İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Beni çok etkiledi açıkçası. Üst kattan maçı seyredince, PES oyunlarında Şampiyonlar Ligi maçı yapmadan evvel stat gösterimi yapılıyor falan sandım. Tribün mesafesi keşke daha yakın olsaydı demeden geçemem.
Koltuklar çok rahat ve geniş. Koltuğa çıkan 2 öküzü uyarmak zorunda kaldım. Dolgu alanı şu an için rezalet durumda. Ne kadar dikkat etsek de çamura battık girip çıkarken.
Çıkarken yaşanan trafiği anlatmam mümkün değil. 90 dakikada Meydan'a yürüme gitmek zorunda kaldık.
Turnikelerden geçtikten sonra bekleme alanı da oldukça geniş. Sıkışma gibi bir durum söz konusu olmayacak İnşallah.
Dün stadın yarısı bile taraftar değildi bana soracak olursanız. Ona rağmen ambiyans çok iyiydi. Gerçek taraftarla dolu olduktan sonra, takım desteklenirse bir çok maç çevrilir bu şartlar altında.
Localar kısmı ise ne yazık ki beni oldukça rahatsız etti. Bütünlüğü bozduğunu düşünüyorum.
Hepimizin temennisi kale arkalarının tek kat olmasıydı fakat çift kat olması da ayrı bir güzellik kattı bana kalırsa.
Dolgu alanının tamamlanması 6 ayı bulur. Tamamlandıktan sonra maç öncesi ve sonrası için gezmek, vakit geçirmek için çok güzel bir sosyal alan olacaktır.
Yorum