Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele sopayı görünce ceza sahasında attığı gibi kendini geri atmasına ve teyzenin "kim bilir ne çekmiş" demesine bittim
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTVden gördüğüm tribün mesafelerinin Avni Akerdekinden bile fazla olduğu. Giden arkadaşlar ne der bu konuda?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTVden gördüğüm tribün mesafelerinin Avni Akerdekinden bile fazla olduğu. Giden arkadaşlar ne der bu konuda?
Yorum
-
Şenol Güneş Kompleksi Şenol Güneş Stadı.
Bizimkiler yine bir şeyleri beceremedi ve fıkra gibi bir isim verdiler.
Sabredip bekliyoruz,taraftarın istemediği ne varsa yaptılar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bizim takım için uzak olması avantajBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha mesafelerinin AvniAker'le neredeyse ayni oldugunu düsünüyorum... o kadar mesafe varken de daha genis olmamasini saçma buluyorum, saçma kere saçma, hatta salakça... umarim yaniliyorumdur
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay aslında çok basit,Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri,bir dizi görüşmeler ve ekonomik anlaşmalar yapmak için bir araya gelecekti..görüşme Ankara'da yapılacaktı ancak aynı tarihe Akyazı'nın açılışı denk gelince görüşmeleri Trabzon'a aldılar..Bir yandan Stadyum'un resmi açılışı yapıldı,(yapılması gerekliydi zaten çünkü devlet inşa etmişti) diğer yandan siyasi mesajlar verildi, bir taraftan da ikili görüşmeler yapıldı...Akyazı'nın açılışı bizi ilgilendirdiği için diğer konular teferruat olarak kaldı ve lüzumsuz görüldü...Asıl açılış tabiiki ilk lig maçında olacak.
Yorum
-
TSevda_DSC_1451.jpg
Bu tribünler hep böyle mi görünecek? Işığın yansımasından tribüblerin yarısını göremiyoruz neredeyse. Sanırım bu ışıklandırmanın yeteri kadar çatının ucuna yapılmayışından kaynaklanıyor.
Yoksa bana neden bahsediyorsun flan mı diyorsunuz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum