Tartan pist mavi olucak gibi duruyor inş. mavi yapmazlar stadın bütünlüğünü bozucaktır mavi olursa eyer.Kesinlikle yeşil olmalı tartan pist.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartan pist mavi olucak gibi duruyor inş. mavi yapmazlar stadın bütünlüğünü bozucaktır mavi olursa eyer.Kesinlikle yeşil olmalı tartan pist.
zemin hepten cim olacagini bmn akyazidan haberlerinde belirtildi
ayrica mavi minderlerlen kenarlar dösense tam tersine bütünlük saglar, cünkü tribünün alt tarafi zaten mavi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılan koltuklarda Trabzonspor logosu yok. Logo eklenecek mi?
[ATTACH]10353[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZalımuslar icin bunun engel olacağini sanmiyorum.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 20.08.2016, 17:29.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün koltuklar bu tarzmı olacak.her maç kırılır bizim statta bunlar
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ah şu membranın bir alt bölümündeki açıklıklar da kapansa varya dışarıdan çok güzel görünecek.
İnşallah kulübe devri gerçekleşince zamanla eksikler tamamlanır.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh şu membranın bir alt bölümündeki açıklıklar da kapansa varya dışarıdan çok güzel görünecek.
İnşallah kulübe devri gerçekleşince zamanla eksikler tamamlanır.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirmanin bkj icin yaptigi filme bakarsak koltuklara logo fabrika ortaminda isleniyor, sanirim bizimkinde olmamasinin nedeni tercih edilmemis.
bu arada cidden bjk icin iyi is cikarmis firma, adamlarin vip koltuklarinin arkasinda tv falan var mesela bizimki ise o kadar özenli durmuyor.
İkinci olarak bjk'nin stadının inşaatını en baştan itibaren Vodafone koordine etti. Akıllı stat olarak planlandı ve öyle yapıldı.
Biz ise bunu daha sonradan baskıyla ihale ettirdik ve entegrasyonu sağlandı. Koltuk arkasında ekran vs gibi şeylerin uygulaması, Turkcell ile Huawei akıllı stat çalışmalarına başlayınca gerçekleşecektir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız bu konu gerçekten göreceli.ben bu şekilde çok daha kaliteli ve göze hoş gelen bir proje olduğunu düşünüyorum.o açıklıklar dış cephesi çok sığ bir proje olan stadyumla ilgili en ince detay belki de...Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim aklım o destek kolonlarında onlar alınınca çökmez inşallahu will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum