Daha önce çok konuşuldu yapılmaması için mantıklı sebeplerde sunuldu ancak şu çatının tribüne bakan alt kısımları da kaplansa ne güzel olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce çok konuşuldu yapılmaması için mantıklı sebeplerde sunuldu ancak şu çatının tribüne bakan alt kısımları da kaplansa ne güzel olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi..
mac günleri kapanir, bos günler acik tutulur
tabi akustige etkisi ne olur????
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk selçuk bey sanırım avrupada yaşıyorsunuz Nerede yaşadığınızı bilemiyorum ancak bu kent içi ulaşım ve raylı sistemle ilgili görüş ve tecrübelerinizi merak ediyorum açıkçası.
burasi toplu tasitta dünyanin 1no sehiri
(metro, tramway, otobüs, bisiklet duraklari, carsharing)
carsharing disi hepsini kullanmak günde 1 avroya patliyor yillik bilet aldinmi
tabi metro ve tramway konseptini dünyada 36 sehire sattigi icin bu isi asmis bir sehirde yasiyorum, son olarak bisiklet otobani yapildi ...
Trabzonda cogu yere yürüme gidiyorum, dolmus kullanmayi hic sevmiyorum
tramway bence Trabzonun yasam kalitesine cok sey katar
bence 2 güzergah yapilmali, biri sahil yolu akcaabat- forum
ikincide tanjant üzeri meydan- ayasofyaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 22:26."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaplama degilde bir japon stadyumunda uygulanan perde sistemini yolladim yönetime
tabi akustige etkisi ne olur????O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMembranlar böyle parça parça takılırsa en son hepsi bittiğinde hep farklı renkte olacaklar yalnız. Biri bembeyaz biri hafif gri diğeri tam gri öteki buruşuk
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaplama degilde bir japon stadyumunda uygulanan perde sistemini yolladim yönetime
tabi akustige etkisi ne olur????
viyana
burasi toplu tasitta dünyanin 1no sehiri
(metro, tramway, otobüs, bisiklet duraklari, carsharing)
carsharing disi hepsini kullanmak günde 1 avroya patliyor yillik bilet aldinmi
tabi metro ve tramway konseptini dünyada 36 sehire sattigi icin bu isi asmis bir sehirde yasiyorum, son olarak bisiklet otobani yapildi ...
Trabzonda cogu yere yürüme gidiyorum, dolmus kullanmayi hic sevmiyorum
tramway bence Trabzonun yasam kalitesine cok sey katar
bence 2 güzergah yapilmali, biri sahil yolu akcaabat- forum
ikincide tanjant üzeri meydan- ayasofyaO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler cevaplarınız için. Evet genelde ulaşım sistemlerinde devamlılık söz konusu yani metronun bittiği durakta ya bisiklet kiralama imkanı vardır ya da başka bi seçenek. Ya da otobüsle biyere kadar geliyorsanız mutlaka oradan geçen bir tramvay hattı vardır. Ama bizde malesef bence toplumun istekleri henüz bu tarz bir yapıya uygun değil. Adam Akçaabattan dolmuşa binip kuruçeşmede inmek istiyor. Bende çok şey katacağı düşüncesindeyim umarım Trabzonumuz bir gün böyle sistemlere sahip olur..
2 yil sonrada u5 len 6. metro acilacak
viyana bu konuda dünyada cok az esi benzeri olan sehirlerden,
arabaya herkesin gercekten lüks olarak bakiyor, cünkü sehirde gercekten böyle bir ihtiyac yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bugradeniz_47832439_oBiFZhKNlU6iWEHMw3XRIGg_wPF.jpg
gerçekten güzel gözüküyor.hem atmosfer açısından hemde maç izleme zevki açısından süper duruyor.hele bir de koltuk ve çatılı görelim.hibrit çimli haline bakalım.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce çok konuşuldu yapılmaması için mantıklı sebeplerde sunuldu ancak şu çatının tribüne bakan alt kısımları da kaplansa ne güzel olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi..
Eger cati alti kapatilirsa cime giden isik yok olur.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel tespit
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum