Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bir ben mi çatının üst uç kısmına takıldım bilmiyorum ama hiç hoş durmuyor suanki hali ile. Umarim el atarlar orayada daha seffaf membran yada cam falan uzatilsa biraz daha iceri dogru iyi olurdu hem çim için güneş problemide olmazdı. Hemde o tuhaf goruntu kaybolurdu hemde ruzgar ile yağan yağmurun onlerdeki seyirciye etkisi daha azalirdi.
Ayrıca şimdilik olmaz ama umarim kisa zamanda çatının dış aydınlatılmasına da el atarlar cunku çatimizin ilginc bir mimarisi var ışık ekleyerek aksamlari muhteşem bir görüntü çıkabilir.
tribün bitiyor, destekulesi var ve cati dahada uzaniyor
gayet yeterli uzunlugu
ek membranlan bizim cati kadar kapatmiyor
bursada tribünler islanacagi olagan zaten
bunlar asma diyelim
üzeri kapatilacak diye planlandi diyelim
bunada eski
bu en güzel cati, ama yine bizimki kadar uzanmiyor
baskada yok ülkede
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 21:57.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] Yanlış anlamadıysam [MENTION=38439]Ahmet Aksu[/MENTION] çatının uç kısmında ana kolanla üstteki kısım arasındaki boşluktan bahsediyor,orayı kapatmak için bir şey yapılacak mı?
Ayrıca dün yazdığın gibi merdivenleri turuncuya boyamaya başlamışlar yanlış görmüyorsam,yalnız kenarlardan beyaz mı var,ortada dar bir kısım turuncu olarak mı yapılmış,yoksa rengi tutturamadıkları için tam boyamamışlar,yarım mı bırakmışlar,üstteki resmide,maraton ikinci kat en sağdaki merdivenden bahsediyorum.
@selcuk Yanlış anlamadıysam @Ahmet Aksu çatının uç kısmında ana kolanla üstteki kısım arasındaki boşluktan bahsediyor,orayı kapatmak için bir şey yapılacak mı?
Ayrıca dün yazdığın gibi merdivenleri turuncuya boyamaya başlamışlar yanlış görmüyorsam,yalnız kenarlardan beyaz mı var,ortada dar bir kısım turuncu olarak mı yapılmış,yoksa rengi tutturamadıkları için tam boyamamışlar,yarım mı bırakmışlar,üstteki resmide,maraton ikinci kat en sağdaki merdivenden bahsediyorum.
kolonlan su kanalize güzargahi arasindaki boslukdan bahsettigini sanmiyorum
öyle olsa vodafone kiyasi uymuyor, arkadas daha uzun cati istiyor, yanlis bilmiyorsam en cok iceri uzanan ve en alcagi bizimki (sükrü saracogluda bayagi alcak, net sayilaini bilmiyorum, ikisi yarisir bu konuda, ortalama yükseklikde onlarinki alttadir büyük ihtimallen, uclarda bizimki diye düsünüyorum, ama kadiköy daha dik oldugundan bizimki zemine daha yakindir )
merdivenlerin turuncuya boyanacagi uzundur biliniyor, en azindan takip edenler biliyor
ayni isitma sistemi Trabzonun "ilimli" kislari yüzünden ertelenmesi gibi
ama cani sikilanlar bu konulari tekrar tekrar isitiyor
merdivendeki turuncu boya deneme icindir henüz, kuruyup cektimi nasil duracak diye, insanlarin yürüdügü bölgeye siradan plastik boya kullanamiyorsun, güvenlik yüzünden.
kolonlan su kanalize güzargahi arasindaki boslukdan bahsettigini sanmiyorum
öyle olsa vodafone kiyasi uymuyor, arkadas daha uzun cati istiyor, yanlis bilmiyorsam en cok iceri uzanan ve en alcagi bizimki (sükrü saracogluda bayagi alcak, net sayilaini bilmiyorum, ikisi yarisir bu konuda, ortalama yükseklikde onlarinki alttadir büyük ihtimallen, uclarda bizimki diye düsünüyorum, ama kadiköy daha dik oldugundan bizimki zemine daha yakindir )
merdivenlerin turuncuya boyanacagi uzundur biliniyor, en azindan takip edenler biliyor
ayni isitma sistemi Trabzonun "ilimli" kislari yüzünden ertelenmesi gibi
ama cani sikilanlar bu konulari tekrar tekrar isitiyor
merdivendeki turuncu boya deneme icindir henüz, kuruyup cektimi nasil duracak diye, insanlarin yürüdügü bölgeye siradan plastik boya kullanamiyorsun, güvenlik yüzünden.
