Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden işi hep siyasete yorumuyoruz anlamadım.
    Trabzon şehrinin hem bürokrasi de hem de meclis de ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Hatta bununla da övünüyoruz. Demek ki ortada bir sorun var. Yoksa hangi siyasi iktidar istemez halkın gönlünü kazanmayı. Güçlü bir şehir konumunda Trabzon ve siyaseten de önemli bir mecra da. O yüzden çok fazla art niyetle yaklaşmak doğru değil gibi.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ahh be nerde bizde bilinçli insanlar bütün buğday bıyıklılar örümcek kafalılar sardı etrafımızı hiç duşunmüyormusunuz neden 26 yıldır bu takım şampiyon olamıyor sebebi çok basıt şavaşlar bile hilelerle,tuzaklarla ileri görülerek kazanılır. Biz ne yaptık sahte karadenizlileri iş başına getirdik 61 pröje, akyazı pröjesi diye kandırıldık yıllarca buna benzer yalanlarla içten yıkıldık. melum zat değilmi ben karadenizliyim deyip fenerbostanı tutup yanıbaşımızdaki kenttin 2 liğ takımına yeni stad yapıp açılışınada alay edercesine fenerbostanı getiren. daha acısı ne biliyormusunuz trabzonlu olupta menfaat uğruna onun yanında olanlar beni kahrediyor üzerlerine kusmak istiyorummm.. diyarbakırlı aziz ne yapıyor yıllarca her türlü entrika çeviriyor fener için bak istifa ettin diyor külüpler birliğinden hakemler korksun benden diyor. bizimkiler ne yapıyor ben muhasebeci değilim ameleyim diyor yok efendim toki başkanı randevu vermedi diyor yazık çok yazık mecliste şu an 49 trabzon kökenli sözde vekil var sonuş koca bir sıfır. trabzondaki stad enkaz adam gibi bir kapalı spor sahan yok sadece yok yok bu insanların trabzonu ve trabzonsporu sevdiğine inanmiyorum arkadaş.
      En son Erol Uludoğan tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 14:40.

Yorum

• Trabzon etiketli belli kişiler siyaseten güçlü olabilirler, ama Trabzon'un ve Trabzonspor'un bu alanda nüfuzu sıfırdır.. Aksini iddia eden varsa tartışırım. Trabzon gibi bir şehir dururken hala saçma sapan şehirlere stad yapmak afedersin eşşekoğlueşşekliktir, oyunu aldığın adamla dalga geçmektir, adam yerine koymamaktır.
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Arkadaşlar tamam hepimiz yeni bi stad istiyoruz. hatta kaç yıldır bu başlığı takip ediyorum.
          ama gelin ,yok efendim toki başkanı trabzonlu ama hiç bi faydası yok demeyin.. veya; yok efendim, devlet sivasa kayseriye bursaay stad yapıyo bize neden yapmıyo deyip ümitsiz olmayalım. çünkü; toki başkanı trabzonlu ama adam cebindenmi verecek 200 milyon dolarlık stad parasını veya sivas veya kayseri stad yapıyor evet ama, unutmayalımki: bu takımlar bir girişlimde bulunuyolar stadlarının yerini verip onun karşılığında stad yapıyolar, bizim ise bi girişimimiz bile yok, Allah aşkına bi mantıklı bi proje üretemezsek neden bakası bize stad yapsın.
          daha bizim akyazıda yapılması düşünülen dolu maliyeti zaten bi stad parası yapıyo. stadın kendi maliyetini siz düşünün..
          demek o ki başkan son konuşmasında topu gene toki başkanına atarak sorunu bertaraf etmiş ama ufak bi ayrıntı dikkatimi çekti oda şu:
          bence akyazı projesi gibi sonu ne olacağı belli olmayan ütopik bi proje yerine başkanımızında dile getirdiği gibi avniakerin etrafı istimlak edilir ve yavuzselimle birleştirlir ve ordan da sahile bir yol yapılır ki, araç girişi daha iyiiy olbilsin diye.. evet bu şekilde bi mantıklı bi proje olabilir ancak.. amaaaaa.. tüm bunların yapılabilmesi için başkalarına şuç bulup yok devlet onlara stad yapıyo bize yapmıyo demek yerine elimizi taşın altına koyup,mantıklı bi proje üretip yetkililerin karşısına b şeklide çıkmak lazım.
          ama unutmayalımki : evet devlet kayseriye stat yaptı ama devlet kayserisporu eski arsası karşılığında yaptı bunu ve en önemlisi kayserili iş adamı kadir has stad yapımı için 10 milyon tl bağış yaptı
          yani bizim iş adamlarımızda elini taşının altına koymalı ama bunu ömantılı bi zemine oturtarak yaparız . o da şu: trabzonsporlu iş adamlarımıza stadın her bi bölümüünü yaptırarak o triünlere onları adını verebiliri fener bu şeklde yaptı stadı
          örneğin şööyle olabilir; cevahir tribünü; albayrak tribünü(gerçi sanmıyom albayrağın yardım edeceğini ama)veya ulusoy tribünü ... gibi tribünle ona yptıarrak o tribünlerin kullanım hakkıını belli bi yıl onlara verilere stad yapılabilir..
          ama tüm bunların olabilmsi için 1. mantıklı bi proje +2. elimizi taşın altına koymak= yeni bi stad

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stad falan hikaye ,kayserispor bursa maçının bilet fiyatları 1tl ve 2 tl ulaşım ücretsiz maça gidenlere kurabiye ve içecek vereceklermiş.
            Yemin ederim ki yazini okudugumda saka yaptigini sanmistim renktas.
            Gercekten stada ulasim bedava, 1 Ytl bilet ücreti ve maca gelecek olanlara kuru pasta ve icecek verilecekmis.
            Stada seyirci toplamak icin bir yalvarmadiklari kalan kulüplere stad yapiliyor.
            Kahramanmarasspor'a bile yeni stad yapilacakmis.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yemin ederim ki yazini okudugumda saka yaptigini sanmistim renktas.
              Gercekten stada ulasim bedava, 1 Ytl bilet ücreti ve maca gelecek olanlara kuru pasta ve icecek verilecekmis.
              Stada seyirci toplamak icin bir yalvarmadiklari kalan kulüplere stad yapiliyor.
              Kahramanmarasspor'a bile yeni stad yapilacakmis.
              bravo tayyip bey
              çok oy kazanırsınız maraş'a stad yaptırmakla
              bekle sen gelecek oyları
              şamarı geliyor şamar....
              az kaldı
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Fakat Kayseri stadını Toki veya devlet yapmadı. Eski stad arazisinin karşılığında ve Kadir Has'ın maddi katkıları ile yapıldı o stad.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Sivas'ın kaç bakanı var ? Trabzon doğumlu iki bakanımız Mustafa Demir ve Faruk Nafiz Özak . Bir rivayet , Trabzonsporlu diğer bakan Faruk Çelik . Vekillerimizi saymıyorum bile .

Yorum

• siyah gorunup beyaz yasayan ve yesil dusunen afro-amerikanlardan nefret edilir usa da bizim ki de o misal .. trabzonlu gorun istanbullu yasa ve oy-makam-maddiat herseyin olsun. bu zihniyete teslimiz.herkez birbirine pas atiyor .. sonucta pas orani yuksek ama gol orani sifir maclar oynaniyor akyazida..
                    hatta golun oranini gectik pozisyonu bile yok..arada eskilerin kaptani simdilerin bakani F.ozak yalandan da olsa pozisyona giriyor ama hep ofsayt.. gulmeyi cok seven ve iyi bir ESNAF olan baskanimiz da tribunlerden sadece maci izlemekle yetiniyor ve arada maci yoneten hakemlere sallayip gunu kurtariyor.. daha akyazi yapilmadan aslinda cok cetin maclar oynaniyor uzerinde...
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 13:26.

Yorum

• tayyıp dıyarbakara bılet satad yapar (bu sakın ayrımcılık oarak algılanmasın adamların hıc ıhtıyacı yokken)trabzon a yıne yapmaz cunku cantada keklık nası olsa... her secım oncesı gıbı ya cıkar atv ye soler trabzondada bı projemız var dıye nurı de cıkar o aralar ortalıga destek olur tayyıbe tıbbı trabzonspor adıyla gazatelere ılan verdıgı gıbı yada 61 dakıka mızı calıp 61 projemız var dıye olur bıter yıne uzde 50 yakın oy alır bazı arkadaslar olayın hala sıyası oldmadıgı savunuyolar rıze ve kayserıye ve fatta kasımpasaya stad yapılması tamamen tesaduf

Yorum

• Eeee stad işi ne oldu arkadaşlar uzun zamandır bu başlığa girmiyorum.
                        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• siyasi iktidar yapmak isterse yapıyor kimene istanbuldaçöplükten çıkarıyor saray yapıyor
                          kimine bursada eskisehirde mabed yapmaya hazırlanıyor
                          kimine ise ne halin varsa gör diyor
                          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Derginin bu ay ki sayısında Sadri ve Faruk Özak Beylerin yazılarını okudum biraz..Sayın Bakan Trabzonda 100 dönümlük arazi yok diyor,dolum karşılığı verilen yerlerin hiçbirinin dolum maliyetini karşılamadığını,ya dolum alanının küçültüleceğini ya da başka alternatifler üzerinde durulacağını söylüyor.Başkan ise mevcut stadın yenilenmesinden yana gibi geldi bana,yalnız stad çevresinin kamulaştırılması çok çetrefilli iş,fizibilitesini yapabilicek arkadaşlar varsa burada paylaşmalarından memnuniyet duyarım
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şener, Akyazı Stadı konusunda bir gelişme olmadığını kaydederek, "Geçen gazetede okudum, üzüldüm. TOKİ, Sivas, Kahramanmaraş gibi 3 şehre stat yapacakmış. Herhalde TOKİ bizi sevmiyor.

Iste maalesef yokuz...
                              walla ben başbakanın trabzon mitingini dinlemiştim.söz vermişti.umarım sözünde durur.bu 3 ilede stad olsun ama bir futbol kenti ve milyonlarca taraftarı olan trabzonumuza stad olmazsa ayıp etmiş olurlar. TRABZON TÜRKİYEDİR
                              H@y@T B!Z! 61 Y£R€

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eeee stad işi ne oldu arkadaşlar uzun zamandır bu başlığa girmiyorum.
                                sana yalan oldu şarkısını tayyip bey'den armağan olarak gönderiyorum
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X