Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Trabzonspor -Gaziantepspor maçına 22 bin seyirci gelmiş.
    4400 Trabzon,
    4180 istanbul
    2200 Giresun
    1540 Ordu
    1320 Samsun
    1100 Rize
    1100 Ankara
    880 Bursa
    660 İzmir
    660 Izmit
    660 Sakarya
    220 Mardin
    110 Almanya
    3080 Diğer"
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir tek bizim blokta mıymış??hey allahım bulduk biz de sıkıntılı bloğu canları sağolsun napalım
      bilmiyorum ama passo.com.trden kontrol edince öyle gözüküyor h.içi bi yetkili bulursam soracağım bakalım bilgilendiririm sizi de
      olmadı yine atlarız locaya nolacak

Yorum

• Stadyum kapasitesinin neden 41461 olduğunu bilmeyenler var
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• localar ayrı bir kat olarak tekrar dizayn edilmedikçe benim içime sinmeyecek galiba stad

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Sponsorluktan yıllık gelecek miktar belli mi? 7 milyon dolar muhabbeti söylenti mi gerçek mi?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Trabzonspor -Gaziantepspor maçına 22 bin seyirci gelmiş.
              4400 Trabzon,
              4180 istanbul
              2200 Giresun
              1540 Ordu
              1320 Samsun
              1100 Rize
              1100 Ankara
              880 Bursa
              660 İzmir
              660 Izmit
              660 Sakarya
              220 Mardin
              110 Almanya
              3080 Diğer"
              Bu doğru mu, kaynak atabilecek var mı ?

Yorum

• Eski maraton dediğimiz yer ve yol kale arkası full doluydu,deniz tarafı kale arkasıda %60 doluydu sadece protokol tribününde boşluklar vardı nasıl 20 bin kişi oluyor.Ben maçtaydım o stadda en aşağa 30bin kişi adam vardı.

Yorum

• maçı tvden izledim bizim taraftarın eskide kalma alışkanlığı galiba birkaç görüntüde koltukların tepesine oturma hastalığı devam ediyor nolur arkadaşlar bu stad için çok bekledik ve bizlerin baskılarıyla çok güzel bir stadımız oldu herkes o koltukları evindeki koltuk gibi görsün ve ona göre korusun ve bu tarz kullanımları yapan arkadaşları kibarca uyaralım
                  HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski maraton dediğimiz yer ve yol kale arkası full doluydu,deniz tarafı kale arkasıda %60 doluydu sadece protokol tribününde boşluklar vardı nasıl 20 bin kişi oluyor.Ben maçtaydım o stadda en aşağa 30bin kişi adam vardı.
                    Kapali nin yarısından çoğu boştu maratondada boşluklar vardı bence normal

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=43lYjIux8T8&t=298s maç sonu

Yorum

• belki de seneler sonra o tarif edilemez duygu yeniden bir çoğumuzun vücudunu titretti. medical park arena'nın belki de en önemli ilki buydu. çünkü bu hissiyat olmasaydı geri kalan ilklerin pek de önemi olmazdı. inşallah bu başlangıç bizleri o özlenen günlere kavuşturur. bugün bir kere daha anladık ki bizim bu hayatta sahip olduğumuz en büyük değerlerden birisi tutkunu olduğumuz takımımız. söveriz döveriz kızarız ederiz vs vs ama bugün vücudumuzu saran bu hissiyat bambaşkaydı be abiler kardeşler. bunun değerini bilelim. bu hissiyata sahip çıkalım. bu takım düştüğü yerden kalkacaksa bizlerin katkılarıyla kalkacaktır. trabzonspor bizim için bizler de bu renkler için varız. Allah nice başarıları yeni yuvamızda tez zamanda yaşamayı bizlere nasip etsin. buna çok ihtiyacımız var ... özlemin azı çoğu yok özlem özlemdir işte ... öyle özlemişiz bugünü. kolbastıyı, üçlüyü, kol kola girmeyi.
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• Şu sponsor ismi Vodafone gibi tek parça olsaydı park arena tuhaf oluyor sağlık olsun.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• maçtaki ilk üçlünün videosu var mı taraftar çekimi?

bir de stadı alt kattan doldurmaya başlasak sanki daha iyi durucak görüntü
                            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maçtaki ilk üçlünün videosu var mı taraftar çekimi?

bir de stadı alt kattan doldurmaya başlasak sanki daha iyi durucak görüntü
                              Doğu tribününün kamera açısına göre sol alt kattaki boşluğun sebeplerinden bi tanesi de çatının akıtmasıydı. Orda olan taraftarlar başka yerlere yöneldi. Bi sıkıntı var orda çatı akıtıyodu baya akarlardan.

Yorum

• Arena kısmına gerek yok Park var zaten Medical Park desek yeter Goodison Park gibi
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Çalışıyor...
                                X