İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine yeni yeniden paylaşmakta fayda var.En son torul tarafından düzenlendi; 15.03.2017, 00:43.Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=3553]TSelif[/MENTION] abla günaydın
sayım işlemi bittimi nedir durum
Dün akşam saat 18.00 itibariyle durum:
2855 adet maraton diyelim 80 TL'lik yerde
1300 adet Platinium hariç vıp olan yerde boşluk vardı
Bi saat içinde yeni veriler geliyor efemm"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Kapasite işini fazla kurcalamayın 41461 olarak bilinsin,öyle de kalsın,
kurcalamaya devam ederseniz haklıymışsınız 40 bin yaptık derlerse üzülürüz,
gerçi bu sefer de 40061 deriz değil mi
Ayrıca sayının gerçekten önemi yok,
önemli olan tamamen dolu trübünlere oynayacak olmamız.
Yurt dışından,farklı illerden ve Trabzon'dan maça gidecek kardeşlerimin,
o gün o stad tan mutlu ayrılmaları,sağ salim evlerine dönmeleri en büyük dileğim,
inşallah her şey güzel başlar,güzel biter.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kapasite işini neden bu kadar didikliyoruz anlamıyorum ne güzel herkes kabullendi o stadın 41461 kişilik olduğunu tıpkı şampiyon olduğumuz senede olimpiyat stadında 61bin kişinin olmadığı gibi ama algı operasyonuyla biz 61bin kişi gitti maça diye milleti kabullendirdik.Akyazıdada olay aynı sen stadı hınca hınç doldur 41461 kişiyle Trabzonspor rekor kırdı algısı kendiliğinden ortaya çıkacak zaten.Mesela vodafone arenada ben ligtvde görüyorum 31bin-35bin gösteriyor kenarda ama hep bjk stadı her maç full çekiyor diye söylüyorlar.
Yorum
-
Gs taraftarı maça alınsın diye karar alındı diye bi haber okudum şuanda biletleri satışda değil henüz ama varsayalım geldiler gs stadında rakip tribün camla izole edilmiş sağa sola sıkıntı veremiyorlar bizim statda hiçbirşey yok benim hatırladığım niye yapılmadıysa artık alt katta yanda bizim taraftarımız var neye göre gelsinler denmiş hadi o doğru niye rakip tribünde hiç fiziki önlem yok..Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum
-
İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs taraftarı maça alınsın diye karar alındı diye bi haber okudum şuanda biletleri satışda değil henüz ama varsayalım geldiler gs stadında rakip tribün camla izole edilmiş sağa sola sıkıntı veremiyorlar bizim statda hiçbirşey yok benim hatırladığım niye yapılmadıysa artık alt katta yanda bizim taraftarımız var neye göre gelsinler denmiş hadi o doğru niye rakip tribünde hiç fiziki önlem yok..
maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil
tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktırhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunları nerede bir araya toplayıp stada götürecekler?
maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil
tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktır
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunları nerede bir araya toplayıp stada götürecekler?
tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktır
Her şey bu kadar olumluyken gs taraftarına izin verilerek umarım kötü olaylar yaşanmaz.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.03.2017, 12:18.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum