Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• normalde yeni stad değişik gelir ama son dönemde avni aker'de yaşanan kötü anılar, akyazı'nın 10 yıldır hayatımızda olması işi kolaylaştırıyor. stadın ismi akyazı oldu zaten öyle sesleniyoruz. turkcell akyazı avni aker stadı olabilir mesela.hüseyin'i çıkarırız. sponsor ismi öne çıkacak mecburen, öyle ister sponsor firma. kimse inönü ali samiyen demiyor. vodafone ve türk telekom isimleri geziyor piyasada. bizimki de öyle olacak. çok da kötü bir durum değil. güçlü bir firma olsun iyi para versin yeter ki.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak hala büyük konuşuyorsun,
      yarın kendinin nasıl bir ruh haline bürüneceğini bilemezsin,
      sen kendine güveniyorsun ama ailen hiç aklına gelmiyor heralde,
      emmin-dayın-kardeşin-yeğenin ....
      hayatta her şey bizler için bunu unutma,
      yarına ne olacağını bilmiyorsun,
      evet yaktı kendini,öbür dünyasını da mahvetti ama bu işler salak malak deyip rajon kesecek,bilgiçlik yapılacak ve büyük konuşulacak işler değil,bu cümleleri kurmadan önce iyi düşünmek lazım,empati yapıp tüm aileyi akla getirmek lazım,Allah göstermesin.

Sana da hayırlı günler.
      Ertan abi ben seni anladım abicim..

Su forumda senin gibi akliselim abilerimizin sayisi biraz daha fazla olsa burada üslup sıkıntısı daha az yaşanırdı ama herkes yas ile kemale ermiyor yapacak bir sey yok..

Bursa macina ayarla kendini de agirlayalim abicim insallah...

Yorum

• Şahsen ben Akyazıda da Avni Aker isminin kalmasından yanayım....

Avni Bey Trabzon'da futbolun gelişmesi için sembol isimlerden biridir ve ismi sonsuza kadar yaşatılmalıdır diye düşünüyorum...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ertan abi ben seni anladım abicim..

Su forumda senin gibi akliselim abilerimizin sayisi biraz daha fazla olsa burada üslup sıkıntısı daha az yaşanırdı ama herkes yas ile kemale ermiyor yapacak bir sey yok..

Bursa macina ayarla kendini de agirlayalim abicim insallah...
          Sağol Uğurum gönlüne kurban kardeşim,
          emekli olduktan sonra inşallah kavuşacağız senin gibi güzel kardeşlerimizle,
          Bursa-Ankara-Istanbul-Trabzon,
          az kaldı hepsi 4 sene
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu tip yapılara yaşayan insanların isimleri verilmez. Bir yapıya isim vermenin esas amacı onun adını ölümünden sonra yaşatmaktır. Bunun haricindeki örnekler tamamen görgüsüzlük ve yalakalıktır. Yani şu anda "Fatih Terim Stadı" veya "Recep Tayyip Erdoğan Stadı" diye isim konulması tamamen saçmalıktır. O yüzden ya stadımızın adı olduğu gibi kalsın ya da başka bir kelime bulunsun. Ama atıyorum "Akyazı Jackie Chan Stadı" v.b. olmasın bir zahmet.

Yorum

Sağol Uğurum gönlüne kurban kardeşim,
              emekli olduktan sonra inşallah kavuşacağız senin gibi güzel kardeşlerimizle,
              Bursa-Ankara-Istanbul-Trabzon,
              az kaldı hepsi 4 sene
              Yani emekli olduktan sonra goruselim sakin Nigde ye gelmeyin diyorsun abicim

Saglik sihhat olsun görüşürüz insallah abicim.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani emekli olduktan sonra goruselim sakin Nigde ye gelmeyin diyorsun abicim

Saglik sihhat olsun görüşürüz insallah abicim.
                Baba doğru diyon,hiç o aklıma gelmedi valla
                her zaman beklerim,baş tacısın,çok kolay bulursun beni,Bağkur'un karşısı
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Baba doğru diyon,hiç o aklıma gelmedi valla
                  her zaman beklerim,baş tacısın,çok kolay bulursun beni,Bağkur'un karşısı
                  İnsallah abicim adres aklimizda bulunsun

Burayi mesgul etmeyelim elestirmen arkadaslar kaldıkları yerden devam etsin..

Benim tek yandigim nokta tribünlerin uzakligi oldu onun dışında zaten herkesi memnun etmek kolay degil..

Yorum

• Şenol güneş kestanleri satılacak mı stadın çevresinde?
                    Ah şu maç bjk maçıyla açılsada şenol bizi evire çevire yensede Akyazıda ilkleri şenol yaşasa diyormuyuz ey Trabzonsporlular.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol güneş kestanleri satılacak mı stadın çevresinde?
                      Ah şu maç bjk maçıyla açılsada şenol bizi evire çevire yensede Akyazıda ilkleri şenol yaşasa diyormuyuz ey Trabzonsporlular.
                      inş. bjk maçını hakem hatası ile kazanırız akyazıda normal bir galibiyet falan istemiyorum akyazıda ilk hakem kurbanı beşiktaş olsun böyle maçı alıp bize versin hakem bakalım şenol efendi ozaman neler diyecek

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsen ben Akyazıda da Avni Aker isminin kalmasından yanayım....

Avni Bey Trabzon'da futbolun gelişmesi için sembol isimlerden biridir ve ismi sonsuza kadar yaşatılmalıdır diye düşünüyorum...
                        Kesinlikle katılıyorum sonuna kadar.
                        Avni Aker ismi,Trabzonspor'la ciddi anlamda özdeşleşmiş bir isimdir.
                        Avni Aker ismi, yeni stadla birlikte mutlaka devam etmelidir.
                        Umarım bu konuda hayal kırıklığı yaşamayız...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• yani biraz mantikli düsününce stadyum, park arenada olmasi gerekmez
                          salak degiliz ya, binanin ne oldugunu herkes biliyor

türkcell h. avni aker

isim bukadar olsa yeter

mestalla da sadece mestalla

https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?fref=ts
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 11:28.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yeni stadla yeni umutlar. İnşallah yüzümüz güler
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• bu kompleks ziyaretçilere açık olmalı ,belirli ücret dahilinde stad gezdirilmeli ,o kadar turist geliyor ,hep uzungol ,sumela yapacak degiller ya,akçabat tarafında yayalara giderken buraya uğramalı yemeğini çayını çorbasını içmeli,denize karşı ,istersede stadı gezebilmeli ,
                              doğrusuda budur zaten ,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• antalyadan sonra 2 hafta deplasman mı yapacağız?
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X