Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açılışa gitmedim.Ama kötü olacağını tahmin etmiştim.Yani miting havası. + Hastaydım o da var.

Adamlar 10,5 yılda stad yaptı. + Bütün seçimlerde Akyazı'yı kullandı.Akyazı seçim malzemesiydi hep.Ama ona rağmen siyasi şov yapıldı.Rte Avrasya Tünelini bile söyledi ya orda çok güldüm

Ama stadın bir anda boşalması büyük rezillikti bence.Açılışın tek güzel yanı Kur'an okunmasıydı.Gerisi leş

Yorum

• Dünden beri süregelen olaylarda/yaşananlarda Usta'ya kızdığım tek nokta açıklanmayan sponsordur.
      Yaşanan propaganda vb. konularda yapabileceği bir şey yoktu.
      Ama sponsor olayını eline yüzüne bulaştırması(şimdilik bir gelişme olmaması) rezalettir,iş bilmezliktir.
      Bulamadıysan bulamadım de, buldum diyip de açıklama yoksa yalancılık oluyor o zaman.
      Trabzonspor kulübü başkanının,taraftara yalan söyleme hakkı yoktur.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bu tür konuşmaları yazışmaları yapmaya bilirdik,
        sezon öncesi elle tutulur,
        durucca tarzında 4 tane daha futbolcu alınmış olsaydı,
        saha sonuçları daha iyi olurdu,
        sahadaki bu kişiliksiz oyun olmazdı.
        *
        puan cetvelinde iyi bir yerde olsaydık,
        biz değil,peşimizden
        sony koşardı,
        türk telekom koşardı,
        veysel koşardı,
        turkcell koşardı.

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eminim obama resmi asılsaydı bu konusanların hiç biri konuşmazdı itiraz etmezdi.
          2002 de afrika ortalaması gsmh ile yaşamayı çok sevmişler.
          ab ve abd nin arap ülkeleri ile olan ticaretlerini bilseler kafaları almaz.

stadı beğenmeyenler maça gelmesin. stafa girmesin o kadar basit. burayıda terketsin. bıktık sizin kokarca ağızlarınızdan.
          laf söylemek için konuşmaktan ileri gidemediniz.

tayyibin resmini değilde senin resminimi asacaklardı. hiç bir yerde kk nin bahçelinin resimlerini asan yok mu sanıyorsunuz.
          arapların abd de 1 trilyon doları var en az. o halde abd ne oluyor ? çok mu salaklar yoksa zeki mi?

Trabzonspor konusu dışına gereksız gereksız çıkmayın.

takım orda stad orda . hoşlanmayan gitmesin. siz olmadan da güçlüyüz.
          Kusura bakma abi!

610806
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Oraya gelenler zaten Trabzonsporlu değildi ki çevre illerden otobüslerle gelen AKP tayfasıydı. Efsanelerin maçında maraton tribününün 5 dakikada boşalması zaten gösteriyor olayı.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Muharrem Usta, İHO'yla yarışır noktaya gelmiştir. Bakalım yarışı 1. bitirebilecek mi?

Yorum

• Kırılan koltukların parasını Akp teşkilatından alsınlar gerçi hâla stad bizde değil Toki halleder

Yorum

• oldu bitti gitti . Taa vodafone arena açılısından "Beşiktasın kendının yaptıgı stad boyle acıldısysa bızımki kim bilir ne rezaletler gorecek" seklınde yorumları zaten yapıyorduk .

Stadın ismi mutlaka sponsor ismi olacaktır . 3 kuruşa bir sponsor ayarlansa dahı onun adı verılecektır . Yok eger yukarıdakı arkadasın dedıgı gıbı sponsorumuz yada maddi destekcımız katar emirinin bizzat kendisi ise o zaman isim gercektende şenol gunes olarak kalacaktır .
                  Bide ilk tepkı olarak bize kötü gelmıs olabılır ama alışırız merak etmeyin . Bu yorumu mecbur kaldıgımız için atıyorum . Yoksa bana sorsalar asla şenol günesin ismine razı olmazdım . Ama dediğim gibi öyle sureklı mevzusu yapılacak bir konu degıl 2-3 gune unuturuz . oyle gelıo bana .
                  Ersun yanal ı getırdıgımızdede şike sürecini sattık . Trabzonsporumu bana gerı verinciler baya yorum atıyordu
                  61

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün oraya açılışa gidenlerin %95'i sizce gerçekten Trabzonspor taraftarı mıydı yoksa başka şeylerin taraftarı mı?

belanızı bulun o.çocukları. evinde o kadar rahat koltuğa oturdun mu allahın belası. acayip sinirlendim. nefret ediyorum sizden ayağın kopsun ! şeref yoksunu köpek.
                    belanızı bulun o.çocukları. evinde o kadar rahat koltuğa oturdun mu allahın belası. acayip sinirlendim. nefret ediyorum sizden ayağın kopsun ! şeref yoksunu köpek.

Yorum

• Trabzonspor passoligi olmayan giremeseydi keşke stadyuma.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• kimi severseniz sevin saygımız sonsuz sevmeyene de aynı şekilde saygı gösterin.ya bişe sorcam o açılışa katar emiri değide ingliz atıyorum başka ecnebi memleketi başkanı katılsaydı akil yöneticilerimiz o ülkenin marşını ve bayrağını dünkü gibi organize eder miydi..soruyorum.ben cevap vereyim..evet...bilmem insanların şikayetlerini anladınız mı.kimse bizim kara kaşımız için gelmiyo bir çıkarı var geldi kimbilir neresi peşkeş çekildi o adama.ya artık bu arap hayranlığını bırakın.arap arap arap arap aşkı bunalttı valla

Yorum

Dün oraya açılışa gidenlerin %95'i sizce gerçekten Trabzonspor taraftarı mıydı yoksa başka şeylerin taraftarı mı?

Fotoğrafın sağ üst köşesine bakarsanız bu türden insanların ne çok olduğunu görürsünüz. Bizim önce insan olmamız lazım.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

Katıksız o....c.... sağ üstte de adamın teki hala basmaya devam ediyor. Karaktersizler!

Yorum

İçim acıdı, hem armamızın yerlerde sürünmesine hem de kırılan koltuğa. Sağ üst köşedeki ayağa iyi bakın.

Yorum

• Acısıya tatlısıyla güzel bir statımız oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun.Stada açılışına yorum yapacak renktaş yokmu? Bir yorum yapsalar ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X