Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MEDİCAL PARK'IN SPONSORLUĞU

Trabzonspor'un Akyazı Stadı için Medical Park ile yaptığı sponsorluk sözleşmesindeki ilginç bir detayı daha önceki yazılarımızda gündeme getirmiştik. Ticaret Sicil kayıtlarında var olmayan bir şirketin adıyla Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamadaki garipliği sorgulamıştık.

Sanırım her şey kılıfına uydurulmuş gözüküyor!

Öyle ki; MLP Sağlık Hizmetler A.Ş, halka arz sürecinde yayınladığı belgelerde Trabzonspor ile bir sponsorluk anlaşması imzalandığını doğruladı.

Ancak... MLP'nin yaptığı açıklamada bir başka ilginçlik mevcut.

Medical Park ile Trabzonspor arasında yapılan sözleşme 28 Ocak 2017 tarihli ve 1 yıl süreli olarak gözüküyor. Ve anlaşmadaki taraflar feshetmediği taktirde sözleşme her yıl yenilenecek.
    Mesela 28 Ocak 2018'de sözleşme yenilendi mi bilmiyoruz.

Seneye yenilenecek mi onu da bilmiyoruz!

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir 10 yıl daha stadın çevre düzenlemesi ile uğraşırız artık
      IMG_20180116_135008.jpg

Düzenlemeyi bırak, daha tam yerleşmeden renovasyon çalışmalarına başlanması gerekecek. Konyaspor maçından önce mal sahibi edasıyla tüm dolgu alanını didik didik ettim. Bir çok yerde parkeler çatlamış. Kanalların üzerindeki betonarmeler kırıldı. Kimisinin demiri meydanda. Stadyum içinde maraton tribününde ilk sıralarda da çatlaklar var yer yer.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]15224[/ATTACH]

Düzenlemeyi bırak, daha tam yerleşmeden renovasyon çalışmalarına başlanması gerekecek. Konyaspor maçından önce mal sahibi edasıyla tüm dolgu alanını didik didik ettim. Bir çok yerde parkeler çatlamış. Kanalların üzerindeki betonarmeler kırıldı. Kimisinin demiri meydanda. Stadyum içinde maraton tribününde ilk sıralarda da çatlaklar var yer yer.
        millet halen daha stadın içine bakarak yeterli diyor. dış görüntüsü olmadığı sürece tat çok dandik duruyor. mesela avni aker evlerin arasında dar sokaklarıyla meşhurdu. medical parkta yanında deniz var yazın insanların gelebileceği cafe ve mekanlar yapılsa harika para kazanır burası ama bu belediyenin bir cacık yapacağını zanetmiyorum
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ali Rıza Egemen; ''Sponsorluk 5 yıllık. Hatta parasını da aldık. Denizbank'tan bu sponsorluk üzerinden %30 kesintiyle kredi çektik. 20 Milyon Euro civarında para aldık. Kimse kimseye böyle para vermiyor bu zamanda. 10 - 12 Milyon Euro civarında görüşmelerimiz oldu. Sonrasında Medical Park ile anlaştık. 1 yıllık diye bir şey yok, ödemezse zaten bu Medical Park ile Denizbank arasında bir konu. Sözleşmedeki 1 yıl ve her yıl yenileme maddesi ise teknik bir detay'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, Akyazı Stadı'na Medikal Park’ın sponsorluğu konusundaki anlaşma ile ilgili açıklama yaptı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Televizyondan stat karanlık gözüküyor. Şükrü saraçoğlu ve türk telekomda akşam maçı izleyenler ne dediğimi anlayabilir. Sanki ışıklandırma yetersiz gibi.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Stat ismi Medical Park fakat son denetim raporunda sponsor ismi olarak İstinye Üniversitesi geçiyor.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sahiden gece maçlarında stadyumumuz neden karanlık görünüyor?

Vodafone Park ve Ülker Arena çok daha güzel görünüyor gece maçlarında.

Yorum

• evet geçen yıl daha canlıydı görüntü. fatura fazla geliyor diye ışıkları mı kıstılar ne yaptılar.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    millet halen daha stadın içine bakarak yeterli diyor. dış görüntüsü olmadığı sürece tat çok dandik duruyor. mesela avni aker evlerin arasında dar sokaklarıyla meşhurdu. medical parkta yanında deniz var yazın insanların gelebileceği cafe ve mekanlar yapılsa harika para kazanır burası ama bu belediyenin bir cacık yapacağını zanetmiyorum
                    Kardeşim Trabzon Büyükşehir denmesine aldanma.
                    Trabzon koca bir köy.
                    135 km sahilimiz var.
                    Soruyorum nerede gidip ayaklarını denize sokabiliyorsun rahatça.
                    Elalem derenin kenarını düzenliyor kumsal yapıyor.
                    Biz elimizdeki kumsalları kaya dolduruyor bok akıtıyoruz.

