Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    furkan s. ismi bu konularda markadır zaten, heves kırmakta üstüne yoktur.
    İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boyle yorum yapan onlarca yuzlerce insan var fb de ig de twit te... eskiden manyak gibi cevap verirdim. artik alisti gozlerim normal geliyor bana. bazen bu yorumu nasil bir tip yapmis olabilir diye profile giriyorum. sonra evet normal diyorum. cok saapmamak lazim : )
    İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Sizi esefle kınıyorum..." dermişim

Sonuna kadar haklısın. Doğru söze ne denir.
    Tamam çadır kelimesini sosyal medyalarda ve burada ilk ben kullandım. Ulaşabildiğim her yerde daha Erdoğan Bayraktar bu projede karar kıldığı ilk günden beri muhalefet oldum. Bir şeyleri değiştirebilmek için bir uğraş verdim bu uğurda.

Ama sonuçta bu stadyuma emek verilmiş, yıllar geçmiş ve sonuna gelinmiş. En dip noktaya düşüp yukarı doğru bir kıvılcım yaktığımız, birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir yerdeyken bunu baltalamanın ne anlamı var yani? Anlayamıyorum bu kafaları arkadaş...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çim sermedeki amatörlüğü görünce bundan sonraki amatörlükleri de düşünerek bence Adana maçına da bir şüpheyle bakalım. Adam eliyle koparıyo çimi yama yapıyor. Harika gerçekten.

Yorum

• Hibrit icin makinalar akyaziya geldi. Galiba SIS yapacak.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ve eklenen an geldi MOR CEKETLİ ABİLER AKYAZIDA!!

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sosyal medyada dolasan su goruntunun gerceklik payi varmidir acaba ben inanmak istemedim acikcasi o kadar da acemilik olmaz heralde..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ledlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.

....çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş...
              yok artık "lütfen çimlere basmayınız!" diye levha da koysunlar bari )
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stadı bir an önce açma çabası nedendir acaba, sponsporlukları imzalamak için mi ki ?
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Adamlar niyetlendi biran önce açmak istiyorlar şimdide niye bukadar acele ediliyor diyen arkadaşlar çıktı piyasaya zaten yeterince yattılar bırakın gecce gündüz çalışıp bitirsinler artık şu stadı

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi denk geldi
                      fotonun solundaki 3 sıra bordo koltuğu merak ediyordum ben de,
                      niye topluca aynı renge boyanmış ta diğer taraflar gibi geçişli değil.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://mobile.twitter.com/trapezuss...82204262760448
                        Sosyal medyada dolasan su goruntunun gerceklik payi varmidir acaba ben inanmak istemedim acikcasi o kadar da acemilik olmaz heralde..
                        Belirli koltukların sahanın her yerini görme ihtimali yok. Kimse oturmaz olur biter, can sıkıcı bir durum değil bence.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belirli koltukların sahanın her yerini görme ihtimali yok. Kimse oturmaz olur biter, can sıkıcı bir durum değil bence.
                          Hiç yakışmamış, o görüntü ne yahu
                          Tamam sayıca az koltuk ama o kadar çaba harcıyorsun bu mu olmalı, stadı görmeyen koltuklar
                          Neyse her güzelin bir kusuru olur diyelim ve geçelim
                          Sonuçta yepyeni mis gibi bir stadımız oldu, güzel günler yaşayalım inşallah
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• [ATTACH]11344[/ATTACH] sis hibrit makine geldi
                            En son Ççağatay tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 13:44.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://mobile.twitter.com/trapezuss...82204262760448
                              Sosyal medyada dolasan su goruntunun gerceklik payi varmidir acaba ben inanmak istemedim acikcasi o kadar da acemilik olmaz heralde..
                              O görüntüyü servis edip dalga geçen tiplerin niyetleri çok açık. Hemen hepsi bu forumdan uzaklaştırılmış sıkıntılı tipler, işleri güçleri açık kollamak.

Böyle adamları dikkate almayacaksın, koskoca bir tesis burası elbette hatalar olacaktır, gözden kaçan şeyler olacaktır. Kullanıldıkça başka hatalar ve ihtiyaçlar mutlaka ortaya çıkacaktır. Böyle şeyler zamanla çözülür, daha güzel olur.

Çok takılmaya gerek yok.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapilan sey basdan sagmacilik milyonlarca dolarlik yatirim boyle basit seylerle golgelenmemeli sinek kucuk ama mide bulandirir..eminim bununda farkinda degildirler...bakanlar devreye girer koltuklar sokturulur bizimkiler ayilinca , oncesinde oldugu gibi..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X