Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Her gün işe giderken oradan geçiyorum,kaç gündür aynı şekilde pek bir ilerleme yok galiba çatı çok üzün sürede yapılıyor,o sebeple bize yavaş geliyor olabilir.
Eğer şiddetli bir yağışla Stad denizle bir olacak diyorsanız
Rizenin %75 dolgu üzerine kurulu bir şehir
Çoktan Rize denizle bir bütün olurdu.
Hızı ile yorum yapacaksam eğer spor bakanlığına ayrılan ödenek şuan azalmış olabilir çatı malzemeleri gelmemiş olabilir vesaire.Hemen yaygara koparmaya gerek olduğunu düşünümüyorum.Ben her şekil bu kış biteceğini düşünüyorum yeni stadımızın lakin seneye oynamalıyız.
karar vermeden nasil anlasiyorlar
hepsinin fiyati farkli
ufak tefek farklarda degil bunlar
inönü %5 suni , hibrit cim olacak
iyi karar bence
bizede benzeri gerek
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
hepsinin fiyati farkli
iyi karar bence
bizede benzeri gerek
Muhtemelen çim ihale kapsamında değildi ve muhtemelen de firmalardan her üç ihtimal içinde teklif alındı. TOKİ nin ayıracağı ödeneğe göre ne tür bir çim imalatı yapılacağına karar verilecek. Sadece bir tahmin.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
hepsinin fiyati farkli
iyi karar bence
bizede benzeri gerek
birincisi leverkusen her haft 40bin kişiye oynuyo ve loca alacak adam sorunuda yok.. burası trabzon stada adam goturemıyoz locamı satacaz.. ıyı atmoser ıstıyosan seyirci değil taraftar lazım.. ıkıncısı bjk stadının bı kale arkasında loca yok birinde var öyle olsaydı yıne kabuldüm.. sonuncusuda madem böyle yaptın bai kapalıyıda normal diğer tribünler gibi yapsaydılar bari o yuzden hevesımı kaçırıyo bu stad maalesef
birincisi leverkusen her haft 40bin kişiye oynuyo ve loca alacak adam sorunuda yok.. burası trabzon stada adam goturemıyoz locamı satacaz.. ıyı atmoser ıstıyosan seyirci değil taraftar lazım.. ıkıncısı bjk stadının bı kale arkasında loca yok birinde var öyle olsaydı yıne kabuldüm.. sonuncusuda madem böyle yaptın bai kapalıyıda normal diğer tribünler gibi yapsaydılar bari o yuzden hevesımı kaçırıyo bu stad maalesef
stad dolmuyor ama vip doluyor avni akerde yalanmi
parasi bol olan maca gidiyor cunkü trabzonda networkingin 1 no yeri ts maclari
öyle ist. gibi bulusduklari cocktail vs gibi sosyal etkinlik 0a yakin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
sirketin sahibi dogru partiye üye olmasi, dogru kisiylen akraba olmasi yeterlidir
konyadan sonra ayni sirketlerin buradada bulusmasi cok seyi aciklar duruyor
tribün isitmasinda bir ilerleme varmi bari?
O da belirsiz. Daha doğrusu TOKİ "proje bedeli aşıldı, yapmam" diyor. GSGM ya da kulüp parasını verirse yapılır. Koltuk kalitesi için de aynı şey geçerli. Kanaatimce zor yani...
Yorum