Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü açılışla ilgili birkaç bir şey yazmak istiyorum. Öncelikle Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlanıp edilen duaların şehitlerimizin ruhuna gönderilmesi oldukça iyi bir hareket oldu. Hatta gecenin en güzel olayıydı. Ben Katar emiri'nin posterini görünce ve üstüne bir de Katar milli marşı okununca bunun sponsorla alakalı olduğunu düşündüm fakat hiç de öyle değilmiş. Bu çok anlamsız bir şeydi. Bizim açılışımızın bu gibi şeylere alet edilmesine canım çok sıkıldı.

Sonrasındaki konuşmalar gereken kısalıktaydı emeği geçenlere teşekkür edildi, yalakalık yapması gerekenler görevlerini yaptı ve sonrasında gösteri maçına geçildi. Gösteri maçındaki isimler çok değerli fakat organizasyon çok sönük kaldı. Ve sonrasında herkes evlerine dağıldı.

Şimdi burada eleştirilen gördüğüm iki büyük nokta var. Birincisi, Trabzonspor'un siyasete alet edilmesi. İkincisi ise isim tartışması.

Birinci kısıma baktığımızda, Trabzon şehrinde son seçimlerde hangi partinin büyük oranda desteklendiği aşikar. Ve bu partinin kurucusu olan, aynı zamanda şu anda Cumhurbaşkanı olan birisinin gelip de burada şov yapmamasını beklemek, hayalcilik olur. Bu iyi bir şey mi ? Elbette değil. Ama Türkiye'de işler bu dönemde böyle yürüyor maalesef. Benim anlamadığım nokta insanların burada buna çok büyük tepkiler vermesi. Ne olacağını zannediyordunuz ki ? Bunlar zaten beklenen şeylerdi. Yanlış ama bekleniyordu ve oldu.

İkinci kısımda ise, isimin Şenol Güneş verilmesinden ziyade, Şenol Güneş isminin kim veya kimler tarafından verilmesi rahatsızlık uyandırdı. Ki sonuna kadar da haklıyız. Devlet bu stadı yapmış olabilir ama biz maçlarımızı bu statta oynayacağız bırakın da kendi ismimizi kendimiz verelim. Bu bizim en doğal hakkımız. Böylesi en şık olandı. Ama o da olmadı maalesef. Yoksa Şenol Güneş ismini biz de verebilirdik. Neden vermeyelim ? Bu takımda 6 kez şampiyonluk yaşamış futbolcu iken, teknik direktör iken 1 şampiyonluğu, anasının ak sütü gibi helal iken gasp edilmiş birisi bu adam. Başka isimler de verilebilirdi burası ayrı bir konu. Ama esas nokta bu ismin veriliş şekli. Biz, Trabzonspor, kendi irademizle bu ismi verseydik bu kadar tepki olmazdı.

Sonuç olarak isim sponsorla birlikte düzelir. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi, xxx Park gibi değişir. Ama başkan çok yalan söylemeye başladı. İlk geldiği günden itibaren hep arkasında durduk ama artık yeter. Bu bir değil iki değil üç değil. Sponsoru açıklayacağız deme kardeşim o zaman. Bıktım verilip yerine getirilmeyen vaatlerden.

Şimdi sponsor ne olacak Allah bilir. Bari '' Turkcellvari '' bir şey olsa...
    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ikinci yarının ilk maçı ile yapacağız ama bu devre arasından yapılacak transferlerden bile önemli olacak o açılış. Yönetimin son kozu olan filmi "gönül alma" ikinci yarı vizyonda!
      [korkmayın o vizyon değil. Gösterim olan vizyon ;d ]
      haaaaahhaaaaaaaahaaaaa :d
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hahahhahahahaha . Nasılda fırsatını bulunca "yanılmısız" lar havada uçusuyor .
        İhonun mitinge çıkıp el sallamasıyla, muharrem ustanın dünkü organizasyonda mecburen izin vermek zorunda kaldıgı durumları bir tutan adam Trabzonsporlu değildir adamcıdır .
        61

Yorum

• su stada gidenler canli gorenler genel olarak ozelliklerinden artilarindan eksilerinden bahsetsin lutfen
          Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün gerçek Trabzonsporlular Şenol Güneş ismini yuhalayanlardır bana göre. Onlarda o kalabalık arasında az bir kitle idi.
            SG'yi pek sevmememe ragmen üzüldüm.. ama kendisi de kasinmadi degil, kasindi...
            Azinlik mazinlik ama CB ilk SG dediginde epey sesleri duyuldu yuhlayanlarin, sonra tekrar adi geçince ise SGciler alkislayinca yuhlayanlarin biraz daha az geldi sesi... ama amaca ulasilmisti, SG mosmor olmustu, iyi de oldu...

Aslinda Vira "gitmeyecegiz" demelerine ragmen sag gösterip sol yapip stada gitmeliydi... 3 ya da 4'e bölünüp 100'er kisi tam CB konusmaya basladiginda "Bordo Mavi - sampiyon Trabzon" bagirir gibi :

ikibin ooonn
            ikibin onbiiirr
            sampiyonuu
            Trabzon

diye bagirmaliydi; yilin degil asrin tepkisi olurdu... Vira grubunun skintisi bu, dandirik tepkilerden baska yaptiklari pek bir sey yok, her stada Kazim Koyuncu'nun resmini getirmekle bir sey yaptiklarini saniyorlar, bir de "venceremos" ile... passolig eylemini bu sene sonlandirdilar onu akil ettiler baska da bir sey yok.. dün de niye gitmediler tam okumadim açiklamalarini, sirf CB Erdogan geldi diyeyse saçmalamislar... ondan sonra niye teskilatlar dolduruyor stadi, e sen git sen de varligini göster, ki Vira gitse birçok kisi de "onlar bile gidiyor demek ki muhalif kesim de olcak" diye kalkip giderdi...

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş isminin verilmesinde ki manayı bende anlamadım..
              Hani sponsor isimleri...
              Şenol cebinden 100 milyoncuk euro mu verecek acaba?

Dün biraz da siyasi olayların çokluğu dikkatimi çekti..
              Sanki siyasi gövde gösterisiydi..
              Neyse
              herşey bir yana,
              İnşallah hayırlı maçlar oynarız..Şampiyonluklar görürüz...
              **
              gizli sponsorumuz;
              Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani'dir,
              stad ismi bu olmayacağını düşünülerek,
              şenol hocanın ismini verdiler,sponsorda
              Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani olmuştur.
              yoksa stada resmi asılmazdı.

Yorum

• Bu elestirmeyin, stadi begenmeyen gitmez diyenler acaba nasil mac izliyorlar?

Tum Mac boyunca kimseyi elestirmiyolar mi? Yada maci kapatip gidiyolar mi? Hakem yanlis karar verince susuyorlar mi?

Yada gunluk yasantinizda herseye boyun mu egiyorsunuz?

Karadeniz insani asi olurdu.

Bize elestiriyoruz diye stada gitmeyin demek insan olmayin demekle ayni sey.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  **
                  gizli sponsorumuz;
                  Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani'dir,
                  stad ismi bu olmayacağını düşünülerek,
                  şenol hocanın ismini verdiler,sponsorda
                  Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani olmuştur.
                  yoksa stada resmi asılmazdı.
                  çok ilginc bir yaklasım .
                  Millete cıkıp böyle de acıklanamaz onun ismini veremedik diye valla zor durum yani
                  Eğer durum buysa bir şekilde el altından duyrulması lazım . facebook tur bir gazete yazısıdır falan..
                  61

Yorum

• Dün oraya açılışa gidenlerin %95'i sizce gerçekten Trabzonspor taraftarı mıydı yoksa başka şeylerin taraftarı mı?

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün oraya açılışa gidenlerin %95'i sizce gerçekten Trabzonspor taraftarı mıydı yoksa başka şeylerin taraftarı mı?

Hiçbir Trabzonspor'lu bunu yapmaz. Ben olsam üzerine oturmaya bile kıyamazdım. Önce dünkü eşşoğlu eşşek şimdi de bu. İyice tuz biber oldu.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hahahhahahahaha . Nasılda fırsatını bulunca "yanılmısız" lar havada uçusuyor .
                        İhonun mitinge çıkıp el sallamasıyla, muharrem ustanın dünkü organizasyonda mecburen izin vermek zorunda kaldıgı durumları bir tutan adam Trabzonsporlu değildir adamcıdır .
                        Yok bir tutan yok, en azindan ben... çünkü Haci tam yalakalik yapmistir, dün ise Usta pek bir sey yapamazdi stad bizim bile degil dahaden, ama olsaydi çok mu fark ederdi hayir... onun haricinde tabi ki siyasi mitinge eslik eden biriyle stad açilisinda bulunan birini karsilastirmak olmaz... durum farkli...
                        Yani aslinda bunu belirtmistim hahahalik bir durum yok, anlamadim bu tepkiyi

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiçbir Trabzonspor'lu bunu yapmaz. Ben olsam üzerine oturmaya bile kıyamazdım. Önce dünkü eşşoğlu eşşek şimdi de bu. İyice tuz biber oldu.
                          Bu fotografdaki daha onemli sey ustune basilan Trabzonspor bayraklari.

Yorum

• Bunun gibi hayvanoğlu hayvanlar gelmeseydi , mis gibi ahırında otursaydı
                            #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Ordan burdan getirdigin bazi hiyarlarin içinde fbli gsli bjkli olursa bayraga da basarlar durup duruken koltuk da kirarlar
                              Ama hani dayanikliydi bunlar, nedir hemen pat diye kiriliyorlar

Yorum

• Fotoğrafın sağ üstünde de o büyükbaşlardan teki koltuğun üstüne çıkmış ayaklarıyla.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X