Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen Tudors'tan gömlek alcam yeminle. Adamlar bize her koşulda destek oluyorlar. Böyle markaları yüceltmemiz lazım.
    Aynen. Ben de alacam bir turlu firsat olmadi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Stad gercekten guzel.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hatıra bileti var elimde fazladan 3 adet.
        İsteyen arkadaşlara gönderebilirim.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hatıra bileti var elimde fazladan 3 adet.
          Başkan bana yollar mısın?
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ligin ilk yarısındaki kötü futbol,sıralamada aşağılarda kalınması insanların stada gelmemesine neden oldu ama anlaşılan 25bin civarı kemik seyircisi olacak Akyazının ki bu iyi bir rakam şimdilik.Üst sıralara doğru tırmanmaya başladıkça ve büyük maçlarda otomatik olarak seyirci sayısı artacaktır.Bugün stadda olan 25bin kişiyi sene bitene kadar 30-35 bin gibi bir mevcuda çıkarabilirsek yeni sezonda full tribünden bahsedebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hatıra bileti var elimde fazladan 3 adet.
              Öm attım.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sponsor olayi rezillik oldu tamamen. Stad guzel sponsor kotu.

Baskan basindan beri demiycekti ozaman soyle buyuk boyle iyi teklifler aliyoruz diye.
                Rezillik olarak görmemek lazım diye düşünüyorum. Biz kendimize yakıştıramasakta marka değerimiz ne yazık ki çok yukarılarda gezmiyor. Çünkü başarı yok ve ortalama 3-5 bin taraftara oynuyorsun. Bu şartlarda Başkan gayet faydalı bir iş yaptı. 5 sene içinde başarılı ol , şampiyonluk vs.yaşa ki sonra daha büyük markalar sponsorluk için talip olabilsin.

Yorum

• stad icerden bitti gözüküyor. fakat dışarısı işkence. arabalar en az 1 saatte stadtan ayrıldık. giriş çıkış yok gibi.her yer karanlık. her yer çamur ve inşaat halinde.büfe yok gibi.park yerleri yetersiz.yeşil alan haddinden fazla.bence yesil alanlarin yarisini park yerleri yapsınlar.
                  yani kisacasi stad erken açıldı. tam bitmeden açılmaması ydi. .Kale arkasında kapalıysa rahatça geçtik. kimsede geçme demedi..üst tribün ilk basamakta mac izlenmiyor. demir parmaklıklar görüntüyü kesiyor.kale arkasına fuzili loca yapılmış. hepsi bostu.tıpkı maratonda ki gibi..

artıları ise
                  abartmiyorum içeri girerken gözlerim doldu.dışarıdan bakinca kale arkası uzak gözüküyor du.stadin içinde sanki kalenin icindeymissin gibi.çok yakın. sanki olt traforld da maç izliyorsun havası var...
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaslar stadimiz atmosferimiz herseyimiz hayirli olsun mukemmel baslangic stadimiz kesinlikle Tr nn en akustik baskili ses cikaran stadi emegi gecen herkesn eline saglik

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yönetim aile boyu kombine çıkarmalı. 3-4-5 kişilik kombine çıkarmalı.. Bu durumda 3 bin kişi gelecekken 10 bin kişi gelir stada..

Şu anda yönetim para kazanamyı ikinci plana atmalı.. Amaç stadda doluluk olmalı..10 liraya bilet satılsın.. Ortaokul lise universitelerde tanıtımlar yapılsın..

Yorum

• Ulaşım dışında her sey efsaneydi

Yorum

• Otoparklar yetersiz mi arkadaşlar?
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu maçın açılış maçı olması nedeniyle binlerce şehit dışından maça gelen arkadaşlarımız var. Her maça bu şekilde gelmeyeceklerdir. Trabzon'sa açılış olmasına rağmen bir Avni Aker tribünü kadar insanı gönderemedi..

Umarım iyi oyun ve güzel stad insanları çeker.. 30 bin altında oynamamalıyız.

610806
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak aky_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rezillik olarak görmemek lazım diye düşünüyorum. Biz kendimize yakıştıramasakta marka değerimiz ne yazık ki çok yukarılarda gezmiyor. Çünkü başarı yok ve ortalama 3-5 bin taraftara oynuyorsun. Bu şartlarda Başkan gayet faydalı bir iş yaptı. 5 sene içinde başarılı ol , şampiyonluk vs.yaşa ki sonra daha büyük markalar sponsorluk için talip olabilsin.
                              Tabiki ama baskan 2 senedir beklentiyi buyuttu sorun burda. O oyle deyince biz de bisey sandik.

Yorum

• toplu taşımaya daha fazla özen gösterilmeli maç günleri, yollarda kaldırımlarda arabalar falan hoş değil.
                                tabi giriş çıkışları da tam çözemeyince sürücüler tıkanıklık oluşması normal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X