Çatının sahaya doğru uzanma noktasında en iyi olanı bizim çatı,ayrıca tamamen kapalı ve tribünle arasındaki yükseklik olarak da çok makul,bu konuda eleştiri olacağını tahmin etmiyorum,kendisi cevaplar ben de o söylediğim kolon ve su kanalize boşluğunun kapatılmasını isterdim açıkcası.
Renk dediğin gibidir,deneme amaçlı olabilir.Cevaplar için teşekkürler.
Alt katta ilk iki uc sıraya ciddi ciddi koltuk koyulmiycak sanırım. eger konulmayacaksa - passoligde de satışa çıkmadığına göre demek ki konulmayacak - nedeni yüksek ihtimal görüş açısı. daha cim serilmeden bile ilk siralarin görüş acisi, ozellikle otururken baya iptal gibi geldi bana.
Umarim koltuk koyulur ilk uc siraya, goruntu olarak cirkin duruyor böyle
Aynı şeyler söylenmiş ama ben de belirteyim fikrimi: Trabzonspor yazısının beyaz olması çok kötü olmuş. Renk karmaşası var tribünde. Hatta Trabzonspor diye bir yazı yazmak 50 sene öncesinin modası, hala niye devam ediliyor anlamıyorum. Takımın adını bilmiyor muyuz yani? Böyle bir yazı yazmak nasıl bir estetik katabilir ki?
Aynı şeyler söylenmiş ama ben de belirteyim fikrimi: Trabzonspor yazısının beyaz olması çok kötü olmuş. Renk karmaşası var tribünde. Hatta Trabzonspor diye bir yazı yazmak 50 sene öncesinin modası, hala niye devam ediliyor anlamıyorum. Takımın adını bilmiyor muyuz yani? Böyle bir yazı yazmak nasıl bir estetik katabilir ki?
Rengimiz Mavi beyazmış gibi uyumsuz ve pek güzel olamayan bir yazı olmuş TRABZONSPOR yazısı (daha güzeli düşünülebilirdi, ya da hiç yazılmayabilirdi)
Avni Aker'de yıllardır Şampiyon Trabzonspor yazıyor da noldu? Uğur mu getirdi?
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
estetik katma gibi bir kaygi oldugu düsünmüyorum
psikolojik ve marketing icin daha kolay kabul edilebilir
tv de gördüklerimiz bilinc altina nasil etki ettigi biliniyor
psikolojikde rakip oyuncu her yerde armalari, Trabzonspor yazilarini, resimleri gördümü ve yöresel müziklerimizi duydumu deplasman duygusu daha baskin olur
bunlarin üzerinede tribünler eklenirse deplasmanin krali yasatilir
bunlarin hepsi etken, amerikada zemine yaziyorlar, armalari ciziyorlar...
Akyazı'da bugün - 11/10/2016
11/10/2016
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 00:11.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ancak bence Beyaz en güzel olan renk o isim için. Ve kesinlikle o yazının orada olması taraftarıyım. Beni tek mutsuz eden Bordo rengin az gibi görünmesi. Piksel yerine üst kat komple bordo alt kat mavi olsaydı daha güzel dururmuş gibi geliyor şuan.
Üstte [MENTION=347]selcuk[/MENTION] yazmış zaten ama bende destekleyeyim, rakip Trabzon'a geldiğinde her yerde arma ve Trabzonspor yazılarını görmeli. Bunun sağlayacağı psikolojik üstünlük arka planda kalmış bir güçtür bence.
Her şey bir yana, meşhurlaşan bir söze saygı duymak lazım. Bütün herkesi memnun edemezsiniz. O yüzden fikirlerimizi en iyisi olarak görmektense bazılarınında onu öyle istediğini düşünmeliyiz. Bunun yanında çoğunluğun karşı olduğu şeylerde ısrar edilirse de birlik olup muhakkak gündeme getirmeliyiz..
Yorum