Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kira ne kadar arkadaşlar? Fotoğraf görünmüyor bende.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Iyi de orada devlete odenen bir sey yok ki . Sirketimiz ve futbol A.S arasindaki anlasma yaziyor. Ikisi de bizim yani

Yorum

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iyi de orada devlete odenen bir sey yok ki . Sirketimiz ve futbol A.S arasindaki anlasma yaziyor. Ikisi de bizim yani
        Kimse bu konuda milletin anlayacağı dilde açıklama yapmıyor.bende senin gibi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam tersi bence kaderin bize büyük bir güzelliği oldu;bu stat en az 50 yıl,belki yüzyıl Trabzonspor'un yuvası olacak,yeni nesiller ilk mağlubiyetin hikayesini öğrenmek istediklerinde ŞG ismi ve 4.goldeki delice sevinci önlerine çıkacak,onun kim olduğu,para ve şöhret için nereden nereye savrulduğunu öğrenecekler.
          Çok anlamlı bir mağlubiyet oldu,bundan 50 yıl sonra bile Trabzonsporlu yeni nesillere Trabzonspor ve değerlerini anlatmak için bir hikaye sunacak.
          İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tesadüf mü yani,ilk gol ve ilk mağlubiyetin bir zamanların temiz futbol savunucusu,paraya karşı emeğin yılmaz kahramanı,70'ine merdiven dayadıktam sonra para ve ünvan için savrulmuş olan bir şahsın takımına karşı alınması?
          O takımın da Trabzonspor'un tarihi ve misyonuna tam zıt şikeden ceza almış İstanbul takımı olması?

Bence değil.
          O ilk goldeki sahte duruş ve 4.goldeki gerçek karakterin ortaya çıkması da hayatının bir maç içindeki özeti gibi olmuş.
          Görmesini bilene.
          ne terbiyesiz bir adamsın.

şenol güneş para için ne yapmış bu güne kadar?

ersun yanal ve fatih terimden fazla paralar mı kazanmış ts ve milli takımda?

açık açık çıkın deyin ki adam başarılı ve zorumuza gidiyor.

sizin gibilere rağmen 500 yıl geçse de o adamın adı hatırlanacak (iyi şekilde) ama senin esamen bile okunmayacak...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Devletin bir lütfu değil miydi o bize ya? Bunun reklamını yapmadılar mı senelerdir? Madem parasını verecektik, neydi o "biz yaptık ettik, ister beğen ister beğenme proje ahan da şu, yapıyoruz ya daha ne istiyorsunuz" gibi dayılanmalar falan? Bu devlet babanın işlerine akıl sır ermiyor yaw...
            Bursa kadar olamadik adamlar belediyeyle birlikte kendi statlarini kendileri yaptilar gelirlerinin hepsi kendilerinin..bizde ancak kirayi karsilariz seyirci gelirleriyle o da takim iyi giderse..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa kadar olamadik adamlar belediyeyle birlikte kendi statlarini kendileri yaptilar gelirlerinin hepsi kendilerinin..bizde ancak kirayi karsilariz seyirci gelirleriyle o da takim iyi giderse..
              yerinizde olsam o gelir konusunda bursayi bir arastirirdim

yazdiginizin gerceklen uzaktan yakindan alakasi yok
              okadar tutarsizki bursaspor belediyeyi eski stadyuma geri dönmeylen bile tehdit etti

biraz google....
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursa büyükşehir battı, oralara girmeyelim

Yorum

• Bu arada geçen Borussia mönchengladbach frankfurt maçı vardı... müthiş bi stad, taraftar ful... futbol namına bişey yoktu.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kira ne kadar arkadaşlar? Fotoğraf görünmüyor bende.
                    Yıllık 12,5 milyon TL
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne terbiyesiz bir adamsın.

şenol güneş para için ne yapmış bu güne kadar?

ersun yanal ve fatih terimden fazla paralar mı kazanmış ts ve milli takımda?

açık açık çıkın deyin ki adam başarılı ve zorumuza gidiyor.

sizin gibilere rağmen 500 yıl geçse de o adamın adı hatırlanacak (iyi şekilde) ama senin esamen bile okunmayacak...
                      Ben kimseye bir terbiyesizlik yapmadım,buradaki her üyenin de itibarına ve kişiliğine en az kendim,kardeşim,eşim dostum kadar saygı duyuyorum,bilen insanlardan faydalanıyorum,aklımın yettiğince de fikirlerimi yazıyorum.

Bir gün bile buraya geleyim,birilerine terbiyesizlik yapayım,karşımdaki kullanıcının kişilik ve karakterine saldırayım fikrim olmadı,buradaki her üyeyi ailemin bir ferdi olarak gördüm,kimseye ne siyasi ne dünya görüşü bana uymuyor diye hakaret de etmedim.Her üyeyi olduğu gibi benimsedim bu ifadeleri hak edecek bir şey yaptığımı da düşünmüyorum.

Biz esamesi okunmayanlar Trabzonspor'un asıl fertleriyiz,bizler en zor şartlarda bile takımımızı her hangi bir dünyalık için terketmedik,elimizden geldiği kadar destekledik.

Trabzonspor'un değerlerini anlamamış,öüzmsememiş,misyonunu kavramamış,daha önce yaptığı tüm ahlak ve emek içerikli duruşu para,şan,itibar için yok saymış,Trabzonspor'a verdiği her şey emeğin karşılığını maddi olarak almış bir profesyonel için ben asla bizim gibi esamesi okunmayanlara bodoslama hakaret etmezdim.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 01:37.
                      • Memento mori

Yorum

• Malum şahıs gerçek TS li olsaydı, jubile maçını İstanbulda değil Trabzonda yapardı.
                        Onu savuncam diye kendi renktaşlarınıza ne hakaret edin ne iftira atın.

Yorum

• 12.5 milyon tl nedir? Tokatlıyolar mı bizi?

''Galatasaray Kulübü, 49 yıllığına kullanım hakkına sahip olduğu Türk Telekom Arena için herhangi bir kira bedeli ödemeyecek.

Ancak, kullanım hakkına karşılık her yıl GSGM’nin belirleyeceği bir amatör şubeye 1.5 milyon lirayı bağış olarak aktaracak. ''

Nedir yani bu simdi? Dalga mı geçiyolar bizimle?

Yorum

• Hala konuyu stat kirası olarak değerlendirenler var. HAYIR! Antrenman tesisleri, kulübe tahsis edilen binalar, stat ve çevresi... Yani dolgu alanının yarısının üst kullanım hakkı bizim. Bu kira bedeli de TÜM ALAN için. Şimdi bunu tartışabiliriz. Tüm alanın devlete maliyeti ne kadar olacaktı... Stat dahil tüm tesislerin kullanımı için yıllık 12 milyon TL çok mu, az mı...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala konuyu stat kirası olarak değerlendirenler var. HAYIR! Antrenman tesisleri, kulübe tahsis edilen binalar, stat ve çevresi... Yani dolgu alanının yarısının üst kullanım hakkı bizim. Bu kira bedeli de TÜM ALAN için. Şimdi bunu tartışabiliriz. Tüm alanın devlete maliyeti ne kadar olacaktı... Stat dahil tüm tesislerin kullanımı için yıllık 12 milyon TL çok mu, az mı...
                              söyle tamamliyim

hersey icinde denize sifir 420 dönüm alan

5 bos parsel, nerdeyse her biri bir futbol sahasi büyüklügünde, halen mevcut
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıllık 12,5 milyon TL
                                Komedi resmen.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X