bence mavi tonu gayet güzel.lacivert değil bencede
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Son atımlık kurşunumuz kaldı..Oda Akyazı.Ya Akyazı ile ayağa kalkacağız ya da yok olacağız.Şehrin takıma sahip çıkması ve Akyazıda farklı bir atmosfer oluşturması lazım.Yoksa Trabzonspor elimizden kayıp,gidiyor.Eskiden olduğu gibi gelen takımın ayağı titremeli.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
renklere şimdiye kadar çok takılmamıştım ama bu beyazda bir sıkıntı var anlayamadım...çok göze batıyor...yani çok açık beyaz desem saçma olacak biliyorum beyaz beyazdırya nedir anlayamadım belki de yazı çok büyüktür ama bi sıkıntı var...neyse tabi daha değişecek bişey değil,çözüm bizde, oturup kapatalım o beyazları...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelir gelir yeter ki yanlışları söyleyelim ve hep beraber düzeltmeye devam edelim
Hocam ışık vurunca açık mavi gözüküyor ben de şaşırdım. Tabi loca koltuklarının rengi daha doğru. Aynı renk kodu uygulanıyor deniyor, malzemenin cinsi değişince renk farklı çıkıyor, madem kod belirledik kurumsallığa sahip çıkalım deniyor. Ben de diyorum ki kurumsallığa sahip çıkmak körü körüne bir kural belirleyip o kural farklı koşullarda farklı sonuçlar verse bile sahip çıkmak demek değildir. O rengi tutturmaktır o kodu koymanın amacı. Yanına amblemde tonu gösterirsin, o kod o amblemle basında belli bir tonu gösterir. Kalan yerlerde de kumaş, plastik demeden aynı ton aranır ve gözetilir. Bu konuda bazı arkadaşlarla anlaşamıyoruzHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Akyazı Stadyumunun sponsor görüşmelerinde henüz sonuca ulaşılamamış olmasını doğal karşılıyorum, her şeyden önce yüklenici firma tarafından stadyum bitirilecek Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilecek, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü stadyumu Trabzonspor a tahsis edecek işte o zaman bizim söz hakkımız doğacak.Nasıl ki ruhsatı başkasının üzerine olan bir otomobilin satışını yapamazsan henüz Trabzonspor un malı olmayan stadyum isim hakkını da pazarlayamazsın.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada beyaz çok alakasız..Merdivenlerde sarı olunca tam bir cumbus olacak.
Neyse çokda önemli degil zaten onemli olan o koltukların görunmemesistadi stad yapan taraftardir.
turuncu olacagi denildi
nezaman nerede revize edildi buEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 08:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı Stadyumunun sponsor görüşmelerinde henüz sonuca ulaşılamamış olmasını doğal karşılıyorum, her şeyden önce yüklenici firma tarafından stadyum bitirilecek Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilecek, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü stadyumu Trabzonspor a tahsis edecek işte o zaman bizim söz hakkımız doğacak.Nasıl ki ruhsatı başkasının üzerine olan bir otomobilin satışını yapamazsan henüz Trabzonspor un malı olmayan stadyum isim hakkını da pazarlayamazsın.
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktas vodafonela galatasarayda Türktelekomla stadi teslim almadan anlasmislardi diye hatırlıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum