Açılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bu konu hakkında uzunca yazılır abi. Şu Elif kardeşimizin ağlaması olayından sonra düşündümki Trabzonspor bazı konularda eksik kalıyor. Takımı Anadolu'dan uzak tutuyor. Urfa Çorum Niğde gibi şehirlerde, yazın veya milli takım aralarında hazırlık maçları yapsa. O şehirlere gitse hem oradaki taraftarlar için çok büyük mutluluk olur. Bu bizim tahmin edemeyeceğiniz kadar farklı duygular hissettirir o insanlara. Ama biz her konuda olduğu gibi bu konuda da eksik kalıyorız. Erman Toroğlınun dediği gibi. Milli takım papaz takımı. Trabzonspor'da öyle olma yolunda.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışı Drogheda United ve ya Şanlı Urfa ile yapsaydık güzel olurdu bence.
2.ligde 2. olup 3. ile çift karsilasmali yari final oynayip finale yükseldikten sonra üst ligin sondan 2.si ile karsilasip önce deplasmanda 2-0 kaybetti ama kendi evinde 3-0 kazanarak finali de kazanmis oldu...
Simdi baktim sonuca acayip sevindimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir
güvenlik icin bunu gerektirecek diklikte tribün yok
Yorum
-
@Selçuk ve [MENTION=24911]coolgent[/MENTION] ellerinize sağlık.
Stadın içinde henüz bizimle ilgili poster veya tarihimizi yansıtan resimler asıldı mı? yoksa teslimden sonra kendimiz mi yapacaz bilen var mı?
bjk çok güzel işler yapmıştı bu konuda.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü uzun pozlamam budur arkadaşlar, buyurun.
Az kaldı az .
Yüksek çözünürlüklü hali tivitrımda mevcuttur: @invertaz
[ATTACH]11296[/ATTACH]
Eline sağlık müthiş bir foto ..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak yilmaztsmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3000. sayfaya gelindiğinde stadyum açılmış olur diye umanlardandım , tutmadıu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bu konu hakkında uzunca yazılır abi. Şu Elif kardeşimizin ağlaması olayından sonra düşündümki Trabzonspor bazı konularda eksik kalıyor. Takımı Anadolu'dan uzak tutuyor. Urfa Çorum Niğde gibi şehirlerde, yazın veya milli takım aralarında hazırlık maçları yapsa. O şehirlere gitse hem oradaki taraftarlar için çok büyük mutluluk olur. Bu bizim tahmin edemeyeceğiniz kadar farklı duygular hissettirir o insanlara. Ama biz her konuda olduğu gibi bu konuda da eksik kalıyorız. Erman Toroğlınun dediği gibi. Milli takım papaz takımı. Trabzonspor'da öyle olma yolunda.
Bunu geçmiş yıllarda kulübün içinde organik besin tesisi kurduğu için "mandıracı" diye dalga geçilen Hayrettin Hacısalihoğlu gerçekleştirmişti. Neredeyse tüm Anadolu kulüpleriyle ilişkilerimiz mükemmel seviyedeydi... Hatta ve hatta şampiyonluk yolunda giderken 2010-11'de fb'nin geliştirmiş olduğu "biz bize yeteriz" söylemi buna kanıttır. Tabi böyle olaylar Trabzonspor'un bünyesine ağır geldi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum