İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu calismalari SİSPitches mi yapiyor? Pek o sirkettin yaptigi gibi gelmedi bana.. o sirket temiz zapar isini, bizde ise hersey karisik!
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar maçına yetişecek dediler kalktık geldik yetişmedi. Antalya maöı için uçak biletimi aldım. Bu sefer akyazıda izlerim umarım
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su sol alt köseye bakarmisin! borularin altinda toprak yok. borular havada duruyor. hic icime sinmedi yapilan calisma. diger yeni stadyum altyapi calismalarinda düzgün is ve profesyonellik gözlemleye biliyorduk.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 15:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesis pitches adi üzerinde pitches yapiyor, altyapi yapan bir sirket degil
gökhan saralin aciklamalarindan sonra ilk yari acilmaz sanirim
Su sol alt köseye bakarmisin! borularin altinda toprak yok. borular havada duruyor. hic icime sinmedi yapilan calisma. diger yeni stadyum altyapi calismalarinda düzgün is ve profesyonellik gözlemleye biliyorduk.!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyar olduğum devlet mantığı ya da birilerine şirin görünme çabası. Bakan talimat vermese ya da takip etmese çimler gelmeyecek miydi yani ? 6 ay da onları mı bekleyecektik ?
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. yariya bu stadda gireriz... Herseyi bitirip ondan sonra girilmesinden yanayim..... 1 - 2 mac icin aceleci olmamak lazim... yaklasik 9-10 sene bekledik...1-2 ayda sabir ederiz artik ;-)
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 16:11.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevovturkey den
satılan kombine 23 bin 482 gözüküyor
[ATTACH]11096[/ATTACH]Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
dısardan kombıne alan cok forma ıcınörnek ben
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama Avni Aker'e 9 bin kişi gidiyor....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum