Zeki Bey'in söyledikleri canımı sıktı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela mübarek piksel dediğin tasarımda da bunlar olur. mesela merdiven araları mavi yapılabilir.
tribün boşlukları esas bunda belli olmaz.
üst kat bordo olacak zaten eğer piksel olursa ama zaten üstünde taraftar olan koltuk ne renk olursa olsun daha baskılı olur.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi o kadar da piksel isteyen var ama. Ben alt kat bordo üst kar mavi pikselliiyi beğendim ama kesinlikle beyaz olmamalı.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekirin anketini trollediler
zeki öztürkün aciklamasindada kafalarina göre 1 tasarim sectikleri yaziyor
anketten 1 laf yok, sadece bizlen istisare etmislerTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Yorum
-
Beyler eminim ki öyle yada böyle koltuklar rezalet olmayacaktır başkana hepimiz az çok güveniyoruz toki bile yanlıştan dönmese devirden sonra yönetim beyaz koltukları söktürür yerine bordo mavi bütünlük sağlar en azından, ben başka bi konuya değinmek istiyorum bizde Beşiktaş gibi yeni stadımız için güzel bir marş yapmalıyız bence Beşiktaşın 112. Yıl ve arena marşlarını dinleyenler bana hak verecektir
Yorum
-
Hiç uğraşmıcaksın zaten alt kat loca önlerine mavi koltuklar takıldı alt kat mavi üst katı bordo yapıp geçin en mantıklı çözüm bu.Merdivenleri bana göre griye boyasınlar yada alt katı merdiven araları bordo üst katın merdiven araları mavi olabilir en mantıklı çözüm bu.
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu tasarımla mı yapacaksınız o dediklerinizi? Piksel tasarımı savunan da ilk defa görüyorum [ATTACH]10088[/ATTACH]
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepikseller bordo ve mavi olduğu için merdivenler mavi yapılamaz, ayırt edici renk gerek o yüzden sarı yada turuncu olmak zorunda buda zaten kafada piksel işini bitiriyor. ayrıca pikselde locaların kamuflesi sıfıra iniyor. renk geçişi alt katın üst kısmı ve üst katın alt kısmı olduğu için tam ortadan geçen localar ben burdayım diye bağırıyor.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
koltuklar üretilmedi olanlar numunelik olması lazım üretildiyse bile az bir kısmı üretildi bordo dışında olanlar akyazının yanındaki mini stadyuma gönderilsin tek renk bordu olsun merdivenler de mavi herkesin gönlü olsun başkana bunu açıkça belirtirsek istediğimizi yaparTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişinin ehli mimarları vodafon arenada, kadir hasda, antalyanın yeni stadyumunda gördük
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler eminim ki öyle yada böyle koltuklar rezalet olmayacaktır başkana hepimiz az çok güveniyoruz toki bile yanlıştan dönmese devirden sonra yönetim beyaz koltukları söktürür yerine bordo mavi bütünlük sağlar en azından● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Öztürk'ün açıklamasını okumadınız galiba. O tasarımı başkan seçip onaylamış. Daha sonra o tasarımla diğer alternatif tasarımları Yönetim Kuruluna sunmuşlar. Yönetim Kurulu olarak da başkanın öngördüğü tasarımı seçmişler. Yani o görseli çıkan tasarımı."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Öztürk'ün açıklamasını okumadınız galiba. O tasarımı başkan seçip onaylamış. Daha sonra o tasarımla diğer alternatif tasarımları Yönetim Kuruluna sunmuşlar. Yönetim Kurulu olarak da başkanın öngördüğü tasarımı seçmişler. Yani o görseli çıkan tasarımı.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler twitter'dan başkana twit atın şu tasarım olsun [ATTACH]10086[/ATTACH]yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Insallah stad konusu da gecmistir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum