Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş 22 martta hibrit çim işlemine başlamış.
    10 nisanda açılışı yapmışlar.

Yorum

• evet bizimki şu an yamalı bohçaya benziyor olabilir ama inanıyorum düzelecek hepsi
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ben mete çete anlamam, fuzuli yere de yanlislari savunmaya gerek yok, iyiye iyi kötüye kötü... duvara yapismis koltuklar berbat gözüküyor kimse kusura bakmasin... açinin/fotonun yanilttigi da yok bence... geçende sökülenler ide öyle miydi ? is bilmemezlikten baska bir sey degil...
        Bir de ne alâkaysa Mainz'in bile seçmedigini örnek alip yapmisiz... çok basit ama sâde ve güzel duran birçok stad var... yap olympiakos'un benzerini, ya da parc des princes'in tribünleri bilhassa kale arkalari daha yakin olanini... biraz degistir fazladan loca koy gerekiyorsa, olmaz miydi ?
        Tabi dönüs yok stad bitmek üzere zaten de, bastan beri yanlis yapiliyor... bir de geçen paylasilmisti, bastak proje nereee simdiki nereeee...
        Stadin birçok seyi iyi güzel ama kalitesiz seyleri de çok, beceriksizlik de çok... bir an önce bize devredilse de bir seyler yapsa yönetim, biraz ümidim var o konuda, 1 senede halledecez derlerse 3 senede yaparlar buna ragmen =) ...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşlar yapmayın çimler öyle kalmayacak ya...bi çimler kendine gelsin az müsaade...ilk maçta bi görelim,eğrilik falan kalmayacak tabi ki çimlerin rengi normale döner illa ki...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben mete çete anlamam, fuzuli yere de yanlislari savunmaya gerek yok, iyiye iyi kötüye kötü... duvara yapismis koltuklar berbat gözüküyor kimse kusura bakmasin... açinin/fotonun yanilttigi da yok bence... geçende sökülenler ide öyle miydi ? is bilmemezlikten baska bir sey degil...
            Bir de ne alâkaysa Mainz'in bile seçmedigini örnek alip yapmisiz... çok basit ama sâde ve güzel duran birçok stad var... yap olympiakos'un benzerini, ya da parc des princes'in tribünleri bilhassa kale arkalari daha yakin olanini... biraz degistir fazladan loca koy gerekiyorsa, olmaz miydi ?
            Tabi dönüs yok stad bitmek üzere zaten de, bastan beri yanlis yapiliyor... bir de geçen paylasilmisti, bastak proje nereee simdiki nereeee...
            Stadin birçok seyi iyi güzel ama kalitesiz seyleri de çok, beceriksizlik de çok... bir an önce bize devredilse de bir seyler yapsa yönetim, biraz ümidim var o konuda, 1 senede halledecez derlerse 3 senede yaparlar buna ragmen =) ...
            sefer savunsam sana 10 resim daha bulur atardim
            ayni o kaldirilan koltuklar icinde savunur bisey yazmadim

kim nasil yapar soruyorsun yazinda, bende sana kimin yaptirdigini yazdim

ayrica mainz cok istedi bu projeyi, ama parasi yetmediginden yapamadi
            yari fiyatina olani yaptilar
            gir forumlarina oku

En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 17:57.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 61saat bugun cektigi video.
              Cimde ki durumu gorebiliyoruz.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

61saat bugun cektigi video.
                Ilk serilen yerler canlanmis yeni serilenler biraz daha soluk orasida birkac gune toparlar.

Yorum

• Stadimiz cok guzel oldu bitti bitecek ama su goruntu de ust katin duz bordo alt katin duz mavi oldugu taraf daha guzel durmus sanki mavisinin tonuda harika

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İşi ehline vermiyorlarsa biz napalım arkadaşlar, yönetim ilgilensin bu sorunlarla...

Koltuğu düzgün koyamıyorlar, çimi düzgün seremiyorlar diye biz mi çıkalım cumhurbaşkanı'na?
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 18:02.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu çim bir aya zor toparlar gibi görünüyor. Çim maç oynanır hale gelene kadar diğer eksiklikler de giderilir herhalde.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

61saat bugun cektigi video.
                        sp harflerinin altinda 1. ve 2. sira koltuklari takilmis

https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 18:31.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yumurtanın ipanayla fırçalanan ve fırçalanmayan tarafları.
                          Kesinlikle fark çok açık.. Umarim bizimki sonradan toparlar. Simdi cok kotu goruntusu var. Cimler uzasin hele o zman belki vodafonenun cimlerinin kalitesine yaklasir..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• sözde çim serme işi salı günü yani dün bitecekti hala biten bişey yok ya bu stadda uğursuzlukmu var verilen tarihlerin hiçbiri tutmuyor ben kendi adıma stadın antalya maçına yetişeceğine ihtimal vermiyorm.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Biraz aceleye getirmis gibiler.. Gerci besiktasta aceleye getirmisti. Cimin kalite farki var ama bizde de el emegi var simdi

Ayrica 1 aya mac oynanmaz burda 18 aralikta acilis yapilir sonra mac oynanmaya baslar
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yönetim eğer hatalı, kusurlu, eksik bir stadyumu Trabzonspor'a layık görüyorsa böyle olur. Burayı eminim okuyorlardır. Hataları, sorunları düzelttirsinler. Kimse kendini yırtmak zorunda değil bunlar için. Bu taraftar özellikler 2010'dan beri yeterince yıprandı bir de stadın orası burası yüzünden kafayı yicek değilim kimse kusura bakmasın. (ULTRA NOKTA)
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X