyle bakinca modern stada
benziyor ama aslinda yeni olmasina ragmen cok dandik bi stad
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
Yorum
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjede kullanılacak malzeme ve detaylar belli olsa gerek.Yapılacaksa eğer bu riski göze almazlar heralde.Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen kayseri kadir has gibi
stad isinden fazla anlamayanlar icin dis görüntüsüyle bakinca modern stada
benziyor ama aslinda yeni olmasina ragmen cok dandik bi stad
Yorum
-
1996'dan beri hep Trabzon'un Avni Aker'e sığmadığı ve yeni bir stadyum yapılacağı söylenir. Ama hep söylenir sadece. Kimi Avni Aker'i yenilemek ister kimi ise denizi doldurmayı. Ama gelin görün ki hiçbir adım atılmaz Akyazı'da dolaşan 2 tane balıkcı teknesi dışında.
Şuna adım gibi eminim ki Trabzona stad yapılmayacak, en azından kısa vadede. Eğer böyle bir düşünce olsa Trabzon 2016'ya alınmaz mıydı? Enayi mi bu hükümet yepyeni bir stadyum yapacağı şehri 2016'ya aday göstermeyecek kadar?
Şu andan itibaren atılacak her adım 2011 seçim yatırımından başka birşey değildir. Öyle bir halkımız var ki yarın seçim olsa gel bu akşam Akyazı'ya denizin ortasına stadyum yapacağım diye 2 kamyon toprak dök, yarın %70'le çıkarsın bu şehirden.
Ben şahsen bu dönem almayacağım. 2011'e kadar yeni yapılacağı söylenen stadyumda maç izlemeden yemeyeceğim. Bu da mümkün olmayacağına göre, ben yokum!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad yoksa oy yok,parti farketmez....o kadar.
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996'dan beri hep Trabzon'un Avni Aker'e sığmadığı ve yeni bir stadyum yapılacağı söylenir. Ama hep söylenir sadece. Kimi Avni Aker'i yenilemek ister kimi ise denizi doldurmayı. Ama gelin görün ki hiçbir adım atılmaz Akyazı'da dolaşan 2 tane balıkcı teknesi dışında.
Şuna adım gibi eminim ki Trabzona stad yapılmayacak, en azından kısa vadede. Eğer böyle bir düşünce olsa Trabzon 2016'ya alınmaz mıydı? Enayi mi bu hükümet yepyeni bir stadyum yapacağı şehri 2016'ya aday göstermeyecek kadar?
Şu andan itibaren atılacak her adım 2011 seçim yatırımından başka birşey değildir. Öyle bir halkımız var ki yarın seçim olsa gel bu akşam Akyazı'ya denizin ortasına stadyum yapacağım diye 2 kamyon toprak dök, yarın %70'le çıkarsın bu şehirden.
Ben şahsen bu dönem almayacağım. 2011'e kadar yeni yapılacağı söylenen stadyumda maç izlemeden yemeyeceğim. Bu da mümkün olmayacağına göre, ben yokum!
Bencede Cafer abi dediğin gibi 2 kamyon toprak döksünler Trabzonu alırlar.FIRTINA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum