Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    erikbeli yaylasındaki çimen bundan daha iyidir ..
    haykırdım reis valla sen şalpazarlı mısın ahahah bizim yayla orası
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak ts_ist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]11348[/ATTACH]

jimnastiklerin stadından başka bir kare...çok mu harika görünüyo ben çok fark göremiyorum bizimkiyle

çok zor değil google görsellerden fotoğraflara erişebilirsiniz...adamın biri bir resim atıyo hoop bizimki berbat bak onlar nasıl yapmış falan herkes de atlıyo hemen eleştiri hemen hakaretler bu ne aşağılık kompleksidir anlamış değilim ayrıca bizim stadı toki yapıyo yani devlet siz hangi devlet projesinin özenerek en kaliteli şekilde yapıldığını gördünüz bari bunun üzerinden kendi camiamızı yermeyelim küçük görmeyelim.
      Dogru evet ama en azindan düzgün onlarinki, bizimksi yamuk yumuk niye bilmem... tabi önemli olan son hâli, onun için çim konusunda çok fazla yorum yazmiyorum

Yalniz bakar misiniz renkdaslar herifer reklam falan takmadan bu hâliyle bile çok hos gözüken loca katina sahip... bir de bizim localara bakalim her sey kabak gibi ortada... sinir bozucu
      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 21:05.
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• çimleri dalgalı sermişler işte ne güzel, karadeniz gibi

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          erikbeli yaylasındaki çimen bundan daha iyidir ..
          aksam aksam bombayı bırakmısın .d.d.d.

Yorum

• tabii ki cim uzayinca düzelecek, bizim kizdigimiz basit iscilik ve hos olmayan görüntüler. resmen acemi isi.

Yorum

• Benim merak ettiğim bu çimler de avni akerdekiler gibi sezon başı patates tarlası olma özelliği var mı?

Loading %61..

Yorum

• Arkadaşlar Akyazı tam olarak hazır değil bu hepimizin hem fikir olduğu bir gerçek,bende dahil 2.yarı açılsın düşüncesinde olanlarda var. Trabzonspor Akyazıda 2.yarının 19.haftasına kadar 3 lig maçı ve 3 kupa maçı oynanacak,Lig ve kupa maçları fikstür yoğunluğu nedeni ile devre arası boşluğu bile yok denecek kadar kısa bir süre. Akyazı 2.yarının 19.haftasında 22.01.2017 tarihinde oynayacağımız ilk maç olan Gaziantep maçına kadar tam hazır hale gelir. Yönetimin stadyum açılışı için acele etmesinin nedeni sanıyorum ki sponsorluk görüşmeleri, erken stadyumu devir alıp sponsorluk görüşmelerini sonuçlandırmak,kamuoyu ile paylaşmak hem ekonomik anlamda rahatlamak, 2.yarıdaki ilk maça kadar Akyazı da oynayacağımız lig ve kupa 3+3=6 maç ile ciddi bir gelir kapısı aralamak, devre arası transfer dönemine güçlü girmek istiyorlar, birde olağan üstü bir durumla karşılaşıp sponsorluk görüşmelerinin sekteye uğramasını istemiyorlar, bu nedenle 2.yarı açılsın düşüncesinin artık anlamsız olduğunu değerlendiriyorum ve en kısa zamanda Akyazı açılmalıdır diyorum.
                En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 22:00.

Yorum

• Stat açılsın eksikler her türlü giderilir, mecburlar.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 22:11.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aksam aksam bombayı bırakmısın .d.d.d.
                    Bir de Tahsin Terzi ile slow kemençeli vidyo çekmislerdi... aslinda getireceksin Umut Ayvaz'i çalacak dik horonu, yapacaksin al asagi ooh tamam

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir de Tahsin Terzi ile slow kemençeli vidyo çekmislerdi... aslinda getireceksin Umut Ayvaz'i çalacak dik horonu, yapacaksin al asagi ooh tamam
                      .d.d.d ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• Bizim taraftar şimdi de çim olayına taktı çim daha tam serilmemiş hibrit olayına dahi geçilmemiş ama sallayan sallayana.. 😊
                        Enteresan bir kitleye sahibiz vesselam....
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çimleri dalgalı sermişler işte ne güzel, karadeniz gibi

Yorum

• Juventus Sevilla araçlarına bakıyorum kale arkalarındaki tribünler kalenin dibinde..Muhtemelen 6 m falan..

Locaymis ledmis bunlar hikaye de tribünlerin uzaklığı konusunda taklaya geldik..Yeni yapılan stadta 10 m nedir Allah aşkına ya..

Yorum

• Haydaaaaaaaa bence 10m insani cok fazla rahatsiz etmemeli.Zaten ilk sirade oturan kisiler azinlikta hem okadar da sinirlenecek bir sey degil 10m.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Juventus Sevilla araçlarına bakıyorum kale arkalarındaki tribünler kalenin dibinde..Muhtemelen 6 m falan..

Locaymis ledmis bunlar hikaye de tribünlerin uzaklığı konusunda taklaya geldik..Yeni yapılan stadta 10 m nedir Allah aşkına ya..
                                Yoookk ama uefa muefa fuski normlari vaaaarrr...
                                juve kale arkasi kaleye girecek Buffon ile çay içecek neredeyse, ama biz hâla norm morm masallariyla bahane üretelim

Yorum

Çalışıyor...
                                X