Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor - GalatasarayToplam:Boş (Yeşil): 4.204Dolu (Kırmızı): 28.996Satışa Kapalı (Kırmızı): 3.707Doluluk: %78,57
    bu rakamlar dogruysa ki bircok internet sitesinde bu rakamlar veriliyor stadın kapasitesi nasıl 41 bin oluyor. neden 3707 bilet satişa kapalı bu rakamın icinde misafir takım tribunleri varsa geriye kalan 4 bin civarı koltuk nerde. ayrıca başkan ve ersun hoca niye 41461 kişi bekliyoruz dedi bu kadar koltuk satışa kapalıysa ve piyasada hiç olmayan 4 bin civarı koltuk varsa tüm biletler satılsa tüm kombineliler gelse bile 33 bin civarı seyirci yapıyor. Ayrıca blokların kapasitelerini gösteren bir foto var burdada sık sık paylaşılıyor. oradaki rakamları toplayincada 41461 bin yapmıyor sanırım 38 bin civarı yapıyordu misafir tribünleri dahil.

Yorum

• Stadın kapasitesi arkadaşlar 38 bin vip localar ile 41 bini bumuyor bize ayrılan kısım 36 bin

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yine yeni yeniden paylaşmakta fayda var.
        Hesap makinesiyle topladım deplasman tribünü dahil 38938 koltuk var üstte sağdaki vip i yazmamışlar ondan eksik hesaplanmış olabilir 38938 artı localar 41361 rakamı gayet doğal başka arkadaşlarda hesaplayabilir kesin olsun diye vodafone arenada bundan fazla koltuk yok yani arkadaşlar bakmayın kafaları bulanık sağa sola saçma sapan rakamlar da yazmışlar uydurma onların loca fazla o halde 41903 falan ediyordu kapasite iyi hatırlıyorum normal koltuk sayısı bizde fazla eksik falan yok güvenlik boşlukları dışında
        En son torul tarafından düzenlendi; 15.03.2017, 00:43.
        Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• ya eksik olsa ne olur olmasa ne olur
          ha 38000 ha 40000 farketmez
          önemli olan takımı desteklemek
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• Statta tam olarak 41.461 kişilik koltuk olduguna inananlar biraz iyimser düşünüyor bence. çok fazla kırpıldı, minumum 1000 kişilik kayıp olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• [MENTION=3553]TSelif[/MENTION] abla günaydın
              sayım işlemi bittimi nedir durum
              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=3553]TSelif[/MENTION] abla günaydın
                sayım işlemi bittimi nedir durum
                Henüz sayıma başlamadım, birazdan
                Dün akşam saat 18.00 itibariyle durum:
                2855 adet maraton diyelim 80 TL'lik yerde
                1300 adet Platinium hariç vıp olan yerde boşluk vardı
                Bi saat içinde yeni veriler geliyor efemm
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Doğu Alt H ve L (en sağ en sol kenarlar) tükenmek üzere. I ,J, K yani Vira'nın yoğunlukta olduğu kısımlar bitmiş.

Doğu Üst A ve G (en sağ en sol kenarlar) çok az satılmış. B ve F yani en kenarların bir yanı tükenmek üzere. C,D,E tükenmiş.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• [ATTACH]12508[/ATTACH]

80 tl - 2258
                    100 tl - 179
                    200 tl - 604
                    250 tl - 426
                    300 tl - 522
                    En son TSelif tarafından düzenlendi; 15.03.2017, 10:43.
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kapasite işini fazla kurcalamayın 41461 olarak bilinsin,öyle de kalsın,
                      kurcalamaya devam ederseniz haklıymışsınız 40 bin yaptık derlerse üzülürüz,
                      gerçi bu sefer de 40061 deriz değil mi

Ayrıca sayının gerçekten önemi yok,
                      önemli olan tamamen dolu trübünlere oynayacak olmamız.

Yurt dışından,farklı illerden ve Trabzon'dan maça gidecek kardeşlerimin,
                      o gün o stad tan mutlu ayrılmaları,sağ salim evlerine dönmeleri en büyük dileğim,
                      inşallah her şey güzel başlar,güzel biter.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kapasite işini neden bu kadar didikliyoruz anlamıyorum ne güzel herkes kabullendi o stadın 41461 kişilik olduğunu tıpkı şampiyon olduğumuz senede olimpiyat stadında 61bin kişinin olmadığı gibi ama algı operasyonuyla biz 61bin kişi gitti maça diye milleti kabullendirdik.Akyazıdada olay aynı sen stadı hınca hınç doldur 41461 kişiyle Trabzonspor rekor kırdı algısı kendiliğinden ortaya çıkacak zaten.Mesela vodafone arenada ben ligtvde görüyorum 31bin-35bin gösteriyor kenarda ama hep bjk stadı her maç full çekiyor diye söylüyorlar.

Yorum

• Gs taraftarı maça alınsın diye karar alındı diye bi haber okudum şuanda biletleri satışda değil henüz ama varsayalım geldiler gs stadında rakip tribün camla izole edilmiş sağa sola sıkıntı veremiyorlar bizim statda hiçbirşey yok benim hatırladığım niye yapılmadıysa artık alt katta yanda bizim taraftarımız var neye göre gelsinler denmiş hadi o doğru niye rakip tribünde hiç fiziki önlem yok..
                          Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gs taraftarı maça alınsın diye karar alındı diye bi haber okudum şuanda biletleri satışda değil henüz ama varsayalım geldiler gs stadında rakip tribün camla izole edilmiş sağa sola sıkıntı veremiyorlar bizim statda hiçbirşey yok benim hatırladığım niye yapılmadıysa artık alt katta yanda bizim taraftarımız var neye göre gelsinler denmiş hadi o doğru niye rakip tribünde hiç fiziki önlem yok..
                            bunları nerede bir araya toplayıp stada götürecekler?

maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil

tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktır
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil

Saatlerce bekleyecekler.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım taşlanmazlar yolda.

Her şey bu kadar olumluyken gs taraftarına izin verilerek umarım kötü olaylar yaşanmaz.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.03.2017, 12:18.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X