Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• secım propagandası bu altına yazmıslar zaten
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Bakın Gabric bile bıkmış bu muhabbetten tabi tabi diyor. Gabric hoşgeldin Şenol Hoca seni niye 11 başlatmıyor.

Yorum

• 2011 nolimpiyatları nerde yapılacak merak ediyorum.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya Cihan sende ya Günün eğlencesine koyulacak habere genelde başlık açmışsın
          - Bak bu iyiydi...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakın Gabric bile bıkmış bu muhabbetten tabi tabi diyor. Gabric hoşgeldin Şenol Hoca seni niye 11 başlatmıyor.
            Sakatım ben Sakat olmadığım zamanda, fazla orta açıp gollük pozisyon hazırlıyomuşum gerek yokmuş

Zamanında 2011 e yetişecek diyen zihniyet şimdi utanıyor mu da, biz yapılınca utanacağız !
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• - Ha birde 2011 hikayesi vardı değilmi en sevdiğim edebi eserlerdendir kırmızı başlıklı kız , bremen mızıkacıları , 2011 gençlik olimpiyatları , batman ve robin en sevdiklerimdendir...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• başbakanın bu talimatlarını çok duyduk nede olsa seçimler yaklaşıyor

Yorum

• Bizim stadyum 80 milyon dolar etmez kesinlikle, ayrıca otogar da 20 milyon dolar yapmaz.Rakamların hepi abartma ayrıca Akyazı da 180 milyon dolara yapılmaz.Sadece dolgusu mmilyonlarca dolar yapar.

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yapıldıktan sonra utanmanızı temenni edeceğim..

Çok şükrü bizler edep, haya ve utanma duygularından henüz mahrum kalanlardan değiliz.

Lakin, stad projesini çorba sanıp her dönem bir şekilde önümüze sunan ve şu ana kadar tek bir şey yapmayanların haya duygularının ne seviyede olduğu hepimizin malumudur.

Rezaletleri, dışlanmışlığı ben unutmayacağım mesela.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok şükrü bizler edep, haya ve utanma duygularından henüz mahrum kalanlardan değiliz.

Lakin, stad projesini çorba sanıp her dönem bir şekilde önümüze sunan ve şu ana kadar tek bir şey yapmayanların haya duygularının ne seviyede olduğu hepimizin malumudur.

Rezaletleri, dışlanmışlığı ben unutmayacağım mesela.
                      Fazla söze gerek kalmadı sanırım
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• - Cihan arkadaşımız kibarmış en azından , aynı haberi yapıştırıp buda size kapak olsun diyende olmuştu..

Yorum

• Nam-ı Kemal'in bir lafı vardır hayalle ilgili, bildiniz mi..?
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İnşallah doğru haberdir

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaynağa bak çay demle.
                              hakkatten yav
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Yapılacağına inanmıyorum ama eğer yapılırsa cok iyi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X