Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    su stada gidenler canli gorenler genel olarak ozelliklerinden artilarindan eksilerinden bahsetsin lutfen
    Sanırım diğer konulara biraz olsun ara verip, bu konular üstünde konuşmamızın vakti geldi.
    Beni çok etkiledi açıkçası. Üst kattan maçı seyredince, PES oyunlarında Şampiyonlar Ligi maçı yapmadan evvel stat gösterimi yapılıyor falan sandım. Tribün mesafesi keşke daha yakın olsaydı demeden geçemem.
    Koltuklar çok rahat ve geniş. Koltuğa çıkan 2 öküzü uyarmak zorunda kaldım. Dolgu alanı şu an için rezalet durumda. Ne kadar dikkat etsek de çamura battık girip çıkarken.
    Çıkarken yaşanan trafiği anlatmam mümkün değil. 90 dakikada Meydan'a yürüme gitmek zorunda kaldık.
    Turnikelerden geçtikten sonra bekleme alanı da oldukça geniş. Sıkışma gibi bir durum söz konusu olmayacak İnşallah.
    Dün stadın yarısı bile taraftar değildi bana soracak olursanız. Ona rağmen ambiyans çok iyiydi. Gerçek taraftarla dolu olduktan sonra, takım desteklenirse bir çok maç çevrilir bu şartlar altında.
    Localar kısmı ise ne yazık ki beni oldukça rahatsız etti. Bütünlüğü bozduğunu düşünüyorum.
    Hepimizin temennisi kale arkalarının tek kat olmasıydı fakat çift kat olması da ayrı bir güzellik kattı bana kalırsa.
    Dolgu alanının tamamlanması 6 ayı bulur. Tamamlandıktan sonra maç öncesi ve sonrası için gezmek, vakit geçirmek için çok güzel bir sosyal alan olacaktır.
    En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 16:13.
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İçim acıdı, hem armamızın yerlerde sürünmesine hem de kırılan koltuğa. Sağ üst köşedeki ayağa iyi bakın.
      Bu koltuğun sağlam monte edilmemesinden olabilir. Koltuk hiçbir darbe almamışa benziyor.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiçbir Trabzonspor'lu bunu yapmaz. Ben olsam üzerine oturmaya bile kıyamazdım. Önce dünkü eşşoğlu eşşek şimdi de bu. İyice tuz biber oldu.
        Ben de 2 kişiyi indirdim koltuktan. Bir hanımefendi de basmak için yeltendi fakat kızarak tepki gösterdim.
        Böyle bir zihniyet olamaz!
        Cahillik, başka bişey değil!
        En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 16:19.
        Hamiş

Yorum

• Gerçek açılış ilk maçla beraber olur zaten, fener maçı burda mı oynanacak şimdi yoksa 2. yarı mı açılacak ?
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gerçek açılış ilk maçla beraber olur zaten, fener maçı burda mı oynanacak şimdi yoksa 2. yarı mı açılacak ?
            2.yarı açılacak.

Fenerbahçe maçı Hüseyin Avni Aker'de.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Keşke fb maçı ile açsaydık. En azından kazanma şansımız daha da artardı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• maratonda ki localar inanılmaz gereksiz aklı olan ordan loca almaz hiç bir şey gözükmüyor önündeki adamdan.vip tarafı ise gayet güzel gözüküyordu loca alsam ordan alırdım.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon’daki Akyazı Spor Kompleksi’ne adının verilmesinin hatırlatılması üzerine Güneş, "Benim dışımda gelişiyor. Orada doğdum, büyüdüm. Beklentim yok. Verilmeseydi memnun olurdum, verildiyse rahatsızlık hissetmem. Buna itirazı olan biri varsa onun isminin verilmesine daha memnun olurum."

Daha neyi tartışıyoruz.. Stada ismi verilen Şenol Güneş bile beğenmemiş ismi
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de 2 kişiyi indirdim koltuktan. Bir hanımefendi de basmak için yeltendi fakat kızarak tepki gösterdim.
                    Böyle bir zihniyet olamaz!
                    Cahillik, başka bişey değil!
                    saha ölçüleri nasıl küçük gözüktü yine gözüme, en azından dar gözüktü.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saha ölçüleri nasıl küçük gözüktü yine gözüme, en azından dar gözüktü.
                      Bence algı kaynaklı. Vodafone arena çok dar görünüyor mesela. Olimpiyat ise çok geniş. En fazla 3 metre falan oynuyordur.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence algı kaynaklı. Vodafone arena çok dar görünüyor mesela. Olimpiyat ise çok geniş. En fazla 3 metre falan oynuyordur.
                        boyuna değil enine dar geldi. kamera çok yüksekteydi ondan olabilir ama bazı statlar özellikle büyük takımların stadları daha geniş olabiliyor. tribün mesafesine de katkısı olur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          boyuna değil enine dar geldi. kamera çok yüksekteydi ondan olabilir ama bazı statlar özellikle büyük takımların stadları daha geniş olabiliyor. tribün mesafesine de katkısı olur.
                          Kamera çok uzaktı bana kalırsa. Amatör bir yayındı ayrica Zeminde tuhaf ışık yansimalari vardi ve ciddi manada kötü yerler vardı.

Çim işine çok takıldım ben yer yer cok iyi görüntüler de vardı ama Vodafone arendaki homojen görüntü yoktu
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acısıya tatlısıyla güzel bir statımız oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun.Stada açılışına yorum yapacak renktaş yokmu? Bir yorum yapsalar ...
                            tatlısı olmadı acısı hep ama hep oldu.. En son açılışta bizi şehrimizden kopardı.

Yorum

• şimdi yeni tartışma stadın ulaşımı olacak herhalde. Şehre katacağı yeni bir trafik çilesi olacak .
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Tv kamerası neredeydi bilen var mı? Sanki çatının üzerinden yayın yapılıyormuş gibiydi. Bununla alakalı görsel bulan olursa bir paylaşsın. Çok yüksek bit gibi görünüyordu sahadakiler.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X