Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Açılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
      Aslında bu konu hakkında uzunca yazılır abi. Şu Elif kardeşimizin ağlaması olayından sonra düşündümki Trabzonspor bazı konularda eksik kalıyor. Takımı Anadolu'dan uzak tutuyor. Urfa Çorum Niğde gibi şehirlerde, yazın veya milli takım aralarında hazırlık maçları yapsa. O şehirlere gitse hem oradaki taraftarlar için çok büyük mutluluk olur. Bu bizim tahmin edemeyeceğiniz kadar farklı duygular hissettirir o insanlara. Ama biz her konuda olduğu gibi bu konuda da eksik kalıyorız. Erman Toroğlınun dediği gibi. Milli takım papaz takımı. Trabzonspor'da öyle olma yolunda.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında bu konu hakkında uzunca yazılır abi. Şu Elif kardeşimizin ağlaması olayından sonra düşündümki Trabzonspor bazı konularda eksik kalıyor. Takımı Anadolu'dan uzak tutuyor. Urfa Çorum Niğde gibi şehirlerde, yazın veya milli takım aralarında hazırlık maçları yapsa. O şehirlere gitse hem oradaki taraftarlar için çok büyük mutluluk olur. Bu bizim tahmin edemeyeceğiniz kadar farklı duygular hissettirir o insanlara. Ama biz her konuda olduğu gibi bu konuda da eksik kalıyorız. Erman Toroğlınun dediği gibi. Milli takım papaz takımı. Trabzonspor'da öyle olma yolunda.
        yönetimin çalışması var bu konularda. çevre illerden lise öğrencilerini getirdiler maçlara geçen sene. yeni statla birlikte bu organizasyonlar artar. hazırlık maçı zor ama çocukları stada getirmek çok önemli.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
          Bu arada Drogheda tekrar en üst lige çikti bu aksam... tebrik edelim
          2.ligde 2. olup 3. ile çift karsilasmali yari final oynayip finale yükseldikten sonra üst ligin sondan 2.si ile karsilasip önce deplasmanda 2-0 kaybetti ama kendi evinde 3-0 kazanarak finali de kazanmis oldu...
          Simdi baktim sonuca acayip sevindim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayir
            güvenlik icin bunu gerektirecek diklikte tribün yok
            Üst katlar dik gibi duruyor bence üst katlara en azından eklenebilir kol filan dayarız

Yorum

• Bu stad ile beraber şaha kalkarız insallah...Sonunda sona geldik be nerden nereye.
              Ağasarlı_61

Yorum

• Haydi Bismillah , az kaldı..
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Her gün , 9-10 kere şu başlığa girmeden duramıyorum. Çok büyük umutlarım var stattan yana.
                  Hamiş

Yorum

• Sonunda bugünleride gördük
                    Şampiyonluk var ufukta,Karadeniz dalga dalga,.Seninleyiz EvelAllah 41 kere Maaşallah..

Yorum

• @Selçuk ve [MENTION=24911]coolgent[/MENTION] ellerinize sağlık.

Stadın içinde henüz bizimle ilgili poster veya tarihimizi yansıtan resimler asıldı mı? yoksa teslimden sonra kendimiz mi yapacaz bilen var mı?

bjk çok güzel işler yapmıştı bu konuda.
                      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugünkü uzun pozlamam budur arkadaşlar, buyurun.
                        Az kaldı az .
                        Yüksek çözünürlüklü hali tivitrımda mevcuttur: @invertaz
                        [ATTACH]11296[/ATTACH]
                        Cidden bu kadar güzel mi görünüyor bu stat
                        Eline sağlık müthiş bir foto ...
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 3000 de yerimizi alalım.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak yilmaztsmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3000. sayfaya gelindiğinde stadyum açılmış olur diye umanlardandım , tutmadı
                            bende oyle saapmistim ama olmadi
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Yalnız bu stadın üst katından da çok güzel maç izlenir be. Ben alttan aldım kombinemi ama bakarsın seneye üst kata çıkarım
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu geçmiş yıllarda kulübün içinde organik besin tesisi kurduğu için "mandıracı" diye dalga geçilen Hayrettin Hacısalihoğlu gerçekleştirmişti. Neredeyse tüm Anadolu kulüpleriyle ilişkilerimiz mükemmel seviyedeydi... Hatta ve hatta şampiyonluk yolunda giderken 2010-11'de fb'nin geliştirmiş olduğu "biz bize yeteriz" söylemi buna kanıttır. Tabi böyle olaylar Trabzonspor'un bünyesine ağır geldi...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X