Bahsettiğin şekilde cafeler mekanlar yapmak düşünmek içinse Vizyon gerekli.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• kesinlikle kale arkalarında maç izlenmez ne kadar davar varsa oraya yığılıyor

Yorum

• hiç ayağım çekmiyor.avni aker'in en çirkin yerin de maç izlemek 1000 basar
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sponsorlar kuyruk olacakdi kapimizda 40bin kisiye oynayacaktik yeni heyecan ruh getircekti etrafinda ki projelerden gelir saglayacaktik taraftar gruplari daha organize olacaklardi kombineler kara borsa gidecekti ne oldu hepsi yalan oldu ekstra olarak iyi kotu mazisi olan ruhu olan avni akerden olduk hem de ismini eminim trabzonsporlular 8tasin sampiyon olmasini istiyordur diyen adama kaptirdik..avni akeri ozledim ben arkadas hicbir derbi macda son oynadigimiz sikebahce ve 8 tas maclarinda ki kadar ruhsuz ortam gormedim ben avni akerde en kotu zamanlarda bile..klubun mazisi ruhu tarihi resmen yok edildi ustune ustluk parasinida tikir tikir aliyorlar bizden stadin geliri giderini karsilamiyor kulliyen zarar..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Stadın açıldığı ve o rezil görüntülerin yaşandığı gün "Trabzonspor ruhunu ve kimliğini taşa satmıştır" demiştim. Satanlar içinse "Taş fetişistleri" benzetmesini yapmıştım. Arşivlerde vardır; sosyal çevremde de sürekli dile getiririm zaten. Neyse... Önemi yok!
                            Benim gibi düşünen renktaşlarımla beraber gözlemlerimizde ve tespitlerimizde yanılmadığımızi bir kez daha görmüş oldum.
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Stad biteli o kadar zaman geçti nasıl oluyorda dışı hala bitmedi.
                              Stadın yanındaki sahalarin bitirilip hizmete girmesi için neyi bekliyorlar.
                              İlla Araplar stadın etrafını beğenecek o zaman mı birileri oraya kafe,avm tarzı birşeyler düşünecek
                              Bunları yapması gereken kişilere veya kurumlara hiç kimse birşey demiyormu.İlla birilerinin emir mi vermesi gerekiyor.
                              Şuanda ekonomik olarak kötü durumdayız.Herkes çıkıp sadece şovunu yapıyor.Kimsenin elini taşın altına koyduğu yok.
                              Trabzon şehrinin bütün kazançlarının sebebi Trabzonspordur.Yarin birgün herşey düzelir.Bu takım sehire tekrardan rant kapıları açar.
                              Yada ne bileyim Kartaldaki bütün işlemler biter sadece inşaatın kime verileceği kalır.
                              O zaman şuanda kafası kuma gömen bütün işadamları senden benden çok Trabzonsporlu olacak
                              Bugunleri unutmayalım.Kim kulübün yanında iyi tespit edelimki zamani geldiğinde bu kulüp tokat atacağı kişileri bilsin

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stad biteli o kadar zaman geçti nasıl oluyorda dışı hala bitmedi.
                                Stadın yanındaki sahalarin bitirilip hizmete girmesi için neyi bekliyorlar.
                                İlla Araplar stadın etrafını beğenecek o zaman mı birileri oraya kafe,avm tarzı birşeyler düşünecek
                                Bunları yapması gereken kişilere veya kurumlara hiç kimse birşey demiyormu.İlla birilerinin emir mi vermesi gerekiyor.
                                Şuanda ekonomik olarak kötü durumdayız.Herkes çıkıp sadece şovunu yapıyor.Kimsenin elini taşın altına koyduğu yok.
                                Trabzon şehrinin bütün kazançlarının sebebi Trabzonspordur.Yarin birgün herşey düzelir.Bu takım sehire tekrardan rant kapıları açar.
                                Yada ne bileyim Kartaldaki bütün işlemler biter sadece inşaatın kime verileceği kalır.
                                O zaman şuanda kafası kuma gömen bütün işadamları senden benden çok Trabzonsporlu olacak
                                Bugunleri unutmayalım.Kim kulübün yanında iyi tespit edelimki zamani geldiğinde bu kulüp tokat atacağı kişileri bilsin
                                insaat durdu, üst kullanim hakki icin müzakere basladi

hedef insaatin kalani icin gerekli ücreti devletten alip (örnek: tt arenanin catisi icin alinan 20m €) üzerine sponsorlarlan daha iyisini yapmakti

ek plana göre bütün kat aralari loca olacak, dis aydinlatma, platform alti ve ic isitma yapilacakti ve tesisler, özellikle tesisdeki 2 tribün ve altyapi oyuncu konaklari...

lakin gsgm ile anlasilamadi ve 1 yillik sadece stadyum kiralandi.

üst kullanim hakkinda müzakereler devam edecek yeni yönetim buna göre hersey devam edecek...
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.03.2018, 10:03.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X